Capitolul sase

50 4 1
                                    

                                                                      Capitolul sase

   Odata ajunsi la Scarzo acasa, se pare ca acolo se dadea petrecerea, ne-am instalat cu totii pe canapeaua din living, care era destul de spatioasa pentru cinci persoane.

 -Si ce ar trebui sa facem acum? Intreb eu deja plictisita.

-Pai prima data ar trebui sa stabilim cine cu cine doarme, pentru ca avem doar doua camere, iar noi suntem cinci, propune Simone.

-Eu m-a duc sa aduc niste beri, spune deodata Scarzo. Si sa aduc si niste filme, poate ne hotaram sa ne uitam la vreunul. Continua el.

-Am gasit un film, Six souls, cica-i thriller. Ce ziceti, il incercam? Si primii doi care se sperie primesc porunca, okay?

   Suntem cu totii de acord,  asa ca inchide lumina si-i da drumul la film. Deci o pshiholoaga si tatal ei gasesc un tip care este posedat de diavol si omoara oameni, oh my gosh, am inpresia ca o sa tip in curand. In momentul in care posedatul ala o prinde pe psiholoaga de picior, ma sperii si-i vars berea pe Skarzo si in plus , se pare ca si el  a fost destul de incordat la faza asta.

-Ta tam, si am gasit primele victime, anunta Vlad. Deci eu oficial eu dau prima porunca.

-Cine  a stabilit asta, se rasteste Edie.

-Eu, acum, ii raspunde acesta. Deci, porunca... va poruncesc sa stati in dulap timp de cinci minute, zice acesta in timp ce-ai freaca mainile diabolic.

   Edie, deja arde de furie. Iar eu ca o tampita ce sunt, ridic indiferenta din umerii,  il iau pe Skarzo si-l tarasc in dulap. Dupa ce intram, deja il aud pe Edie protestand. Eu si Skarzo ne uitam unul la altul ca idiotii, apoi rostesc eu iritata:

-Mai este mult?

     Filmul s-a terminat fara alte tipete sau bere varsata, apropo de bere cred ca m-am imbatat putin pentru ca sunt c-am ametita, iar asta nu este bine deloc. Am tras la sorti si se pare ca o sa dorm cu Scarzo si Simone, yay, abia astept. Grozav, acum Edie o sa fie super enervat.

  Toata noaptea am fost super agitata, de  fapt cred ca am lovit-o si pe Simone in burta, dap pai cum sa dorm lang un baiat pe care l-am cunoscut doar acum cateva ore. Este logic ca nu pot. Plus ca am observat ca nici el nu a dormit si m-a supravegheat toata noaptea, nici unul dintre noi nu prea stie cum sa reactioneze la asta.

   Nu m-ai rezist si m-a ridic din pat sa  caut niste lapte. Il gasesc in sfarsit printre alte cutii de suc si sticle de bere, a fost chiar ultimul, asa ca a trebuit sa scot toata bautura din frigider.

-Ai nevoie de ajutor? Ma intreaba o voce ragusita.

M-a uit in spatele meu si nu este nimeni altul decat Scarzo, grozav.

-Sigur, spun eu politicoasa.

 Dupa ce reusim sa punem toata bautura inapoi, dau sa m-a duc  inapoi in camera, iar el la baie , dar ne ciocnim accidental.

   Iar dimineata urmatoare exact asta am facut, tot timpul ne-am ciocnit unul de altul ca doi impiedicati.

                                                                                   *

 In sfarsit a venit si luni, facultate, proiecte, ore, plictiseala, oboseala. La sfarsitul cursurilor, decanul, care apropo este si profesorul nostru de specialitate, m-a chemat in biroul lui, unde surpriza, surpriza, era Daniel si Edie.

-S-a  intamplat ceva? Il intreb eu putin speriata de situatia de fata.

- Vroiam doar sa te rog sa-mi pozezi alaturi de ei doi, daca esti libera, daca vrei pot vorbi cu ceilalti profesori sa-ti m-ai amane din proiecte.

 Tipul asta glumeste, nu, sa ii pozez profului cu ei doi, serios pe altcineva nu a m-ai gasit.

-Deci? Andreea? Ma intreaba decanul.

-Eu, eu....

Reality or dreamWhere stories live. Discover now