Prima probă: "Confesiune nespusă"

64 4 2
                                    


Părerea mea:
  Mi-a plăcut ideea de a combina genul liric cu cel epic. Este interesant și original. Poeziile de la început m-au atins la suflet. Îmi dădeau lacrimile, ai un limbaj elevat și foarte romantic!

      Dar nu mi-a prea plăcut partea a doua. Ai exagerat puțin cu întrebările acelea și monologul personajul masculin! La început a fost frumos, dar nu este bine să abuzezi de nimic. Știi cum se zice: "Ce este prea mult, strică!".

     Ai folosit imagini artistice și figuri de stil și apreciez acest lucru! Ai descris foarte bine sentimentele personajului.  Am fost impresionată că ai schimbat perspectiva feminină cu cea masculină! Toată lumea face povești din perspectiva fetei (chiar și eu), ai făcut ceva nou și ai un mare bonus din partea mea pentru acest aspect.

        Ar mai fi o problemă: ai pierdut câteva semne de punctuație, iar unele cuvinte au diacritice, în timp ce altele nu. Fii foarte atentă când corectezi lucrarea! Ai avut câteva greșeli de scriere! Nu este corect "vroiam", ci "voiam"! Și m-a deranjat repetiția din a doua parte, știu că trebuia să fie poetic, dar nu prea a fost. Pentru asta voi scădea jumătate de punct!

      Ai respectat tema și ai scris mult mai multe cuvinte decât 500. Nu te-am întrebat dar ai peste 3000 acolo. Sau cel puțin așa cred.

       Îmi place că fata era diferită, mai timidă și nu s-a împiedicat de el pe holurile, ci el a observat-o! Ai respectat tema, iar titlul este foarte elegant și poetic, potrivindu-se perfect cu acțiunea eseului.

           Trebuie să te concentrezi mai mult pe cuvinte și expresii și să te joci cu ele. Ai folosit aceleași întrebări prea mult și a devenit enervant. Sfatul meu: înlocuiește cuvintele cu sinonime, pentru ca textul să fie mai variat!

         Ai lăsat spatiu între paragrafe, dar alineatele lipsesc.

            Titlul este în concordanță cu eseul tău, i se potrivește ca o mănușă, altceva nu pot zice. 

    Citește textul cu voce tare de cel puțin trei ori, chiar dacă este așa lung! În acest fel vei observa lipsurile și greșelile! Sper să fii mai atentă data viitoare! Dacă ai vreo nelămurire despre nota primită, aștept mesaje în privat!
Mult succes în continuare!

Nota: 9,50

Părerea lui The_Black_Rose1207:

             Îmi place mult. Ai început cu o poezie, care este foarte bine structurată, deși, în unele locuri măsura nu se potrivește cu versul anterior. Dar îmi place! Apreciez faptul că fata este diferită de fetele din ziua de azi, ieșind în evidență prin faptul că poartă rochie și citește. Ador întrebările pe care le-a folosit protagonistul pe parcursul acțiunii, iar modul în care ai descris întâmplările este logic. Puteai folosi totuși mai multe epitete. Povestea s-a încadrat în temă și ai respectat numărul de cuvinte!

Mult succes în continuare!

Nota: 8

Nota finală: 8,75

                              

*Nu mai pun textul, deoarece e foarte lung*

Concurs de scrisWhere stories live. Discover now