yine de sinir bozucu

4.8K 445 111
                                    

Az önce günümü harika hale getiren bir haber aldım. Bizim tayfa bizim sınıfta oturup ortada saçma muhabbetler döndürürken aniden Sehun sınıfa dalmış ve sarı saçlarını savura savura şehrin merkezinde bir rollerdisconun açıldığını haber etmişti. Rollerdisco, insanların müzik eşliğinde patenleriyle dans ettikleri bir yerdi ve yakın arkadaşlarım küçüklüğümden beri paten konusunda ne kadar tutkulu olduğumu bilirler.

Haberi duyduğum an sıraya çıkarak zafer dansı, hayır tabii ki fortnite dansları değil, yapmaya başladım ve o sırada Chanyeol içeriye girdi. "Yine ne yapıyor bu deli?" diye sorguladığında ona dil çıkararak dansıma devam ettim ve en son bu kadar kalori harcamak yeter diyerek olduğum yere çöktüm. "İsmi, cinsi neymiş oranın?" diye sordum Sehun'a.

Omuz silkerek, "Kim Jongin diye bir herif açmış, ismini de Nasa koymuş ne alakaysa." dedi.

Hakikaten, Nasa da neyin nesiydi be? Nasa diye rollerdisco ismi mi olurdu? Her neyse, bulmuşum bir de bunamayayım sonuçta rollerdisco öyle her yerde bulunabilecek bir şey değildi bu devirde. İsterse ismi nato olsun, yine de oranın tozunu attırmaya niyetliydim. İç çekerek ellerimi masaya vurdum ve ayağı kalktım. Ayağı kalkarken bizimkilere eğilip, "Yeni mekanımız belli oldu beyler." dedim ve birazdan başlayacak olan, nefret ettiğim biyoloji dersinden kaytarmak için sınıftan çıktım.

Büyük ihtimalle okulda gizli bir yerimin olduğunu ve oraya kaçacağımı falan sanıyorsunuz ama yok, okulun her yeri zaten benim olduğu için gizliden saklanmaya ihtiyacım yok. İşte böyle de muazzam ve havalı bir herifim.

Şaka lan şaka, temizlik odasına gidip telefonumla oynayacağım şimdi. Raconumun kestiği tek herif Park Chanyeol, o da öpüşene kadar sürüyor zaten.

Az önce dediğim gibi, kısa bir sürede temizlik odasına vardığımda alnıma düşen birkaç tutamı engellemek için saçıma taktığım papatyalı tel tokayı çıkararak kapıyı kolayca açtım. İçeride kimse yoktu ve odayı sadece duvarın köşesindeki minik ampül aydınlatıyordu. Oda temizlik eşyalarıyla doluydu ve köşede küçük bir masayla sandalye vardı. Sandalyeyi es geçerek masaya oturdum ve cebimden bin bir türlü şey arasından çıkardığım kulaklığımı kulaklarıma tıkayıp kendimi dış dünyaya kapadım, ta ki kapının kilidi dönene ve içeriye Park Chanyeol girene kadar. Bu herif peşimi bırakmayacaktı anlaşılan.

Kulaklığı hızla çıkararak, "Niye geldin buraya?" diye sinirle oflayarak sordum. "Sanki senin burada olduğunu bilerek geldim de. Biyolojiden nefret ediyorum."

Yemin ederim, ben de Park Chanyeol'le ortak yönlerimizin çıkmasından nefret ediyorum.

"Hah, sayende artık biyolojiyi sevebileceğim." dedim her zaman yaptığım gibi ona bulaşarak. Yüzünde beliren yayvan gülümsemeyle bana yaklaştı ve ellerini iki yanımdan masaya dayadı. "Bu gece yeni açılan mekandaymışsın duyduğuma göre." Koca cüsesi gelen o azıcık ışığı da kestiğinde küfür etmemek için kendimi zor tutuyordum şerefsizim.

Dediğine gözlerimi devirdiğimde kaşlarını çattı. Her gözlerimi devirişimde kaşları çatılırdı zaten. "Sağır olsaymışsın keşke."

"Evet, ne güzel sesini duymak zorunda kalmazdım."

Göt olmanın verdiği sinirle yüzüm kızarırken sertçe göğsüne vurdum. "Ne konuşturuyorsun sesimi duymak istemiyorsan." diye çıkıştım ona. Bir süre gözleri yüzümde gezdi ve güldü. Yemin ederim, gülmese var ya aşırı sinirliydim ama güldü işte, gitti tüm ciddiyetim.

"Akşam benimlesin." dedi aniden. He, babanın uşağı var zaten senin kafana göre mi iş yapacağım ben, allahın delisi.

"Buna kim karar verdi peki?"

"Ben verdim."

"Rüyanda bile olmaz o iş."

Zilin sesi odayı doldurduğunda onu biraz itekleyip masadan atladım ve orta parmağımı kaldırırken kapıya doğru ilerledim. Arkamdan seslense de aldırış etmeyerek odadan çıktım ve ıslık çala çala koridorda yürümeye başladım. O sırada telefonuma bir mesaj geldi. Teknolojiye lanetler yağdırdım. Ne olurdu dumanla iletişime geçseydik, en azından yanlışlıkla görüldü atmaz veya en azından görmezden gelebilirdik. Chanyeol'ün attığı mesaja hışımla cevap verdim fakat saniyesinde aldığım mesaj yüreğime ateş düşürmedi değil.

⛸

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

ahhhh umarım güzel olmuştur ya lan

olmamışsa bile olsun ben yazarken eğleniyor muyum? eğleniyorum EEE O ZAMAN neyse yine boş yapıyorum hadi öptüm :*

rollerdisco king | chanbaekHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin