BÖLÜM~10

2K 136 32
                                    

Bölüm şarkısı: #Nightcore - Zombie

Kabuslar hiç en tatlı rüyanız oldu mu? İşte, Yoongi benim tatlı  kabusumdu. Benim bir gün katilim olacak gibi geliyordu bana. Annemin özlemi içimde bir yerlerde beni boğuyordu. Ve ben, onun ateşinde yanmaya mahkum bir kız çocuğuydum. Ateşli soğuktu. Sorun oydu. Onun gözleri sıcaktı. Gözlerine tutundum. O an yaptığım veya yapacağım en büyük hatayı yaptım. Gözlerine tutundum. O yüzden mahkumum. Yanıyorum, sessiz çığlıklar onu da boğmak için yeniden ve yeniden doğuyor. Ben onunla aynı ateşte mi boğulacağım? Olsun, varsın o da olsun ben hazırım. Ve başka bir Mi Young'ım.

Ondan erken uyanmıştım. O hala uyuyordu. Onu izliyordum. Dakikalardır... Dün akşam geldi aklıma. Beni öpüşü, yatağa yatırışı... Gece boyunca birbirimizi izleyişimiz... Uyurken o kadar güzel oluyor ki... Bir katil değil de, bir bebeği izliyordum sanki.

"Çok mu yakışıklıyım?"dedi. Güldüm. Ona öyle bir sarılasım vardı ki...

"Yakışıklısın desem ne yaparsın?"dedim.

"Seni öperim."deyince gülüşüm dondu kaldı. Kafamı önüme eğdim. Kısa bir süre sonra yataktan çıktım. O da birşey demedi. Sadece beni izledi. Kıyafetlerimi aldım ve lavaboya gidip giyiniyordum. Yavaşça kapıdan çıkarken, sesi durmamı emretti.

"Burada giyin."dediğinde arkamı dönmeden konuştum.

"Niye, çok mu güzelim?"dedim alayla. Ve dediği şeyi bir katilden duymak nasıl hissettirir çözemiyordum.

"Evet. Hayatımda gördüğüm tüm kadınlara taş çıkarırsın."dediğinde yüzümü döndüm. Tam dibimdeydi.

Elleri, belimi buldu. Beni kendine bastırdı. "İzin ver, ben giydireğim."dediğinde yorgunca kafam omzuna düştü. "Beni zorluyorsun."dedim yorgun sesimle.

"Biliyorum."

"Beni değiştiriyorsun. Ve ben değiştim. Yeni Mi Young'ta sana yer var."dedim. "Değişebilirsin."

Beni yatağa kadar yürüttü. Yatağa oturttu ve tişörtümü çıkardı. Elimdeki tişörtü üstüme geçirdi. Teni tenime değince huylanıyordum.
Sonra alt pijamamı çıkardı ve pantolonu nazikçe giydirdi. Ayağa kalktım ve düğmelerini kapattım. Fermuarını da çektim. Yoongi'nin altı zaten pantolondu. Üstüne hızlıca bir tişört geçirdi.

"Hadi aşağı."dedi.

Yavaşça aşağı indik.

Jungkook ve Hoseok içeride yiyorlardı. Bizde indik ve masaya yerleştik. Kral sofrası gibiydi. Yoongi benim karşıma oturdu ve başlamam için işaret etti. Zaten acıkmıştım. Durmadım ve yemeye başladım.

"Adamı ne yapacağız?"dedi Hoseok.

"Ne yapacağız oğlum? Laf alacağız. O geceye dair. Bize ne yaptıysa, öğreneceğiz."dediğinde istemsiz onları dinlemeye başladım.

"O kadar kolay olmayacak. Kolay kolay konuşmaz bunlar."dedi Jungkook.

"Biliyorum. Ama artık sabrım kalmadı. Burada herşey bitecek."dedi.

"Geçen seferde aynısını demiştin ama zararlı çıkan sen olmuştun."dedi Jungkook ve Yoongi, öldüresiye gözleri ile ona bakmaya başladı.

𝑀𝑦 𝐾𝑖𝑙𝑙𝑒𝑟 ❘ 𝐌𝐘𝐆 ✓Where stories live. Discover now