32. časť - "Konečne" = THE END

1.7K 155 14
                                    

„Niall, čo tu robíš?“ pozrela som sa na neho, no hneď odvrátila pohľad.

„Viem, že ma nechceš vidieť. A viem, že toto sa ti stalo kvôli mne,“ záporne som zakrútila hlavou ako po niekoľký krát v tento deň.

„Nie, Niall, ja som si nedávala pozor a bola moja chyba, že som bežala do lesa. Ja som si to spôsobila sama.“ usmiala som sa na neho. Zobral si stoličku a prisunul ju k mojej posteli.

„Všetko bolo klamstvo,“ nechápavo som sa na neho pozrela, „klamal som ti.“

„V čom?“

„Včera.“

„Ale v čom?“ opýtala som sa ho.

„V tom, že chcem byť len kamarát. Bože, keď som pri tebe tak neviem čo robím. Nechcel som ti to povedať, no myslel som si, že medzi tebou a Harrym niečo je. Nechcel som ti to robiť ťažšie,“ chytil do rúk moju ruku.

„Medzi mnou a Harrym nikdy nič nebol a nikdy nič nebude. A ver mi Niall, ťažšie si to urobil a veľmi,“ sklopil pohľad, „ale už to neriešme,“ znovu som sa usmiala.

„Bonnie, ja to chcem riešiť!“

„Ale už nie je nič, čo by sme si vyriešili.“

„Je! Bonnie, ja ťa milujem, nechcem byť s tebou len kamarát! Včera som ti klamal! Preto lebo som si to myslel! Ja chcem byť s tebou, už konečne!“ skôr než som stihla niečo povedať, ma pobozkal. Prekvapilo ma to, ale bozk som mu opätovala. Na tento moment som sa tešila hrozne dlho. Cítila som  ako si ma pritiahol bližšie. Odtiahla som sa od neho a prekvapene som sa na neho pozerala. „Ja-“ nenechala som ho dopovedať a teraz som ho pobozkala ja.

„Nič nehovor,“ povedala som. Preplietol si so mnou prsty aj na druhej ruke. Presadol si ku mne na posteľ, celí čas som sa na neho pozerala.

„Nemyslel som si, že to dopadne takto dobre,“ usmial som sa.

„Ani ja. Teda dúfam, že to dopadlo dobre. Z niekoho strany to môže byť zlé.“ 

„Z mojej rozhodne nie,“ usmial sa aj on na mňa. „Keby som nebol taký debil, nemusela by si tu teraz ležať. Povedal by som ti to hneď včera vstane a nemuseli by sme sa obidvaja trápiť,“ uznala som, že má pravdu.

„Ale koľkokrát ti budem hovoriť, že je to moja chyba! Ja som bežala po tom lese! Ja som si nedávala pozor tak už ticho,“ postavil sa a obišiel posteľ. Ukázal mi rukou aby som sa podala a tak som aj urobila. Ľahol si ku mne. Zatvorila som oči a pritúlila sa k nemu.

„Kto vie čo by sa stalo keby som neprišiel vtedy do Sydney alebo keby sa neodohralo nič z tej stávky, ako by to bolo a čo by bolo medzi nami.“

„Možno by sme sa už ani nepoznali alebo by sme boli niekde na úrovni ‚Na ulici sa pozdravím inak ťa seriem,‘ zasmiala som sa, „alebo by sme boli spolu.“

„Hlavne, že sme teraz. Nevieš si ani predstaviť ako dlho som o tomto sníval. Len vtedy ten Harry, keď padali perzeidy. Ja som si fakt myslel, že medzi vami niečo je,“ pokrútila som hlavou v nesúhlase.

„Nie, Niall, nikdy nebude ani nikdy nebolo,“ uistila som ho.

„Ja som predsa zabudol niečo spýtať,“ pozrela som sa na neho.

„A tou otázkou je?“

„Will you be mine?“ usmiala som sa a moja odpoveď bola jasná.

Nemyslela som si, že to dopadne nakoniec takto. Ja a Niall konečne spolu bez klamstiev. Nie je nič krajšie ako mať pri sebe osobu, ktorú milujete a prežívate s ňou spoločné chvíle. 

COLORFUL (Niall Horan)Where stories live. Discover now