05

218 19 12
                                    

Вихідні полетіли незамітно. Я встигла подивитися дорами і нечайно порвати плаття Сони. Зараз ми знову премо до школи.Коли ми були вже були в школі ми розділилися бо кожні йдуть в свій класс.Коли ми  доходили дверей нашого класу проходив хлопець в чорній кепці, і нечайно вилив на Юкі колу.

—ЕЙ ТИ! СЮДА ПІДІЙШОВ! ТИ ШО Б**ТЬ НА ТВОРИВ?! —почала кричати на цілу катушку вона, підходячи до хлопця.А хлопець той ще горішок.
—ПФ, ТИ ДУМАЄШ Я БУДУ ВИБАЧАТИСЯ? САМА ДИВИСЯ КУДИ ПРЕШ, —почав кричати хлопець.

Я пробувала Юкі зупинити, але все було марно,і я пішла в клас. Вперта як бик.

Коли прозвенів Юкі вся на нервах зайшла в класс, мені а ж було страшно з нею говорити.

На наступній перерві ми просто балакали з одноклассниками. Ми рішили піти до класу дівчат.В їхньому класі була така ж дружня атмосфера як в нашому.Ми познайомилися з їхніми одноклассниками і однокласницями. Я замітила те що Чонгука не було в класі:

—Сона, а де Чонгук?

—Його сьогодні не має в школі

—А що хотіла і з ним познайомитися ? —запитала Міре

Дівчата походу не знають що ми знайомі,тільки я і Юкі знаєм.

—Я просто запиталась. —відповіла
я, роблячи серйозне лице.

— Та знаєм ми що хочиш познайомитися, —сказала  Сухва.
—ЕЙ!

Коли пройшли уроки ми рішили зайти в кафешку неподалік від школи. Коли ми зробили замовлення, ми почали говорити про бантанів.

—Дівчата, я так зрозуміла вони ще не дебютували, чи як? —запитала Сухва.

—Думаю так,як би вони дебютували, вся школа про них би говорила і слухали їх пісні,  —відповіла Сона.

— я доречі розпитувалась в одноклассниць чого він такий популярний, і вони відповіли що він  красавчик Сеулу, і всі дівчата хочуть бути його дівчною. —сказала Сера

*Тепер я зрозуміла чого він не сказав своє ім'я, він просто думав що я його не впізнала і притворявся іншою людиною. *—подумала я.

—Тим більше з ним познайомитися нереально. Коли я хотіла з ним познайомитися він просто мене проігнорив, і не один раз—сказала Міре, поїдаючи тістечко.

—Ага,ще ходять слухи що Чонгук боїться дівчат.—сказала Сона і додала:—Кажуть він ніколи не дружив з дівчатами,а тим більше дівчини точно не мав, капец Хен Сон походу вам бути не судьба.

Знайди менеWhere stories live. Discover now