Králíček má namočený kožíšek

1.2K 21 1
                                    

Rozkopla jsem dveře hotelového pokoje oběšená taškami Gucci, Burberry atd jako vánoční stromeček.
,,Jsem zpěěet!" zavolala jsem do pokoje a nohou zavřela dveře. Vstoupila jsem chodbičkou do pokoje, kde stojí dvě postele a po pravé straně je obrovské okno s výhledem ze 100 patra na stmívající se New York.
Na posteli blíž k oknu seděl Jungkook s počítačem v klíně a nad ním se skláněl můj Tae a něco řešili. Ehm, mám sklony si toho hotter than hell muže občas přivlastňovat. Flákla jsem taškami o zem a upravila si vlasy. Oba se na mě otočili a zahrál jim na tváři úsměv. Tae se otočil od Jungkooka a zamířil ke mně. Obejmul mě a otřel se mi rty a tváří o krk, jak nějaký kocour...? Potom mu pohled sjel na tašky okolo nás. Držel mě okolo pasu a já jeho za předloktí.
,,Nekoupila sis toho nějak málo, broučku?" Ušklíbl se. Nahodila jsem štěněcí pohled a kývla hlavou. Jungkook se z postele zasmál a dál se věnoval počítači.
,,Hele, ty se moc nesměj. Koupila jsem ti naprosto famózní košili." Vymanila jsem se z Taeho rukou a začala se přehrabovat v taškách.
,,Tady. Nová kolekce," sedla jsem si na kraj postele ke Kookiemu. Se zájmem ke mně zvednul pohled. Podala jsem mu tašku.
Tae si lehnul na postel a protáhl se.
Zamručel: ,,Tak co dneska podniknem?" S Jungkookem jsme se na něj ďábelsky podívali.
,,Výřivka?" Broukla jsem.
Taehyung se na mě podíval. V těch červených vlasech vypadá úžasně.
,,Za dvě hoďky vás vyzvednu. Dneska mám poslední den volna, od zítřka mi začínají castingy a focení." Plácla jsem Jungkooka přes stehno, posbírala tašky a odešla do svého pokoje o patro výš.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jan 28, 2019 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

BTS• One shots/Short storiesKde žijí příběhy. Začni objevovat