VKook💕na Saipanu pt.I

2.2K 65 2
                                    

,,V těch červených vlasech vypadáš moc dobře." Zamručel Taehyung a lépe se uvelebil na rozkládací pohovce na terase u jeho pokoje. Jungkook vedle něj zvedl oči od notebooku a lehce se pousmál. Ty v těch blonďatých taky nejsi k zahození...
Seděl nahrbený v tureckém sedu a editoval nějaké svoje video. Taehyung pootevřel jedno oko a přes sluneční brýle si Jungkooka znovu prohlédl.
Byli na malinkém ostrově jménem Saipan někde na jiho-východ od Korei, takže kousek od Austrálie. Po několika "povinných" společných aktivitách, kdy se měli chovat co nejpřirozeněji přičemž byli obklopeni nejméně tuctem kamer a štábem asi tak 30 lidí, měli konečně volno. Člověk si na to po těch letech ale zvykne.
Jungkook kvůli comebacku s LY Tear hodně posiloval, proto si nyní V prohlížel jeho odhalené břišáky, které se Jungkookovi rýsovaly, i když byl nahrbený a nacpaný po vynikajícím obědě.
,,Roztáhl bys prosím-"
,,Nohy?" Přerušil Taehyung Jungkooka, který se nyní tvářil jako rozmrzelý králíček s červeným kožíškem.
,,Slunečník." Dokončil Kookie podrážděně ,,Nechci se spálit."
Taehyung se posadil a protáhl si záda, nato si sundal bílé tričko a šel roztáhnout slunečník, přičemž musel obdivovat ten úžasný výhled na moře. Přešel k zábradlí a vyklonil se, aby uviděl na terasu pod ním. Na lehátku ležel Yoongi, který byl v hlubokém spánku. Tae se ušklíbl a vrátil se na sedačku k Jungkoovi, který stále editoval a vypadalo to, že se mu moc nedaří. Mračil se a mručel. Tae zašel dovnitř Jungkoova apartmánu a z malé ledničky vyndal čokoládovou zmrzlinu. Posadil se vedle Jungkooka, který mu stále nevěnoval pozornost. Položil mu bradu na nahé rameno.
,,Taehyungie, teď ne-" Chtěl protestovat Jungkook, ale to už mu Tae nacpal vrchovatou lžičku se zmrzlinou ke rtům. Kookie nadzvedl obočí a protočil oči. Potom nabízené jídlo snědl. Taehyung si začal hrát s jeho vlasy a dal mu další.
,,Ale no tak." snažil se protestovat mladší s plnou pusou.
,,Pořád jsem starší, takže bys mě měl poslouchat, chlapče." Jungkook si nebyl jistý, kam zas tenhle perverzák míří, ale i tak prohodil se skloňenou hlavou: ,,Ano, daddy (nechci to překládat :D )." Taehyung málem spadl ze sedačky. Dlouho si Kookie nic nezačal sám od sebe.  Nyní tu seděl do půl těla, s pusou špinavou od zmrzliny a ještě ho nazval... Taehyung se musel hodně ovládat, aby po něm neskočil a nedotáhl ho do klimatizovaného apartmánu s neuvěřitelně pohodlnou postelí.

Ahoj😄 vítejte u první kapitoly a snad se líbí💕✨
Zatím neplánuji psát nějaký smuty, ale pokud si to budete přát, tak to zvládnu taky😬😌

AaB❤️

BTS• One shots/Short storiesWhere stories live. Discover now