Kapotola 1

91 6 0
                                    

Došel jsem domů a první co jsem udělal bylo to že jsem vyložil přebytečný náklad a pak se šel převléknout.,, Sakra ten kluk je docela těžkej má to jak se hubenej " Pomyslel jsem si a zavolal Haka aby mi s ním pomyohl.,,Ty by sis měl otevřít sirotčinec. "Řekl Haku když ho viděl ležet na gauči. Už v minulosti jsem takle pomohl asi 4 dalším lidem.,, Jo jo tak pojď a pomož mi s ním do ložnice." Řekl jsem a šel k němu. Když jsme ho dali do postele tak jsem řekl Hakovy aby ho zatím pohlídal že jsou udělat něco k jídlu. Ten si povzdechl,  zakroutil očima a kývl hlavou na souhlas. Já jsem se rozhodl udělat Tamagoyaki a Onigiri,  protože byl pořád ještě čas na snídani a myslím si že se to k snídani docela hodí. Pak jsem šel zpátky do pokoje pro hosty aby jsem toho chudáka zkontroloval. Haku stal ve dveřích a byl na odchodu.,, Tak co. Jak mu je? " Zeptal jsem se. Haku pokrčil hameny a řekl,, Já nevím, ale vypadal že se brzo probere a já nechci být to první co uvidí. Nechci aby si myslel že jsem takový lidumil jako ty. ",, To bolelo -_-." Řekl jsem a šel k tomu chudákovy.,,Nghh... ",, Oh... Že by už? " Začal se pomalu probouzet.,, Dobré ráno. " Řekl jsem a mile se usmál, když otevřel oči.,, Kde to jsem..... a kdo jste vy??! ",, Ou no vidím že si toho asi moc nepamatuješ. Nevadí. " Odpověděl jsem mu a pak mu vylíčil jak a kde jsem ho našel a že připomínal spíš mrtvolu než živou bytost.,,Ou promiň, úplně jsem se zapoměl predstavit. Jmenuji se Kano, moc mě těší. "Řekl jsem a mile se na něj usmál.

Když se na mě ten cizinec usmál, myslel jsem že mám infarkt.,, Jak někdo může být tak strašně krásnej?! " Pomyslel jsem si a koukal na něj.,, Já jsem Yuu." Odpověděl jsem trochu váhavě.,, Oh moc mě těší Yuu. Dal by sis něco k jídlu? Zrovna jsem dodělal takovou pozdní snídani. ",, Já jsem snad v sedmém nebi!! " Pomyslel jsem si a kývl na souhlas. Jídlo bylo výborné a to to byla jen obyčejná snídaně.,, Tho je strashne dbry " Řekl jsem s plnou pusou a podíval se na Kana. Ten se usmíval a poděkoval.,, Jestli chceš tak tady můžeš zůstat, pokud nemáš kam jít. Mám tu volný pokoj."Řekl a moje oči se v tu ránu rozzářily jako dvě hvězdičky.,, To by bylo úžasné!!" Řekl jsem jako odpověď a rychle do sebe hodil zbytek jídla.,, Ale mám jednu podmínku ",, A jéje,  bál jsem se že tohle řekne. " Pomyslel jsem si a udělal na něj nejistý pohled.,, A o co jde? " Zeptal jsem se.,, Předpokládám že ještě chodíš do školy,  takže by jsme to udělala tak že o volném čase by jsi mi pomohl s prací. Pokud by jsi souhlasil pak nemám nejmenší problém s tím aby jsi zůstal. Rozuměl jsi? ",, Co konkrétně by jsem v tý "práci" musel dělat? " Zeptal jsem se.,, Nic těžkého, jen by jsi my pomohl s roznosem objednávek nebo podle toho jak by ti šla matika. To bych tě klidně nechal jen tak stát u kasy. Tim a Chelsey by ti pak řekly co máš jak dělat. Pokud by jsi teda souhlasil.",, Kdo je Tim a Chelsey? A co to je za prací?? ",, To jsou mi zaměstnanci. Dodala fajnový lidi. A co se mě prace týče tak vlastním kavárnu. Nic zajímavého to není, ale ta vůně je dokonalá." Řekl a bylo vidět že ho ta práce vážně baví. Málo kdo se umí takhle pozitivně rozmluvit o své práci. Což mi připomíná že já vlastně zvoral zkoušky, takže jsem teď momentálně bez školy.,, Uhm.. no dobře to zní skvěle, ale máme tu mensi háček. Ohledně tý školy.... "Řekl jsem a koukal na něj.,, A kde je problém?",, No já teď do žádné školy nechodím a asi dlouho chodit nebudu. " Odpověděl jsem a trochu poníženě jsem se usmál.,, Aha, chápu kam tím míříš. Pak tě teda vezmu k sobě a problém bude vyřešen. "Řekl a zase se tak krásně usmál. Když mě moje teď už bývalá přítelkyně vyhodila na ulici tak jsem myslel že už to horší být nemůže, ale díky Kanovy jsem neumrznul venku ani neumřel hlady, ale naopak jsem získal bydlení a dokonce i práci. Nikdy bych nevěřil že narazím na tak milého člověka jako je on.

Takže zdravím všechny!! Doufám že jste měly hezký začátek nového roku >\\\<. Tady je další kapitola a musím se pochválit. Zatím jedu podle termínu co jsem si určila a to každý pátek nová kapitola tohodle příběhu. Doufám že se bude líbit a omlouvám se za chyby v textu. Pěkně čtení a awooj ^∆^.

Majitel kavárnyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang