Kapitola 2

76 8 3
                                    

Už byl večer. Ani jsem si neuvědomil jak moc času zabere se o někoho starat. Když teda nepočítám Bakuga.,, Takže tohle bude tvůj pokoj" Řekl jsem a zavedl jsem Yuua do jeho nového pokoje.,, A ty máš pokoj kde Kano? " Zeptal se a koukal na mě.,, Na konci chodby, proč? ",, Já jen kdyby jsem něco potřeboval tak aby jsem věděl kde tě najdu. A kdo je vedle mě? ",, Kdyby jsi mě hledal tak budu spíš  dole a nebo v kuchyni a vedle tebe je Haku. " Vypadal trochu smutně když jsem mu řekl že není vede mě, ale tím jsem se přestal během chvíle zatěžovat.,, Tak já ti jdu najít něco na spaní zatím tu počkej a když budeš chtít tak musel trochu pohnout s nábytkem. " Řekl jsem a odešel k sobě. Vzal jsem tam jedno z mich věci na spaní a taky jsem vzal nějaké voňavé povlečení že skříně a už se zase vracel zpátky.,, Jsem tu Yuu-chan" Řekl jsem a usmál se na něj.,, Y-yuu-chan..? ",, Vadí ti to? ",, Ne! Já jen že takhle mi už hodně dlouho nikdo neřekl. ",, Tak pokud ti to nevadí tak ti tak budu říkat! " Řekl jsem s povlékl jsem peřinu a polštář.,, Tady máš věci na spaní. Je to moje tričko a nějaké tepláky co jsem vyhrabal ve skříni, ale je to čistý tak se neboj. " Řekl jsem a trochu se uchechtl.,, D-děkuju,  Kano. "Řekl a pak se trochu usmál. Bože to je rozkošný.,,Nenene Kano tohle tu už jednou bylo.... Tak a teď jdi a odejdi dřív než se něco stane. " Řekl jsem si sám pro sebe a šel ke dveřím.,, Dobrou noc Yuu-chan. Sladké sny. " Řekl jsem s klidným hlasem a pak potichu zavřel dveře. Byl to docela náročný den tak jsem se rozhodl že jsi půjdu lehnout a detaily nechám na ráno.

,, Anděl... "Nechápu jak e může někdo tak božsky usmívat!  Šel jsem se umýt a pak jsem se šel převléknout. Bylo mi to trošku větší, ale to mi bylo jedno. Krásné to vonělo. Připadal jsem si jako úchyl, když jsem k tomu jeho oblečení tak čuchal.,, Oh můj bože..!  To je tak dokonalá vůně! " Někde jsem slyšel že každý člověk má nějaký styl vůně, která mu voní na jiném člověku. Asi jsme našel tu svojí. Zachumlal jsem se do peřiny ještě naposled jsem si přičichl té dokonale vůně a pak jsem spokojeně usnul.

Tak jsem tady zas a vidím že jsem to zase nějak nestihla. No nevadí. Doufám že se bude líbit a omluvte prosím chyby. Hezké čtení a awooj^∆^.

Majitel kavárnyDär berättelser lever. Upptäck nu