Postavy

118 5 2
                                    

Jméno: Kano Akatora
Věk: 24
Záliby: rád pije kávu, rád vaří, má rád svého kocoura (Baku), má rád klid, rád hraje šachy, o volném čase hraje na kytaru.
Povaha: Kano je velmi hodný a starostlivý, dobře vychází s lidmi a nemá problém s tím vyjádřit své pocity. Je klidný a většinu času soustředěný na to co dělá. Málo co ho dokáže rozhodit. Nemá rád násilí. Pokud ale někdo ublíží těm co má rád tak nemá problém s tím někomu vrazit.
Vzhled : Má hodně tmavé vlasy, Šedomodré oči, je vysoký a velmi pohledný.

Jméno:Yuu NakazawaVěk:18Záliby: Sporty, rád poslouchá rock, má rád kočky, rád jezdí na kole, hraje na bicí pro zábavuPovaha: Je zbrklí a nevydrží dlouho v klidu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jméno:Yuu Nakazawa
Věk:18
Záliby: Sporty, rád poslouchá rock, má rád kočky, rád jezdí na kole, hraje na bicí pro zábavu
Povaha: Je zbrklí a nevydrží dlouho v klidu. Chová se jako tsundere. Je hodně netrpěliví a všechno chce mít rychle hotové. Hodně rychle se učí nové věci.
Vzhled: Světle hnědé vlasy, ořechové hnědé oči, vyšší postavy.

Vítejte u ,, Majitel kavárny,, Tento příběh se nebude lišit od ostatních boy x boy příběhů, ale pokusím se ho udělat něčím zajímavý a budu doufat že se to chytne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Vítejte u ,, Majitel kavárny,,
Tento příběh se nebude lišit od ostatních boy x boy příběhů, ale pokusím se ho udělat něčím zajímavý a budu doufat že se to chytne. Nechci sem dávat žádné schopnosti a nadpřirozeno,  takže se budu muset obejít bez toho 😀. Zkusím tento příběh vydávat pravidelně, ale pokud se mi to bude dařit tak by to znamenalo že kapitoly budou kratší nebo rozdělené na dvě a více částí. Toto je vše co jsem chtěla a loučím se. Awooj ^∆^.

Majitel kavárnyWhere stories live. Discover now