2. den

121 4 880
                                    

• První den se toho událo opravdu mnoho.
• Parta patnácti lidí se objevila v podivné místnosti bez oken. Dveře se tam sice nachází, ale mříže brání jejich použití. Živiny a žízeň doplňuje člověčině zvláštní bezbarvý plyn, jež se zde objevuje. Též si umí poradit s močí a stolicí.
• Světla se zapínají a probouzející človíčky vítá podivné mluvící stvoření se jménem Velours, které jim tvrdí, že jsou zde proto, aby zachránili svět. Nato už začíná kurz pro magické dívky, který má za úkol připravit vyvolené na jejich poslání. 
• Velours se může zdát jako milé, vřelé, stále se usmívající a hodné stvoření. Jenže někdy se s ním děje něco znepokojujícího. Často záhadně problikává, jeho smích někdy nelze zastavit a jeho hlas zní často roboticky nebo zmutovaně. I přesto se poté na všechny vesele usmívá a vrtí ocasem jakoby nic.
• To už ovšem začíná adaptační pobyt, aby si tato patnáctka na sebe zvykla. První aktivita je naprosto všední, staré známé představování se. Stejnou informaci nelze říct o následující náplni adapťáku. Baseballová pálka, bič, železná tyč, takové věci dostal jeden člověk, který měl za úkol zmlátit člověka, jehož jméno bylo vysloveno. Daný člověk se směl bránit tím, že vyřkl jméno jiného spoluúčastníka. Pokud bylo osobě ještě předtím ublíženo, nastoupila do funkce násilníka. Výsledky nečinily však žádný úspěch.
• Následovala další aktivita. Uzamčené skříně a truhly se otevřely. V nich se schovával patnáct dárků, pro každého jeden. Dárek obsahoval nějakou vzpomínku na minulost a také podivné předmět. Později tyto věci ovšem zmizely.
• Pak se to však stalo. Z patnácti lidí se staly magické dívky, dobře... I magičtí chlapci. Obleky byly nasazeny, jejich schopnosti se probudily.


• Vaše schopnost má určité úrovně. Čím vyšší úroveň, tím silnější typ, použití a různé rozšíření Vaše magie má. Úrovně se zvyšuje používáním a nouzí. Výsledek Vašich kouzel je ovlivněn nespočtem faktorů, které ani nejde vyjmenovat. Prozatím jste na nejnižší úrovni. Může se Vám zdát, že je ta síla k ničemu, ale vždy můžete vymýšlet, jak si jí pomoct a jak ji efektivně využít. Časem Vaše síla vzroste do obrovských rozměrů, že už si tím nebudete muset dělat vůbec starosti. Jen bych ještě dodal, že zpočátku může být použití Vašich schopností fyzicky i psychicky náročné, ale tréninkem se to spraví.
Tento kurz je určen, abyste se zde naučili ovládat své schopnosti a rozšířili je na určitou úroveň.
• Nakonec Velours všem představil jejich schopnosti a poté již nastala večerka. Dobrovolníci ještě před ní mohli pod vedením Velours svou schopnost vyzkoušet.


dodatky autora ke hře:
○ Ještě odůvodnění, proč určuji, co jste použitím magie provedli... Je to tak, že jako postava nemáte tak úplně kontrolu nad magií, ovlivňují to okolností a svět kolem vás apod. Tak proto.


• viz. Schopnosti
• viz. NOVÁ PRAVIDLA (Povinně přečíst!!!!!)


  ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ 
schéma místnosti:

  ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ schéma místnosti:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V místnosti se rozsvítí. Lidé se začínají probouzet z říše milých snů.
.

.

.

3

.

.

.

2

.

.

.

1

.

.

.

DRUHÝ DEN ZAČÍNÁ

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kdo z Vás zachrání svět? [RPG] Where stories live. Discover now