8.

225 6 0
                                    


"Te je bolelo?"

Njegovo vprašanje me je prebudilo iz razmišljanja o dogodkih, ki so se zgodili v zadnji uri. Odkimala sem. Skorajda nisem začutila bolečine. Bilo je popolnoma drugače, kot sem si predstavljala ob pripovedovanju drugih žensk okoli sebe.

Izvila sem se iz njegovega naročja. Bila sem gola, vendar me slednje ni motilo, ko sem odšla v kopalnico. Slišala sem njegove korake, ki so hiteli za mano. Nisem se ustavljala. Naj mi sledi. Saj je bilo jasno, da uživa v tem, da me namerno vznemiri. Tudi sama sem pričela uživati v misli, da nisem bila več sama. Imela sem Iana.

Ujel me je ravno, ko sem odprla vodo, da bi stopila pod tuš. Potisnil me je v tuš kabino in pritisnil ob steno. Začutila sem, kako je topla voda padala po najinih telesih. Nasmejano me je poljubil, da sem se izgubila v njegovih ustnicah.

Ko sva stopila izpod tuša, sem se počutila popolnoma drugače kot prej. Bila sem navdušena nad mislijo, da sem na nek način postala njegova. Dobro sem vedela, da ne bom nikoli več se odrekla njegovi družbi, čeprav bi slednje pomenilo, da bi mi poskušal zlomiti srce, kar si nisem želela. Morala bom verjeti, da me ne bo zapustil.

"Si v redu?" me je vprašal, ko sem stopila za njim v spalnico. Prikimala sem. Počasi me je objel okoli pasu in prižel na svoje prsi. Z ustnicami se je dotaknil mojega čela. Zahropla sem od srhljivega poželenja, ki se je ponovno nabiralo v meni. "To sem si želel storiti od tistega dne, ko sem te opazoval v Barceloni."

Nekoliko presenečeno sem otrpnila, saj tega nisem pričakovala. Dvignila sem pogled in se srečala z njegovimi očmi.

"Bil si z Nikki," sem ga opomnila.

Za napet trenutek je strmel v moje oči.

"Ni ti podobna," je odvrnil. "Ne more se primerjat s teboj in tistim, kar čutim do tebe, Alina." Z ustnicami se je za hip prisesal na moje, nato pa se odmaknil. "Ne mislim se ti odreči. Obljubil sem ti nekaj, kajne?"

Počasi sem pokimala. Obljubil mi je, da me ne bo izkoristil. Obljubil mi je vse, kar sem si želela. Že to je bilo dovolj, da se nisem obotavljala pri tem, da bi bila z njim. Za nič na svetu se ne bom sedaj odmaknila proč od njega.

"Hvala ti," sem zamrmrala.

Nasmehnil se je in me z dlanjo pobožal po licu. Ob njegovem dotiku sem zadrhtela. Opomnila sem se, da sedaj nisem imela razloga, da se stresem ob vsakem dotiku, ki mi ga je namenil. Bil je moj. Ian je bil moj.

Nenadoma je moj pogled šinil na njegovo posteljo. Jasno se je videl krvav madež na sredini. Sranje, sem zastokala v mislih. Celotno hotelsko osebje bo izvedelo, da sem bila nedolžna. Saj so verjetno domnevali, da spiva ločeno, saj je sobarica vsak dan čistila, ko naju ni bilo v apartmaju. Ian je pogledal madež na postelji.

"Naj te to ne skrbi," je pomirjujoče dejal. "Pridi." Potegnil me je za sabo. Ko sva prišla v dnevno sobo, me je potisnil na kavč, nato pa stopil do mizice s pijačo in nama natočil po kozarec whiskeyja. Ponudil mi je kozarec, ki sem ga hvaležno sprejela.

"Saj ne bo sledil pogovor o tem, kajne?" sem nekoliko obupano vprašala, saj nisem želela razpravljati o najinem seksu. Bila sem v zadregi zaradi krvavih rjuh, saj je dobil dokaz, da mu nisem lagala glede svoje nedolžnosti.

"Ne, mislim, da ne. Razen, če ti lahko omenim, da si bila prva nedolžna v moji postelji," je pripomnil. Zardela sem. Oh, prekleto.

"In kakšen je občutek?" sem počasi postavila vprašanje in pri tem živčno nagnila kozarec.

"Fantastičen, ker je očitno, da bo seks še precej zanimiv," je odvrnil. Začutila sem rdečico, ki mi je šinila v lica. Začutila sem njegovo težo, ki se je spustila poleg mene, nato pa me je objel prek ramen. Zdelo se mi je čudno, saj nisem bila navajena na njegove spontane dotike. V zadnjih dveh urah me je tolikokrat objel, da bi se lahko navadila na njegove dotike. "Alina, ne bom te spustil iz rok. Ne sedaj, ko si mi dala tisto, kar si želim."

Your worst nightmareWhere stories live. Discover now