del 4

2.6K 31 4
                                    

Emma:

Någon drar upp mig från marken. Jag tittar upp och ser en annan kille. Jag torkar snabbt bort tårarna.
Han föser mig framåt mot trappan som leder upp.

"Gå upp!" Befaller han. Jag gör som han säger. Uppe på andra våningen så finns en stor hall och många dörrar som leder in till olika rum. Killen öppnar en dörr till ett rum och knuffar in mig. Jag faller ner på golvet. Han ska just stänga dörren..

"Vänta? Vad är det som händer. Kan du berätta!" Säger jag snabbt. Han suckar och kommer in i rummet.

"Vad vill du veta?" Frågar han irriterat.

"Ehm.. Vad heter du?? Och vem var den andra läskiga killen?" Mumlar jag.

"Jag är Justin. Och du pratar antagligen om Ethan. Han kan vara lite läskig när han är arg. Jag måste gå. Du får prata med Ethan om du vill veta mer." Han går snabbt ut ur rummet innan jag hinner fråga mer. Jag suckar och stiger upp från golvet. Jag vänder mig om. Jag gapar. Det måste se jätte dumt ut men det bryr jag mig inte om. Det är ett enormt och fint sovrum. Det finns en enorm dubbelsäng, ett sminkbord, ett skrivbord med en Macbook på,  och två fotöljer. Brevid skrivbordet fanns två dörrar. Det var säkert två WIC. Det verkar kanske inte vara så märkvärdigt men det är otroligt fint. Hur rika är inte mina kidnappare?? Hela huset är fint. Och allting ser ut att vara jättedyrt. Min uppmärksamhet går till en dörr som jag inte hade lagt märke till tidigare. Jag öppnade försiktit den. Det var en dörr till ett badrum. Badrummet var stort och fint. Där fanns ett jättestort badkar, en dush, en hel del toalettskåp och ett stort handfat. Jag vänder mig om för att gå tillbaka in i sovrummet men någon blockerar dörröppningen. Och det är såklart den läskiga killen - Ethan.

"Gillar du det, älskling?" Frågar han nöjt. "Gillar du rummet?"

"Är det här mitt rum?" Frågar jag honom och ett leende sprids på mina läppar.

"Nej. Rummet är mitt och ditt." Sa han belåtet. Han blev gladare när jag log.

"Ska vi dela säng??" Mitt leende slocknar.

"Såklart vi ska. Fler frågor?" Frågade han lite irriterat. Nu blev han sur.

"Vad ska jag göra här? Varför är jag här??"

"För att jag valde dig. För att du är min." Sa han och la sina händer på mina axlar.

"Hu-hur menar du då?" Hans närhet skrämmer mig.

"Du ska stanna här, älska mig och vara min. Det är allt jag begär."
Jag nickar och tittar ner i golvet. Jag är fortfarande rädd för honom.

"Du är lite rädd för mig?" Säger han och jag nickar försiktigt.

"Förlåt Emma. Förlåt för att jag hotade dig." säger han och suckar. "Men du måste bara förstå att du inte får gå ifrån mig. Inte nu när du är här hos mig."

"Jag förstår.." säger jag. Han kramar om mig. Jag lägger stelt mina armar runt honom. Tror han verkligen att jag förstår honom? Först så kidnappar han mig och nu vill han att jag ska älska honom. Jag kommer att rymma. Fast det inte skulle gå, så ska jag aldrig sluta kämpa. Jag ska kämpa för min frihet.

"Vi kan gå och lägga oss nu. Klockan är halv ett på natten." Säger han och leder mig fram till sängen. Jag nickar. Jag är en morgonmänniska så jag brukar inte vara uppe såhär länge. Men ändå så känner jag mig pigg. Jag var ju nedsövd innan.

Han börjar klä av sig sina kläder. När han drar ner sina byxor så kan jag inte låta bli att snegla ner på hans kalsonger. Jag ser något stort innanför dem. Hans kuk måste ju vara enorm. Han tittar upp på mig så jag tittar snabbt bort så att han inte ska se vad jag tittar på. Min blick går istället uppåt mot hans mage. Jag studerar hans kropp. Han är muskulös och har 6 - pack. Hans armar är nästan täckta i tatueringar. Han har brunt fint och ruffsigt hår. Jag kan inte låta bli att tycka att han är snygg.
Han lägger sig ner på den ena sidan av sängen. Jag står kvar där jag står. Jag är rädd för att jag ska göra något fel. Han kan ju skada mig.

"Ska du stå där resten av natten?" Skrattar han. Jag går försiktigt fram till den andra sidan av sängen och lägger mig ner under täcket.

"Ska du sova med kläderna på? Det är ganska varmt här inne." Jag har ryggen mot honom men jag vet att han flinar. Jag suckar och drar av mig mina jeans. Sen tar jag av mig min tröja. Jag slänger kläderna på golvet. Nu har jag bara på mig mina stringtrosor och en topp. Men jag drar täcket runt mig så att han inte ska se för mycket. Just nu är jag glad över att jag har ett eget täcke. Jag måste dela säng med honom men om jag skulle behöva dela täcke med honom så skulle det vara värre. Jag stänger ögonen för att försöka sova. Jag rynkar pannan när jag känner en arm runt mig. Ethan drar mig mot honom. Jag försöker ignorera honom och somna. Efter en stund så somnar jag.

Bara MinWhere stories live. Discover now