del 1 - Jag gör slut.

5K 37 8
                                    

Jag kommer antagligen skriva om våld, sex, snuskiga saker osv. Men jag antar att du är som jag och vill läsa om sånt.

__________________________

Emma:

"Emma? Vakna! Du är redan försenad, stig upp nu!" Jag öppnar ögonen och ser min lillebrors ansikte. Han står bredvid min säng och flinar.

"Mamma sa att jag skulle väcka dig så att du inte blir försenad till skolan" säger han glatt. Jag stönar trött tillbaka. Måste han vara så jobbig..

"Jag ska.. låt mig sova i fem minuter till" säger jag surt. Hans suckar och går iväg. Jag ler för mig själv och stänger ögonen för att somna om. Efter några minuter hör jag tysta steg smyga in i mitt rum. Jag öppnar nyfiket ögonen för att se vem det är. Men när jag gör det så känner jag något kallt droppa ner på mig. Jag vänder mig om i sängen och ser den lilla skiten stå med en hink full med vatten. Innan jag hinner säga något så häller han allt vatten över mitt huvud.

"JONAS DIN LILLA JÄVEL" skriker jag. Han skrattar och springer ut ur rummet. Jag klär av mig min blöta pyjamas och tar på mig andra kläder. Jag river bort lakanet som är blött och slänger det på golvet. Mamma får göra resten. Sen går jag ut ur mitt rum och in i köket.

"Mamma!! Jonas hällde iskallt vatten över mig! Och nu är mitt hår blött." Gnäller jag. De sitter vid matbordet och äter frukost. De vänder sig mot mig.

"Det var mammas idé" säger Jonas tyst. Jag tittar på min mamma och sen på Jonas. De börjar gapskratta.

"Haha. Jätteroligt." Säger jag surt och sätter mig ner vid matbordet.

"Förlåt vännen. Men vi vill inte att du blir försenad till skolan. Sätt dig här och ta en smörgås." Säger mamma med sin lugna röst.

"Vi har fixat frukost åt dig!" Säger jonas glatt. Fast jag fortfarande är sur på dem, så kan jag inte låta bli att le.

_______________________

Jag går med tunga steg mot skolan. Det är måndag och jag har ångest. Som vanligt. Mitt i allt så känner jag två armar som kramar om mig bakifrån. Jag vänder om och stirrar in i ett par bruna ögon. Och i detta fall är det min pojkväns ögon.

"Hej babe" säger han och kramar om mig. Jag ler ett nervöst leende tillbaka.

"Är något fel, älskling?" Säger han oroligt. Jag krånglar mig ur hans kram. Hans glada min är försvunnen.

"Förlåt William.. Men jag måste berätta en sak" mumlar jag.

"Vadå? Tala högre!"

"William, Jag måste berätta en sak." Säger jag lugnt.

"Har du knullat med en annan kille!?" Säger han.

"Nej, men.." försöker jag.

"ÄR DU OTROGEN MOT MIG?!" Skriker han.

"Jag gör slut med dig William. Det här går inte längre." Jag pustar ut. Äntligen fick jag det sagt. Jag tittar upp på honom. Han står bara stilla. Jag ser en tår rinna ner för hans kind. Gråter han??

"Förlåt. Jag måste tänka på vad som är bäst för mig. Men vi kan fortfarande vara vänn.." Han vänder sig om och springer därifrån innan jag hinner säga klart meningen. Så omoget. Men det viktigaste är att det är gjort. Jag kan inte vara tillsammans med honom längre för det funkar inte! Han är för kontrollerande och när han är arg så går hans ilska ut över mig. Jag älskar honom fortfarande men jag klarar inte av honom. Jag försöker att inte tänka på honom mer sålänge jag fortsätter att gå till skolan.

_________________

När jag är framme vid skolan så går jag direkt till mitt skåp och tar fram matteboken. Men jag lägger snabbt undan den för jag kommer på att vi har matteprov.

"Emma!" Jag vänder mig om och ser Allison och Fanny komma springande mot mig. Vi kramar om varandra.

"Babes, jag har gjort slut med William." Det är det första jag säger när vi har kramats färdigt.

"Vi stöttar alltid dig, vad du än gör." Säger Fanny bestämt.

"Naaww." Säger jag. De finns alltid där för mig.

"Vi måste prata sen! Våra lektioner börjar nu" säger Allison hastigt. De springer till deras lektioner och jag börjar gå mot matematiksalen. William är i samma matte klass som jag och jag vill hällst inte vara i närheten av honom just nu. Men när jag går in i klassen så är William inte där.

"Någon som har sett mr Hale idag?" Säger läraren. Inget svar. Han måste ha sprungit hem efter att jag gjorde slut med honom.

"Då börjar vi med provet" säger läraren.

_________________

Jag blev klar med provet ganska snabbt så jag går ut och sätter mig på en bänk. Allison och Fanny har antagligen inte slutat sina lektioner ännu så jag tar fram min telefon och börjar scrolla lite på instagram. Efter en stund så ser jag i ögonvrån att någon kommer gående mot mig. Jag tittar upp och stirrar in i Williams arga ögon. Jag öppnar munnen för att säga något men stänger den igen.

"Du kommer med mig" säger han bestämt och tar tag i min handled och börjar dra med mig bort från skolområdet.

"William! Släpp mig! Du kan inte göra såhär mot mig!" Skriker jag.

"Jo det kan jag!" Han drar med mig bakom skolan och trycker upp mig mot väggen. Han trycker sina läppar mot mina och han börjar ta på mig och han är helt galen! Jag trycker bort honom från mig.

"Du är ju helt jävla galen! Vi är inte ihop längre."

"Jo det är vi och jag gör vad fan jag vill med dig." Jag spottar honom i ansiktet. Han torkar bort spottet och tar ett hårt tag om min handled. Jag blundar för att jag är rädd för att han ska skada mig. Men inget händer. Hans grepp lossnar från min handled. Jag vågar öppna ögonen. På marken ligger William och över honom är en annan man som slår honom med sin knytnäve.

Bara MinWhere stories live. Discover now