6.BÖLÜM

142 107 17
                                    

Slm millet 🤗 Bölüm geldiiii ♥️

Umarım beyenirsiniz 😘
Elimden geldiğince uzun yazmaya çalışıyorum ♥️

Keyifli Okumalar..

Lütfen gördüğünüz yazım yanlışlarını bana gösterin ki düzelte bileyim..! 😊 😘❤️
~~~

Ve işte intikam. İntikam soğuk yenen bir yemektir derler ama benimki halen sıcak.

Aynada kendime bakıp sinsice sırıtım. Elimde mutfaktan aldığım büyük bir kabın içine soğuk su doldurdum. Aynadaki yansımama göz kırpıp. Abimin odasına doğru adımladım.

Yavaşça odanın kapısını açıp sessiz adımlarla abimin baş ucuna gittim. Önce kapıyla aramdaki mesafeyi ölçtüm. Elimdeki kap plastik olduğu için direk kaçarken fırlata bilirim.

Ay sanırım kıyamicam çok masum uyuyor. Dememi beklemeyin çünkü tam bir ayı gibi uyuyor gerçi hiç uyuyan ayı görmedim de neyse.

Kabı yavaşça başının hizasına getirdim. 'Haydi Bismillah kazamız mübarek olsun' diye içimden geçirdim ve suyu hızla boşaltıp kapıya koştum.

Abim önce bağırıp "LAN muslukları kim açık bıraktı" diyince kendimi tutamayıp kahkahalarla gülüyordum taki abimin ateş saçan gözlerini görene kadar. Yutkunup yavaş bir şekilde geri geri adım atıyordum gözlerimi abimden ayırmadan.

Abim hızla yataktan kalkınca çığlık atıp koştum hızla merdivenlerden indim. Mutfak kapısında bize şok olmuş gözlere bakan yardımcıları es geçip salona koştum abimin bağırmalarını tehditlerini duyunca daha bir hızlandım.

Salonda bir koltuğun arkasına geçip nefes nefese abime bakıp "hak ettin bir kere, sen dün beni nasıl uyandırdın ben de intikamımı aldım" dedim hafif gülerek abimin bağırmasıyla yerimden sıçradım.

"seni bi elime geçiriyim o zaman göstericem sana intikamı" bana doğru koşunca açık olan bahçe kapısından çıktım. İçeri girmekte olan Eylül ablanın arkasına saklanıp abime baktım "ya bana ne sen yapınca iyi ben yapıncamı kötü" dedim dudak büzerek.

Abim kaşlarını çatıp "lan ben seni böylemi uyandırdım" dedi sinirle. Sanırım içim acıdı.... yok yok kesinlikle vazgeçtim acımıyorum hak etti bi kere. Abimin bana vurduğu yastık canımı çok yakmıştı üstelik yataktanda düşmüştüm.

Eylül ablayı bırakıp koşmaya başladım. Lanet olsun burası düz alandı ve arkasına saklanacağım hiç birşey yoktu.

Kolumdan tutulmamla çığlık atıp debelenmeye başladım. Abim nefes nefese "nereye küçük cadı" dedi ve beni çekiştirmeye başladı.

Geldiğimiz yeri gürünce başımı iki yana sallayıp "abi........ abicim..... canım abicim düşündüğüm şeyi yapmasın dimi" dedim tatlı bir şekilde.

Abim "tam da düşündüğün şeyi yapıcam" dedi. Korkuyla yutkunup "kıyma bana abi..." sözümü bitiremeden abimin beni itmesiyle çığlık atıp havuza düştüm.

Uff sabahın erken saatleri olduğu için su soğuktu. Kafamda sırıtan abime bis bir bakış atıp yüzerek sudan çıktım.

Eve doğru ilerledim her tarafımdan su damlıyordu hızla alt kattaki banyoya girdim.

Eylül abladan bana kıyafet getirmesini isteyerek kapıyı kapatım.

Güzel bir duşun ardından banyoda bulunan dolaptan temiz bir bornoz alıp giyindim. Kapının çalmasıyla "kıyafetlerinizi getirdim efendim" eylül ablanın sesini duymamla kapıyı açtım. Her ne kadar aramızdaki resmiyeti kaldıralım desemde kabul etmiyordu. şu efendim lafını kaçkere söylememesini söylesemde, sanırım babam dan çekiniyordu. Babam sürekli resmi ve ciddi olduğu için aradaki mesafeyi koruyorlardı.

YÜZLEŞME Where stories live. Discover now