5.BÖLÜM

172 124 37
                                    

Slm millet 🤗 Bölüm geldiiii 😊
Umarım beyenirsiniz

Keyifli Okumalar..

Lütfen gördüğünüz yazım yanlışlarını bana gösterin ki düzelte bileyim..! 😊 😘
~~~~

Çirkin öküz bana kaşlarını çatarak baktı"Sen.....sen körmüsün.!" dedi önce şaşkınlıkla daha sonra sert sesi ile.

Kaşlarımı çatarak çirkin öküze bakıp "sensin kör niçin kazık gibi yolun ortasında bekliyorsun" dedim sinirle

Çirkin öküz kaşlarını kaldırarak bana bakıtı. Tekrar kaşları çatılırken dişlerinin arasından "sen geldin bana çarptın şuç bende değil sende."

Sinirle "asıl suç sende be ne diye dikiliyorsun yolun ortasına."dedim hafif yükseltiğim sesim ile

Kolumu sertçe tutup "bana bak ufaklık seni uyarmıştım birdaha karşıma çıkmaman için. Sen ne yaptın karşıma çıktığın yetmiyormuş gibi birde laf atıyorsun.!" dedi sinirli ve tehtitkar sesi ile.

Gözlerinin içine bakıp "ne o senden korkacağımı mı sandın eyer öyleyse yanılıyorsun. Sen kimsin de senden korkacağım." dedim başımı dikleştirerek.

Öküz ün sinirden çenesi kasılıyordu"bana bak düzgün konuş benimle. "dedi kolumu biraz daha sıkarak. Sıkmasıyla ağzımdan küçük bir inilti çıktı" bırak beni"dedim kolumu çekiştirerek "konuşmazsan ne yaprsın." dedim sinirle. Ne yani beni korkuta bileceğini mi sanıyordu.

Gözlerimin içine bakıp...... birden kolumu bırakıp kahkahalarla gülmeye başladı ben şok olmuş bir şekilde ona bakarken sonunda gülmesini durdurup.

"ah siz kızlar, cidden senin gibi ucuz kızın tuzağına geleceğimi mi sandım
Hep aynı şey karşı çıkmalar laf söylemeler falan derken adamın aklına çeliyorsunuz." diyice sert bir tokat yemiş gibi oldum beni nekadar tanıyordu ki hakımda böyle edepsizce konuşa biliyordu.

Tiksinircesine yüzüne bakıp"sen beni ne kadar tanıyorsun da hakımda böyle konuşabiliyorsun." dedim bağırarak.

Gülerek "ah hadi ama bırak bu asi kız tavırlarını. Ne oldu da bana sardın sevgilin seni yeterince tatmin etmi.." yüzüne atığım tokatla iğreç sözleri yarım kaldı.

Tiksinircesine yüzüne bakıp"sen aşağlık adi herifin tekisin. "diyerek koridordan çıktım. Bakışlarını sırtım da hissediyordum pislik herif.

Söylediği sözlerle ne kadar ilgilenmesemde ağrıma gidiyordu. Moralimi bozmaya hiç niyetim yoktu o kim ki benim keyfimi kaçırıyor. Yüzüme gülümseme kondurup masaya oturdum Ece" nerde kaldın merak ettik birazdaha gelmeseydin Murat gelicekti. "diye kulağıma fısıldadı.

Murat bana endişe ile bakıp" iyimisin nerde kaldın " diye sordu ona gülümseyip" iyiyim sadece biraz hava almak için dışarı çıkmıştım kusura bakmayın sizi endişelendirdiğim için. "dedim mahçup bir gülümseme eşliğinde. Murat başını sallayıp önüne döndü.

Ece kulağıma" sende bir gariplik var bir şey mi oldu"diye sordu meraklı bir şekilde gergince gülümseyip "yok hayır birşey olmadı." dedim. Ece "öyle olsun bakalım" dedi inanmanış bir şekilde.

Dakikalar hızla ilerlerken keyifli zaman geçiriyorduk biraz önca olan gerginliği unutmuştum bile. Zaten benim için hiçbir anlam ifade etmeyen birinin sözlerini niye takayım niye boş yere moralimi bozayım ki...

💠 ♥️ 💠

Saat sanırım 23:20 gibi birşey ve biz hala bardaydık güzel bir şekilde sohpet edip içeceklerimizi içiyorduk.

YÜZLEŞME Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin