3.BÖLÜM

192 140 20
                                    

Veeee işte bölüm geldiiii😊😊
Umarım beyenirsiniz
Elimden geldiğince uzun yazmaya çalışıyorum♥️

Keyifli okumalar 😊😉

Lütfen gördüğünüz yazım yanlışlarını bana gösterin ki düzelte bileyim..! 😊 😘❤️
~~~~

Gözümden bir damla yaş usulca yanağımdam süzüldü...
Bir hıçkırık dudaklarımdan firar etti.

"Anneee"

Annem beni görünce tam düşecekken yanındaki adam sanırım doktor. Annemi tutarak düşmesini engelledi. Abimin de yardımıyla tekerlekli sandalyeye oturttular. Hemen koşarak anneme sarıldım. Annemde kollarını sıkıca bana dolayarak "Canım kızım" diyerek yanağımdan öpüp ayrıldı benden yanaklarımdaki yaşları silerek tekrar sarıldı. Annemin burnunu çekmesiyle ağladığını anladım bu sefer ben annemden ayrılarak yanağındaki yaşları sildim.

"Hoşgeldin güzel kızım" dedi içtenlikle. "Hoşbuldum annem" dedim ve tam sarılacakken bir boğaz temizlemesi ardından "Kimse beni özlememiş anlaşılan" gülümseyerek abime döndüm birkaç adım atarak kucağına atladım "Özlemez olurmuyum sen benim en sevdiğim abimsin..!"dedim gülerek.
Kaşları yukarı kalkarken yalancı bir sinirle

" senin tek abin olduğum içindir!! " abim kendini gülmemek için zor tutuyordu kolunu omuzuma atarak başımı göğsüne yasladı. Murat annemle selamlaşıp abimle tokalaştı. Annem yardımcıları çağırarak önce benim odamı hazırlayıp eşyalarımı yerleştirmelerini istedi, ardındanda sofrayı kurmalarını söyledi.
Bizde bahçeye çıkıp kahve içerek sohbet ettik.

Annemin tedavisi iyi gidiyormuş. Ayakta durabiliyor ama kısa süre sonra tekrar oturmak zorunda kalıyor, bacakları zayıf olduğu için yavaş yavaş fizik tedavi uygulaması gerekiyormuş. Aksi takdirde ters tepki verebilirmiş.

~~

Güzel bir sohpetin sonunda Murat annemin tüm ısrarlarına rağmen yemeğe kalmamış gitmişti. Annem de dinlenmek için odasına gitti. Abimde bir kaç ufak işi olduğunu ama akşam yemeğine yetişeceğini söyleyerek, yanağımdam öpüp gitmişti.

Bende şu an dolaptan rahat kıyafet arıyorum. Sonunda rahat bir şort ve tişört bulup iç çamşırlarıyla birlikte banyoya ilerledim.

~~

Güzel bir duşun ardından hızlıca banyoda giyinerek odama girdim.
Odamda çift kişilik kırmızı beyaz renginde yatak, elbise dolabı, dolabın yan tarafında ise makyaj masası, bir de çalışma masası var odanın köşesinde. Ahh birde en sevdiğim yeri olan balkonu var. Banyo da odamın için de olduğu için saçlarımı kurutmadan kendimi yatağıma atım. Çok yorgundum sanırım biraz dinlensem iyi olur çünkü akşama bizim tayfayla planlarımız var. Enerjimi toplamam gerek...

(makyaj masasında ki gümüş aynayı yok sayın) 😊Belişin odası

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(makyaj masasında ki gümüş aynayı yok sayın) 😊
Belişin odası..

~~~

Kafama birşeyin değmesiyle hızla kaktım daha doğrusu kalkamadım. Yatağın köşesinde uyuduğum için yere yabıştım.

YÜZLEŞME Where stories live. Discover now