#15//our band life

22 2 0
                                    

pov Scarlet

'MORGEN IS HET KERST!'gil ik door het hele appartement. 'scar rustig jeetje.'lacht kaylee. ik kijk haar aan met een pokerface en begin kerstliedjes te zingen. 'eigenlijk moeten we kerstcovers gaan opnemen. en dan morgen met 1e kerstdag er 1 plaatsen en dan met 2e kerstdag nog 1.'zegt laila. 'oehh goed idee!'zegt evelyn. 'laten we anders vandaag ook gelijk een kerstvideo opnemen.'zegt iris. 'misschien iets van secret santa?'stelt sofie voor. ik knik goedkeurend. 'wel een heel goed idee.'zegt kaylee. ik spring op en zoek naar de camera. 'dus ik en de meiden hebben besloten om secret santa te gaan doen! buiten laila heeft nog nooit iemand van ons secret santa gedaan. dus gaan we naar asda toe en gaan we daar onze dingetjes kopen.  we gaan als eerste trekken wie we hebben voor secret santa.'leg ik uit aan de camera. ik zet de camera op het standaard en zet hem weer aan. ik pak een papiertje uit de pet en ga helemaal naar achteren zitten om te kijken wie het is. ahh ik heb laila. ik grinnik, gewoon omdat ik al weet wat ik voor haar ga halen. 

Nadat we dat hebben gedaan bespreken we wat voor kerst cover we gaan doen en wat we daarvoor nodig hebben.

De deurbel gaat en iris rent er al heen. Niet lang daarna komt ze terug met blair. 'Hey meiden, als jullie professionele filmers en dingen nodig hebben kan ik helpen.'zegt hij. We kijken elkaar even kort aan. Maar aan iedereen zijn blik te zien willen we het allemaal.

Uiteindelijk hebben we besloten dat we 'we wish you a merry christmas' gaan doen voor eerste kerstdag en dat we 'i wish it could be christmas everyday' gaan uploaden voor 2e kerstdag.

We staan in asda. Als eerste hebben we alles gekocht wat we nodig hebben voor de covers. Die hebben we aan blair gegeven en nu gaan we omstebeurt weer asda in om in kopen te doen voor secret santa.

Laila houd best wel veel van koken dus ga ik naar de kookisle. Ik vond wat leuke kook spullen en daarna ga ik naar de kassa. Ik bleef wel goed om me heen kijken aangezien de meiden gewoon rond liepen hier. 'So guys, ik heb dus de dingetjes voor lai, en ik probeer uit te kijken voor derest aangezien ze wel gewoon door asda lopen.'zeg ik. 'Ik ga dus nu naar de kassa. We hebben we afgesproken dat we niet in de buurt van de kassa mogen lopen dus hier ben ik veilig.'zeg ik tegen de camera met een grinnik. Ik doe de camera weg en wacht tot ik aan de beurt ben.

Uiteindelijk hebben we alles en gaan we terug. 'We gaan nu alles naar huis brengen en dan gaan we met blair en nog een paar andere naar een paar plekken om de eerste kerst cover op te nemen. Daarna gaan we naar winter wonderland zodat we de 2e cover kunnen opnemen.'zeg ik vrolijk naar de camera. 'IK HEB ZIN IN WINTER WONDERLAND!'gilt iris. We schieten allemaal in de lach. 'Ik ga er eigenlijk ieder jaar heen en het blijft gewoon geweldig.'zegt sofie heel happy. Ik knik en lach.

'Behind the scenes.'grijns ik. 'Dus iris is zich aan het omkleden, ze gaat een santa pak aan doen voor de grap.'lach ik. 'Alleen maar omdat ik dan free nando's krijg!'roept ze naar mij. 'Daarom dus.'lach ik.

Eindelijk zijn we klaar met de eerste cover. Voor het avondeten gaan we naar nando's toe. Blair betaald uiteindelijk nando's voor ons allemaal. 'Dus we zijn nu lekker in nandos. Blair heeft uiteindelijk voor ons allemaal betaald.'grinnik ik. 'Kijk nou eens naar mijn lekkere nandos.'zegt evelyn trots. 'En iiiik heb mijn koffieeeee.'zegt kaylee enthousiast. 'Kay is echt een koffie verslaafde. Niet normaal gewoon.'grinnik ik. 'Dus als je haar iets wilt geven geef haar iets van starbucks ofzo.'lacht sofie. Ik knik en lach.

We hebben het op en gaan naar winter wonderland. 'We gaaaaaaan naaaaar winter wonderlaaaaand!'roept iris hyper. Ze heeft de camera in de hand en een beetje angstigvallig hou ik haar in de gaten. Blair ziet mij angstvallig iris in de gaten houden en grinnikt. 'Bang dat ze em laat vallen?'vraagt hij me met een grinnik. 'Yeah ze heeft em al eens laten vallen. Was gelukkig toen op het strand maarja toch.'zeg ik. 'Ahh jaa dat kan ik ja, de jongens laten em ook wel eens vallen.'lacht blair. Ik lach met hem mee.

We zijn bezig met de cover opnemen. Ondertussen komen we ook fans tegen wat echt super leuk is! Uiteindelijk is het het einde van de avond en gaan we terug naar huis. Ik plof neer op de bank en zucht. 'The grinch kijken met warme chocomelk?'vraagt kaylee met een grijns. 'Oehh goed idee.'zeg ik. Derest knikt ook. 'Onze afsluiter van de dag: de film the grinch met warme chocomelk.'zeg ik tegen de camera.

Na een aantal films gezien te hebben pak ik mijn laptop en begin de video te editten.

@_RedAngels_: morgen een nieuwe vlog om 6 uur💕

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_--_-_-_-_-_-
Hey allemaal! Happy christmas eveeee! Morgen ga ik een kerstspecial publiceren💕

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 24, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

our band life #wattys2017Where stories live. Discover now