9//our band life

60 6 0
                                    

Pov Scarlet
Evelyn en ik hebben lang gepraat op app en tot de conclusie gekomen dat ze komt triallen. Iva is vanmorgen vertrokken en morgen gaan we weer naar roadtrip.

@_RedAngels_: Announcement tonight!! 6 pm British time😌💘

'Ben zo erg benieuwd wat iedereen ervan gaat vinden.'zegt laila hyper. Ik knik hevig. Ik kijk naar reacties en grinnik

@RAmybooty: comming up with the first cover!?
@itzzmeabandgirl: new song!
@rtisbea: new band members!!
@roadtriptv: what ya girls going to do now😂 -Brooklyn
@itzzmescarlet: voor jou een vraag voor mij een weet😝 @roadtriptv
@mcveysloverx: no waaaaay is it what i think it is!?
@_RedAngels_: i dunno what you think guuurl😏 @mcveysloverx

'Scarlet maakt iedereen gek.'lacht sofie. 'Yas yas yas.'zeg ik met een pedo face. 'Scarlet stop that face!'lacht kaylee. 'ILL DO WHAT I WANT IM PUNKROCK!'gil ik. De meiden lachen. ~'dusss over 2 uurtjes gaan we de announcement bekent makeeeen! Als jullie deze vlog zien dan weten jullie het al waarschijnlijk haha. MAAR ER KOMT DUS EEN NIEUWE COVEERR! DE EERSTEEEE!'gil ik. 'EN EN MORGEN NIEUWE TRIALLIST!'roept sofie. 'Jaaaa dat ook omg!'zeg ik vrolijk.~ de camera leg ik weer weg en pak de laptop om te gaan editten.
'Scarlet is aan het editten! Kaylee is op haar phone weet ik veel aan et doen! En sofie is being sofie op livelyy en ja ik ga zo even koffie maken.'hoor ik laila vloggen. 'Oehh maak voor mij dan gelijk thee!'zeg ik vrolijk. 'Met melk?'vraagt laila. Ik knik hevig. 'Duhh.'zeg ik. 'Duidelijk, scarlet houd van thee met melk. Helemaal verslaafd is ze er aan sinds ze het met melk drinkt.'grinnikt laila. 'Shut up lai.'lach ik. Laila steekt haar tong uit en loopt pratend naar beneden. 'Hoe laat komt evelyn morgen eigenlijk?'vraagt kaylee. 'Half 11 ongeveer, dacht ik.'andwoord sofie. Ik knik en ga verder met de eerste vlog editten voor morgen.

(Whatsapp evelyn --> Scarlet)
Evelyyyyn🐢: hey hey goed nieuws! Ben er morgen een half uurtje eerder!!
Me: nice nice!!💘
Evelyyyyn🐢: yasss heb er zin in!😏
Me: SAAAAAME cant wait to let you meet the others and our fans and stuff!
Evelyyyyn🐢: why is et nog nii morgen😫
Me: kom nu dan😏
Evelyyyyn🐢: da kan nii da weet je😂
Me: nou en😇

*next day*
~MORNIIIING LITTLE ANGELS!'gil ik door de slaapkamer. 'Scarlet shut the fuck uuuhuup!'murmelt laila. 'WAKE UHUUP OVER EEN UURTJE IS EVELYN ER!'gil ik weer. Een hele hoop gezucht komt onder de dekens vandaan. 'Nouja goed ieder geval! Evelyn is onze nieuwe trialliste en ze komt uit essex en ze is 16. Haar ouders komen ook kennis maken met ons enzo dus word gezellig druk. Ik heb er wel heel erg veel zin in! Maar eerst maar voor ontbijt zorgen voor mezelf. Die luilakken mogen voor zichzelf zorgen haha.'vertel ik vrolijk~ 'aww scar jij maakt toch ook wel even ontbijt voor mij toch?'vraagt kaylee lief. 'Nee luilak lekker zelf doen.'zeg ik lachent. 'Nouhouu.'pruilt ze. Ik lach en smeer mijn brood en maak de thee en ga dan weer naar boven. 'Als dit wat word moeten we echt iets voor ons zelf gaan zoeken hoor. Een flatje ofzo.'zucht laila. 'Vind ik ook,elke keer met onbijt naar boven lopen zie ik ook niet echt zitten eerlijk gezegt.'zucht ik als ik binnen loop. 'Wel met speeltuin vlakbij hoor!'protesteerd sofie. 'Duhh.'lach ik.
-------------------------------------------------------------
Dus dit is het hoofdstuk voor vandaag😏 ben vandaag de hele dag thuis geweest dus heb hoofdstukken vooruit geschreven enzo🙈 maar in ieder geval ben niet ziek fzo maar heb een ongeluk gehad en nu een ontsteking aan me voet en waarschijnlijk ook gekneust of een scheurtje in de spier van mijn enkel oops🙊 2 weken of langer met krukken en antibiotica (die dingen zijn zo goor en stinken zo erg o m g) maar voorderest gaat et prima met me hoor😂 gebff't door rye eergister op lively hehe thanks rye😂💘 HOPE YOU ENJOYED THIS PART XX

our band life #wattys2017Where stories live. Discover now