act 1:REAKSİYON,1916

9 0 0
                                    

           Hayat bazen acıdır biliyorum çünkü hayat arkadaşını elinden alır bazende seni hayatından alır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hayat bazen acıdır biliyorum çünkü hayat arkadaşını elinden alır bazende seni hayatından alır...

Hastalıkta ve sağlıkta ve mutlulukta bir ömrü paylaşırım demiştik eşimle birbirimize öyle de oldu ama şuan o beni parçalamaya ben ise onun başını ezmeye başladım.

Başka bir yolu yoktu hastalığı o bedende etkisiz hale getirmenin ve Allah şahidimdir ki bunu yaparken gözlerimden yaş değil kan geliyor ama belki bu onun için daha iyidir..

GÜZEL GÜZEL UYU SEVGİLİM...

...BAŞLANGIÇ,1916...

Dünyanın görüp görebileceği en kanlı savaşın tabikide kanlı sonuçları olacaktı çünkü atılan kimyasal bombaların haddi hesabı yoktu ve dünya zehirlenmişti tabi tek sorun zehirlenmesi değildi zehirin hayat bulmasıydı.

Ömer:

-Abi yengemi gömdüysen burayı bir an önce terk etmeliyiz!

evet ona biricik sevgilime olan son görevim bu olabilirdi onu gömmek önce kalbime sonra toprağa.Gözlerimden akan yaşlar gibiydi süzülüyordu elim son kez toprağını okşarken ve gelenlerin korkunç horultularıyla kendime gelişim..

-abi hadi kalk lütfen tutamayız kokumuza geliyorlar etrafta kimse kalmadı kalk abi hadi..

Kolumun altına girip beni kaldırırken kardeşimin gözlerinde ki korkuyu gördüm evet korkuyorduk ikimizde ve kim olsa korkardı o kandan kararan gözlerden anlamsızca saldırırken suratındaki ifadeden hızlı oluşlarından ve ölüp ölüp dirilmelerinden..

Aklım bir anda kardeşimin bakışlarında yerine geldi ve bahçenin duvarından atlamak için birbirimize yardım ederken solukları ve gözleri aramızda bir kaç adımla karşımızdaydı..

         Aklım bir anda kardeşimin bakışlarında yerine geldi ve bahçenin duvarından atlamak için birbirimize yardım ederken solukları ve gözleri aramızda bir kaç adımla karşımızdaydı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ömer ver elini çabukkk...

HASTALIKTA ve SAĞLIKTA...Where stories live. Discover now