Küçücük bildirimcik~❤

889 53 18
                                    


❤Selamun Aleyküm❤

İlk önce..Nasıl başlayacağımı bilmiyorum..Farkındayım,sizi çok ama çok beklettim..Bu sebepden sizi incittiğimin farkındayım..Ne kadar özür dilersemde dileyeyim sizi beklettiğim günleri geri getiremeyeceğimi biliyorum..Gerçekten çok özür dilerim..

Buraya yazmayalı aylar oldu farkındayım..Gerçekten her şeyi,hikaye yazmayı,sizin güzel yorumlarınızı,yeni bölüm atar atmaz okuyan/yorum yazan okurlarımı çok özledim..

2019 yılının yazında,üniversite sınavım var ve bunun için çok çalışmam gerekiyor.Yeni bölümleri daha sık sadece sınavlardan sonra yaza bileceğim..Yani hikaye yazmayı ve en esasta sizleri bırakmış değilim~

Aslında bunları diğer bölümdede size söylemiştim,ancak doğru açıklayamadığım için beni yanlış anlayanlar olmuş..Yanlış anlaşılma için ilk önce özür dilerim ve lütfen beni de anlayın..Üniversite sınavı benim için gerçekten önemli,ve bunu başarmam gerekiyor..Herkes gibi benimde bir hayallerim var..Ve hayallerime ulaşmak için universite sınavını geçmem şart..

Derslere odaklana bilmek için telefondan uygulamayı silmişdim..Sınavımdan sonra indirmeyi düşünüyordum ama,aniden sizi çok özlediğim için yorumlarınızı okumak istemiştim..İlk önce şifremi kaybettim ve günlerdin onu bulmak için uğraşıyordum..Sonunda şimdi bula bildim~Ve yorumları okuduğumda yazmadığım ve beklettiğim için bana kızanlar bile olmuş..Gerçekten özür dilerim..

Ve bu yüzden boş olduğum vakitlerde elimden geldiğince size yeni bölümler atacağım,bazıları hikayeleri çok uzatmamak için final bile yapa bilirim..Beni bekleyen/beklemeyen ve anlayışla karşılayan/karşılamayan herkese teşekkür ederim~

Hatalarım için herkesten özür dilerim~

~~Bu arada~Ben türkçe dil bilgilerini bilmiyorum..Yani yazım hatalarım çok ola bilir,bazılarınız rahatsız oluyor farkındayım ancak gerçekten isteyerek yaptığım hata değil..Kusura bakmayın..

İyi geceler~!

Kendinize çoooook iyi bakın,sağlığınıza daima dikkat edin~Kendinize asla zarar vermeyin~

Sizleri tanımıyor ola bilirim ancak,hikayemi okuyorsanız sizde benim bir ailemin parçasısınız demektir ve bende ailem'in incinmesini istemiyorum~Sizler benim için çok değerlisiniz~

Kimse size güvenmese bile,ben daima size güveniyor ve seviyorum~❤

Bangtanın güzelliği kadar sonsuz ve Bangtanlı günler dilerim~❤

Allaha C.C emanet olun güzellerim❤

Box King ||JJKWhere stories live. Discover now