Box King || 3

2.7K 198 51
                                    

Yıllar sonra Selamun Aleyküm
mdmdmdmdm.Çok geç bölüm geldiği için özür dilerim🦄💜

Ama elimde olan birşey değil pek kbdjfkndk🦄💜Uzatmicam pki kk💜
Tatlış okumalar tatlış okurlarım🦄💜

Artık yarışma biteli yarım saat olmuşdu,ve ben deminden beri soğukdan donmamı aldırmadan,kameramanların defolup gitmesini ve bay Jeonla konuşmak için düzgün bir fırsat bekliyordum.

Ama kimin umrunda!Deminden beri Kameramanlar çekilip gitmek bilmiyor,ve Jungkook fanları olan ve uzakdan yakından boksle alakasız kızlar bir ellerinden telefon Jungkookun resimlerini çekiyor ve diyer tarafdan da ağızlarının salyalarıbı akıtmayı ihmal etmiyorlardı.

Evet benimde boksle alakam olmaya bilir,ama ben böyle içine düşmüyorum yani!Sadece kenardan masumca obu izleyio,konuşmak için zaman arıyordum!

Isınmak için ellerimi birleşdirip,dudaklarına götürdüm ve sıcak hava üfleyerek kendimi ısıtmaya çalışdım.Aniden,kafamı kaldırmamla 2 çift güzel siyah gözlerle birleşti gözlerim.

Kimin gözleri ile bakışdığımı anladığımda,o anlık şokla gözlerim kocaman açıldı.Çünki bu bay mükemmel Jeon Jungkookun ta kendisiydi!

Yüzümün o anlık şokla almış olduğu şekli umursamadan inatla o gözlere bakdım.Ve karşlığında mükemmel bir gülümseme ve göz kırpma almışdım.

Bay Jeon Jungkook (!) bana gülümsemiş ve göz kırpmışdı!İnanılır gibi değil.Şu an,kendimi o kadar mutlu hiss ediyordum ki,sevincden çığlık bile ata bilirdim!

Aniden omuzuma sertçe çarpılmasıyla,onda olan düşüncemerimden ayrılıp,bana çarpan kişiye bakdım.Ancak bakmamla hayal kırıklığına uğramam hiç uzun sürmemişti

1.67 boylarında,90-60-90 bedene sahip ve kısa,dar elpiseli bir kadın görmemle tüm hayalim,umutlarım suya düşdü....

Meğersem bana bakdığını sandığım Jungkook,arkamdaki bu kadına bakıyormuş.Ee normalde! Böyle alımlı ve güzem giyinmiş bir kız varken,siyah eşofmanlı,ev hali ile sokakda mal gibi duran bana bakmayacakdı değilmi!?

Kendimi en sevdiği oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibi hiss ediyorum.Şu an sevdiğin kişi ya da aşık olacağım kişi,başka bir kadınla bakışıyor ve dahasıda kadı onlara doğru yaklaşıyordu.

Kadın adımlarını bir az daha hızlandırıp,ani haraketle ellerini jungkookun boynuna dolayıp,ondan aldığı güçle kısa olan boyunu (!) bir az daha kaldırarak jungkooka yetişdi ve yanağını sovururcasına bir öpücük kondurdu.

Onların bu haraketleri ne kadar midemi bulandırsada,kendimi tutmaya çalışdım.

Onların bu halina şaşıran tek ben değildim tabiiki! Kameramanlar ve fanlar da benim gibi bir o kadar şaşırmışdı.Ve her zamanki klişe sorularınıda ihmal etmiyordular tabiiki!

-"Jungkook bey yanınızdaki bayan sevgilinizmi!?Ne zamandır birlikdesiniz!?Acaba aranızdaki ilişki ciddimi !? ciddiyse ciddilik oranı ne kadar!?Evlenmeyi düşünüyormusunuz!?"

Ya!Ciddilik oranı nedir kardeşim!Ciddilik oranı 5/100 mi deseydi!?Bu magazinciler cidden kafayı yemiş olmalı!

Artık burda durup,boşuna beklemenin bir anlamı yokdu.Gördüğüm kadarını görmüş anlamam gereken kadarını da anlamışdım!

Dolu gözlerimle,arkamı dönüp oradan uzaklaşdım.Evime varmama az kala,aniden çalan telefonla irkilerek cebimden telefonu çıkarıp gecenin bu saatinde arayan hangi akıllı insan ola bilceğini düşünmeye başladım.

Ve gördüğüm manzara ile,bu saatde arayacak başka salak birinin olmayacağını anlamam bir oldu.

Arayan kişi en yakın arkadaşım Eunji'ydi.Çok bekletmeden telefonu açıp kulağıma götürdüm.

-"Efendi-"
-"Sunhe!!Müjdemi istiyorumm!Buldum cidden buldum bu sefer kesin!Ah cidden çok şanslısın Sunhe!"

Nefes almadan,ve hızlı bir şekilde konuşan Eunji'nin bu haline kıkırdayarak konuşdum.

"Ah unni!Sakin ol ve bana ne olduğunu anlat lütfen!Gece gece ne buldun söylermisin!?"

-"Yaa kızın iş buldum iş!Artık okul parası için dertlenmene gerek yok!"

Duyduğum şeyle ufakçaplı bir şok yaşadım.Çünki,hem okul param için,hemde maddi ihtiyaçlarım için paraya ihtiyacım vardı.Ve ben ise bi kaç aydır aramalarım sonuç vermemiş,ve sonuç veren görüşmelerimde büccesindsn dolayı reddetmek mecburiyyetinde kalmışdım.

-"Ah ciddimisin unni!!Çoook çook teşekkür ederim!Ne işi bu lütfen söyle!"

Eunji,deminki mutlu ses tonubu andırmayan ses tonu ile konuşdu;
-"I-ıh şey aslında bunu kötü tarafı,işin özü.Yani şey bir nevi bakıcılık,hizmetçilik gibi bir şey.Sekreterde ola bilir kk.Ama çok şanslısınki,kocaman ünlü birinin hizzm olacaksın!"

"Aish ciddimisin!?Hizmetçilik falan yapamam ben!Kusura bakma.İşin içnde isterse de dünyanın en ünlü birisi olsun!"

"Yaa sen salaksın cidden!Bay Jeon Jungkook gibi biriyle çalışmayı nasıl reddedersin salak!"

Bu bölümşnde sonuna geldik.Eveet şimdi esas habere geliyim kk.🦄💜3 tane tap-taze yeni kitap yazdım ama taslakda kk akşama ya da yarına yayınlarım
İn Şa Allah C.C

Lütfen hikayelerimi çookca sevin💜
Sizi seviyorumm!💜🦄

Box King ||JJKजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें