Box King || 5

2.5K 209 160
                                    



Medyaa!🐰

Kafayı sıyırmak üzereydim.Hiçbir işim yolunda gitmiyordu.Bir sorunu çözdüm derken,yenisi çıkıyordu.Sanki evren benimle oynuyordu.

İş bulamamam,kiracının kapıya dayanması,annemin babaaneme bakmak için Busana geri dönmesi ve daha diğer talihsiz olaylar.

Aslına bakılırsa bu sorunlardan kurtulmamın bir tek çözüm yolu vardı.O da bay Jeonun yanında çalışmak.Yalnız bu işi kabul edersem tüm sorunlarımdan kurtula bilirdim.

Belki de hepiniz hala niye uzattığımı,niye aptallık edip teklifi kabul etmediğimi düşünüyor ola bilirsiniz.Evet bu işi kabul ettiğimde tüm sorunlardan kurtulacakdım haklısınız ancak bir şeyi -esas sorunlarımın bundan sonra başlayacağını-unutuyorsunuz.

Bay Jeona aşık değildim,bunu bende biliyordum.Ancak onda herkesi ilk görüşde kendine çekecek bir cazibe vardı,ve lanet olsun ki bende o cazibenin kurbanlarından biri olmuşdum.

Onu gördüğümde de aşk değilde nasıl desem hiss ettiklerim aşka benziyor ama aşk değil.Çünki aşk ilk görüşde olmaz,ilk görüşde sadece hoşlana biliriz.Ama zaman geçdikce bu duygular büyür ve aşka çevrilir.

İşte o zaman asıl aşk olur.Belki de ilk görüşde aşk vardır,ancak daha önce yaşamadığımdan aşk benim için bunu ifade ediyor.

Şimdi siz düşünün,birinden hoşlanıyorsunuz ancak istemeyerek de olsa her gün o kişinin başka bir kadınla aşk dolu anılarını görmeye mecbursunuz.Buna katlanmak kolay olurmuydu sizce?Tabii ki de hayır.

Bu yüzden kabul etmiyordum işte,daha doğrusu edemiyordum.

Ah ne saçmalıyordum ben!Kendine gel Sun Hi!

Seni umursamayan,varlığından haberi olmayan bir insan için hayatını karartmaya gerek yok.Kendini beyenmiş bir kaç insan yüzünden sokaklarda yatmak zorunda değilim.

Paraya ve bir işe ihtiyacım varken,ve ihtiyaclarımı ödemek için karşıma güzel bir şansı çıkmışken,aptal duygularıma yenik düşüp böyle bir fırsatı elimin tersi ile itemezdim.

En iyisi işi kabul etmekdi!Evet,o işte çalışacağım,ve tüm kirayı ödeyeceğim.Ne bile biliriz,belki de o ikisini bir arada gördükçe alışıp onu unuturum huh?

Selamun Aleyküm🐰

Çok uzun ara verdiğimin ve sizi beklettiğimin farkındayım.Bunun için ve bu bölümün kısa olduğu için özür dilerim güzel okurlarım.

Dersler ve sınavlar yüzünden sizi aksattım.Ama in şa Allah bundan sonra sık sık bölümler atacağım🌙💛

Hikayedeki yazım hatalarımdan doğru özür dilerim🌙💛

Gelicek bölümlerde görüşmek dileği ile in şa Allah💛🤲🏼

Allaha C.C  emanet olun güzel insanlar💛

Box King ||JJKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin