9 ♧ din prostie în mai mare prostie

21 2 0
                                    

Helena este chemată în biroul lui Clokworck, coboară la etajul unu și merge pe capătul holului , ultima ușă la dreapta, Hel stă puțin pe gânduri apoi înaintează, era în fața ușii respiră adânc, apoi bate la ușă, două bătăi consecutive  destule cât să audă un 'intră ' aprobator , așa că intră. În încăpere era Nina care citea o carte într un colț al camerei, în celălalt colț era Jane. La geam era Toby, în fața biroului erau 3 scaune în cel din stânga și dreapta era Masky și Hoodie , în spatele biroului se afla Clokworck pe scaun în fața lui Toby.
-Ia loc,  o indemna Clokworck. Helena se așează pe scaunul  dintre Masky și Hoodie.
-De ce 'otrava ' asta tre să stea cu noi, parcă Candy avea grijă de ea, se râsti Hoodie la clockwork.
-Te scot afară dacă mai scoți un cuvânt, îi spuse clockwork.
-Hale Helena. ...  șoptea Jane.
-Hel, sper că nu te superi că îți spun așa, îi spuse Clockwork ,  pun pariu că ești într o tranșă inconștientă și confuză  deoarece nu ști ce se întâmplă aici, nu ști de ce ai fost răpită, nu ști ce urmează, nu ști ce vrem de la tine. .....  Ei bine eu o să ți răspund la toate întrebările, dacă și tu o să cooperezi cu noi, ești de acord?
Helena se uita lung, dar nu la  Clokworck, se uita în ansamblu, și se gândea.
-Hhuuuuhh ...... bine, spuse calm.
- Pai lasă mă să încep, tu faci parte dintro haită și o familie destul de cunoscută de a lungul anilor, te ai născut în Beacon Hills  , ești un vânător. ... ( clockwork este întreruptă de Helena )
-Ceva ce nu știu dacă se poate. Spuse Hel, în acel moment toate capetele din încăpere se holbau la ea, nimeni nu a auzit o până acum sa spună o frază, practic era o premieră pentru ei să o audă vorbind  .
-Ai prins glas acum, spuse Hoodie.
-Hoodie! !
-Gata, tac. ..
-  Noi suntem niște criminali foarte iscusiți, care ucid persoane după cum ai văzut și tu când ai fost în misiuni cu Candy, eu primesc ordine de la Slender, restul primesc ordine de la mine, de acum o să stai și cu ceilalți, o să mergi în misiuni cu ei, o să îi ajuți  și nu îi vei lăsa la greu, așa cum nici ei nu te vor lăsa la greu, ultima parte o spuse privind ul pe Hoodie.
Practic noi vrem să ucizi, te vrem pe tine de partea noastră, și dacă o să te supui, poate o să te întorci la prietenii tai,  nu te am pus la antrenamente deoarece am gândit  și chiar sa dovedit că ești destul de descurcareata, dar asta nu înseamnă că ai ore libere, te am lăsat aproape o lună să te acomodezi, și suntem de părere că de acum înainte vei participa alături de noi la antrenamente. ...
( ușa camerei este doborata de Jeff și Candy pop )
-  jeff mi a pătat ciocanul cu sânge! ! ; striga candy în gură de șarpe.
- Candy mi a îndoit  cuțitul !!
-voi doi opriți Vă acum! 
-Dar Clock. .. spun amândoi la unison.
-Mergeți la Jason, o să vi le repare, apoi mergeți la Ann să vă dea niște pastile pentru stres.
-Da, bine, spun din nou la unison.
Cei doi pleacă și lasă ușa deschisă.
-o închid eu,  spuse Nina.

Clockwork, ia o gură mare de aer în timp ce se freacă la tâmple, apoi se uită serios la Helena.
- Momentan, atât am de zis, o să te   informăm mai mult cu timpul.
Toată lumea pleacă din biroul lui Clockwork.

-Jass, unde ești, hey Jason?
- hey circarule, unde ești? , dintr o dată jeff este luat de gulerul hanoracului lui Alb pătat de sânge de două mâini cu gheare negre musculoase.
- Nu e frumos să jignești, față palidă.
- tocmai m ai jignit, spuse jeff în timp ce iese din strânsoarea roşcatului care acum câteva secunde avea parul grozav de alb din cauza nervilor.

- și,  spuneți că avem un nou membru? ? . Întreba Jason uimit  în timp ce îi lustruia ciocanul lui  Candy  .
-Da, da și e o fată, spunea Candy entuziasmat, degeaba candy era machiat, roșeața se arăta pe obrajii lui.
- Hopa. .. Avem un îndrăgostit, spunea jeff în timp ce fluiera.
- Ba nu, se râsti candy apoi sare pe jeff pe canapea și îl lovește.
- Nu la mine în atelier!! Striga Jason la ei apoi biciuieste cu un bici de circ. Cei doi se cumințesc  , Jason continuă să vorbească cu mâinile încrucișate,-  Pun pariu că au luat o cu un scop anume , sunt curios să văd ce concurență am, ochii lui Jason strălucesc dintr un galben ca mierea într un verde de jad.
- să vezi ce  față o să facă Cane când ea o să vadă ce concurență are, spuse Jeff malefic.
- Eu cred că vor fi prietene bune, spuse Pop, Sora mea nu e chiar așa de rea.
- Nu și  când e vorba de Jason, ști bine că surorii tale nu îi place când Jason  face complimente altei fete, jeff îi face cu ochiul lui Jason.
- Ești un idiot, Jass  face oricui complimente, Candy pop îi scoase limba.
- Gata opriți vă,  deja m am plictisit de subiectul ăsta fără rost, ieșiți afară, am treabă, le spuse Jason cu non -şalanță  .

- Faceți cum spun eu, voi nu știți nimic, striga Hoodie la Helena și Candy
- Zi să mori tu, adaugase candy.
- Eu sunt șeful așa că faceți ca mine,  Helena stă la parter și ne anunță dacă mai vine cineva,  tu  stai la etajul unu fiindcă nu vreau să o văd pe ea cum vine la mine, iar eu. .
-O vai, lasă mă să ghicesc, o să mergi pe acoperiș și o să ai parte de toate laudele, fiindcă ai luat harta de unul singur, spuse Candy.

- Da cum am spus,  acum haideti .

Au trecut 20 de minute, iar nimeni nu a coborât la Helena, Helena se plictisește să stea așa că urcă, îl găsește pe candy la pământ cu capul spart.
-Ce sa întâmplat?  Atât apuca să spună Hel ca sa primească de la Candy un scuturat din cap, încât să și dea seama ca cineva era în spatele ei,  este lovită cu  o bâtă din metal, tot ce aude timp de câteva secunde este sunetul batei  metalice care a lovit o , se ridică cu amețeală, cât să vadă un monstru atât de cunoscut ei, nu îi venea să creadă după atât timp vede ceea ce îi era mai frică, era om mort torturat și chinuit apoi îi erau puse cu forța oase de urs pe corp pe cap avea craniul de urs, avea un miros putred, era un Beserker, a mai înfruntat mulți acum câțiva ani, dar cel de acum nu o speria era îngrijorată de persoana care îi controla, Helena ia iar ciocanul lui Candy, își simțea propia viață în acel ciocan, trebuia să îl doboare și să plece de acolo . 

HELENA MIND

" Respiră adânc nu te lasă păgubașă de situație, tine greutatea aproape de inimă la piept ai nevoie de ea, ea are nevoie de tine, calm, respiră, calcă drept apăsat să se simtă greutatea cât și puterea, deschide ți ochii larg și lasă i să strălucească, lasă i să îi sperie pe toți, vei avea de câștigat, lasă i să creadă că ești slabă apoi ridicate pe vârfuri și surprinde i, arată le că ești un vânător puternic, arată le că ești un Hale, la fel ca mama ta, scumpo "
- Uite cine s a trezi, bătăușa conacului și distrugătoare de ciocane.
Ce naiba se întâmplă aici, din prostie ajung în mai mare prostie , L. J e în fața mea și e foarte mândru de mine într un fel, dar de ce,  îmi amintesc totul, am înfruntat acel Beserker de una singură cu ciocanul lui Candy dar cu consecința de ai strica ciocanul mult prea iubit apoi totul e negru până acum, sunt în conac în camera mea cu L j .

- Helena ești bine?
-Da. ..
- Candy mi a spus totul ,ia i salvat viața, doar că. ..... E puțin trist pentru ciocanul lui, dar stai calmă, Jason o să îl repare.
- Jason?
- Da el repara armele, și le face pe cele noi.
- Cum am ajuns înapoi?
- Slender a venit și sa teleportat cu voi la conac
-Slender? ..., teleportat? ...
- Da lasă mă să îți explic. ...

- Eram la pământ, mă durea capul și fundul,  nici nu știu Cum a venit  mi a luat ciocanul  apoi a dărâmat acel monstru,  o singură piruetă atât a avut nevoie cât să îl lovească ,zdrobindu i acel craniu până și celălalt craniu uman, atât a fost nevoie cât ciocanul meuuuu  să fie și el zdrobit. ......
- O haide candy, e doar un ciocan, îi spunea Nina
-Poftim, ai idee câți oameni am nenorocit cu el.
- Măcar Helena ți a salvat viața, spuse Sally.
- Pe a mea nu  a salvat o și  niciun o va salva, otrava aia merita să rămână acolo.
-Hood, nu te enerva,Masky îl bătea ușor pe umăr.
- Deci , Helena  la tabacit fundul creaturii ăleia , frumos, spuse jeff mai zâmbăreț ca nici o dată.
-   Ce va m spus eu, Așa zisa otravă se va descurca foarte bine, adauga clockwork mândră de ea.
- Da, sperăm doar să învețe mai repede să ucidă, spuse Jane insistent
- Eu sper ca ăsta sa fie  doar norocul începătorului, spuse E. J  .
- Așa și este, muta a avut puțin noroc, se răstește Hoodie din nou.
- Mai vedem noi, spuse clockwork,în plus avem nevoie de ea.
- degeaba avem nevoie de ea, dacă nu știe să ucidă, spuse Jane.
- Dar nu era vorba ca să îi amplificam puterile de ALFA ca să. ...
- Taci candy! !! striga Nina la el
- Nu trebuie să știe asta încă ,adaugase clockwork.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jan 11, 2019 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

ALFA LA PUTERE ( CP & TW ) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora