4 ♧ Candy pop și Hoodie

33 5 0
                                    


- Iar apoi eu și Helena am fugit până ne am întâlnit cu dumneavoastră, asta e tot ce sa întâmplat. (Stilles și Helena și ceilalți 3 elevi erau la secția de poliție, acum Stilles dădea ultimul declarație despre ce s a întâmplat aseară în pădure

-Bine am înțeles Stilles, domnisoara Hale aveți altă opinie despre seara trecută? (A întrebat un ofițer de poliție )

-Nu, a spus Helena Hale în timp ce dădea din cap negativ.

-Am înțeles, copii sunteți liberi.

Stilles și Helena au ieșit în grabă din secția de poliție, în parcare s au întâlnit cu adjunctul Jordan Parish.
-Stilles tatăl tău m a trimis să îți spun că te așteaptă în biroul lui are ceva de discutat cu tine.

Stilles oftează zgomotos .Ok mă duc acum, Helena ai grijă de tine ,spuse el apoi pleacă în grabă.

-Hei Hel, dă mi voie să te duc eu acasă , spuse Jordan, Helena dă din cap afirmativ și intră în masina adjunctului.

-Scuze tată, dar ce puteam să fac să o las pe Helena să moară, eu și cu ea suntem cei mai buni prieteni și parteneri in cri ......

-Am înțeles Stilles.
-Și să nu uităm că Helena mi a salvat viața de mai multe ori .
-Și tu i ai salvat viața
-Exact tată, noi ne ajutăm mereu .

-Da Stilles, dar nu vreau să fi în pericol, aş i incendia chiar și secția de poliție pentru a scăpa de dovezi că ai comis vreo crimă pentru tine.

-Știu tată, promit că o să am grijă de acum.

-Mulțumesc fiule, apoi Noah și Stilles se îmbrățișează.

         Noaptea se lasă peste orașul Beacon Hills , majoritatea lumii probabil doarme, însă mai puțin și o domnișoară de  numai 17 ani care nu poate dormi din cauză că se simțea urmărită,   si avea impresia ca a pierdut ceva era Helena, cu toate  că știa că sa r putea să nu se mai întoarcă sa dus să vadă ce sa întâmplat seara trecută în acea pădure, ceva era ciudat iar Helena nu putea să își dea seama  .

intră în pădure ocolește  benzile de poliție , și încearcă să își refacă  filmul în mintea ei   , trece pe lângă toate urmele de sânge  până când se izbește de ceva ,Helena înghite în sec, era acel bufon albastru iar plin de sânge .

-Uite cine s a decis să vină înapoi  !, acum că suntem singuri  (se uită în stânga și în dreapta ),putem face din nou cunoștință, eu sunt Candy  Pop  pe tine  cum te cheamă  .....    huh ...  vino înapoi! trebuie să mă joc cu victimele mele !

Helena a luat o la fugă din nou prin pădure, Candy pop alergând după ea cu ciocanul lui de o tonă și plin de sânge, Helena accelerează din ce în ce mai mult până când se îndepărtează de el,  la un moment dat a găsit foaie prinsă de un copac, aceasta fiind plină de mazgalituri  , printre care se observa un mic cerc tăiat cu un x , după copac iese cineva, era celălalt băiat cel  cu masca neagră și hanorac galben .

-Măi ,măi  ce noroc să am ca mica mea pradă să se întoarcă la mine, de data asta tu vei fi cea trantită de copac apoi ucisă.
       La auzul acestor vorbe Helena dă să fugă dar este prinsă de încheietura mâinii, apoi aruncată pe  jos, ea se ridică repede  dar este lovită din nou de acea rangă nenorocită  .
Helena se trezește pe umărul acelui criminal, oare cât timp a fost inconștientă? , Helena se uită împrejur și vede că este dusă în inima pădurii din nou, ce putea face, Stilles nu era cu ea pentru a o salva urma să fie ucisă, atunci Helena avea o revelație, o veche amintire care o făcea să mute chiar și munții în situațiile dificile. Helena a găsit un mic cuțit plin de sânge un buzunarul băiatului cu masca neagră , nu avea mult timp la dispoziție așa că nu a ezitat și la înjunghiat în spate, acesta scoate un mic strigăt de durere și își pierde echilibrul, momentul perfect ca Helena să scape.
-Cine dracu 'te crezi tu muto, ca să mă injunghii pe la spate? ,o să mori în chinurile iadului fetițo. !
Pe mine nimeni nu mă. .... ( nu termină bine propoziția că este pocnit de către Helena cu pumnul stâng, Helena niciodată nu a stat la discuții într o luptă )
Helena fuge dar se izbește din nou de candy pop care părea destul de nervos.
-Muto, ce ai făcut cu Hoodie?
Helena îl pocnește și pe candy pop drept în nas, acesta nu părea prea rănit dar sa dat vreo 3 pași în spate , Helena o ia din nou la fugă prin pădure până ajunge într un luminiș , se împiedică de o rădăcină   și cade jos, își ridică capul sus pentru a vedea dacă acel Hoodie și candy pop o urmăresc dar dă de altcineva era un alt băiat cu o jachetă portocalie ce purta o mască albă cu  trăsături feminine trasate cu negru. Acesta se apleacă jos în fața lui Helena  . Hel își dă seama că și acesta era un criminal  încearcă să se ridice repede dar este  trasă de el jos.
-Seara trecută. .., ai pierdut ceva. El îi întinde lui Helena o brățară, atunci Helena și a dat seama ce era în neregulă, Cum a putut să nu observe acea brățară cu bile negre care la mijloc avea o cruce argintie, acea brățară primită de la mama ei, în acel moment  când Helena și a pus brățara la loc pe mână și a intrat în ritmul ei de odinioară, puternică și efemeră, tăcută și încrezătoare . Amândoi s au ridicat în același timp  , Helena a observat că acel băiat avea pe umărul jachetei  același semn un cerc tăiat cu un x.
-tu ești mută sau ceva? Spuse el probabil aștepta un Mulțumesc de la Helena.
-Mult mai bine.  spuse ea
-Poftim? spuse în timp ce își scoase din buzunar un pistol din argint.
     Helena înghite în sec.
-Să nu crezi că o să te ajut să rămâi în viață, spuse asta și îndreaptă pistolul spre Helena. Ea  o ia din nou la fugă fiind urmărită de zeci de gloanțe prin aer ,la un moment dat nu se mai aude nimic doar cum băiatul cu masca albă o trântește pe Helena de un copac, el și a scos un cuțit gata să o ucidă pe Helena dar Helena a aplicat din nou aceeași mișcare cu care la doborât pe hoodie, și a pus toată puterea în picioare și apoi la împins cu palmele, acesta făcând contact cu pământul.

Exact la 10 metri distanță de ieșire, i se arată Helenei o siluetă neagră și înaltă  , Helena se simte foarte obosită dar acum trebuie să lupte pentru viața ei, așa că trece direct pe lângă acea umbră și iese, pentru câteva secunde aruncă o mică privire în spate și nu vede altceva decât întuneric.

       

    Ai fost aseară din nou în pădure?    , uite Helena înțeleg că îți place deobicei  să hoinăreşti de una singură prin păduri și toate cele, dar trebuie să avem grijă , să nu uităm că trebuie să apărăm un Nemeton, .

- Am înțeles, spuse Helena în timp ce sorbea cafeaua de dimineață în drum spre liceu.
-A da era să uit, au auzit și ceilalți din haita noastră despre ce ni sa întâmplat, deci tre să fim mai atenți cu toate că tot noi îi scăpăm din belele. În fine, pa Hel, ne vedem la sport. .
Helena își scutură mâna din nou la cap ca de obicei. Apoi merge spre clasă dar este prinsă de încheietura mâinii își întoarce privirea și vede că era Theodore, o trage prin coridorul cel lung până la subsolul liceului. Apoi îi dă drumul la mână. O ia în brațe și o strânge în așa fel încât să nu mai poată respira apoi îi dă drumul.    Helena respira foarte greu, Theodore nu stă mult pe gânduri  și o trage mai aproape încât să o sărute pe Helena, el presandu și ușor buzele pe ale Helenei  în timp ce se juca cu părul ei . Helena destramă sărutul pentru a lua o gură de aer, ea observă că lui Theodore îi strălucesc ochii din ce în ce mai tare, ochii lui cei albaștri acum erau de un galben intens, își deschide gura și lasă la iveală colții lui de vârcolac el fiind unul jumătate canibal , trage tricoul Helenei pentru a i vedea umărul stâng care avea o cicatrice formată din două găuri ,își bagă colții în pielea ei cafenie  ,trăgând cu putere din umăr sângele ei și savurând fiecare picătură de sânge, Helena își lasă capul pe umărul lui fiind slăbită, Theodore se oprește și își scoate colții observând ca acum cele două găuri de pe umărul Helenei erau mai mari, o strânge in brațe și se părea că Theodore atrăgea din corpul ei niște fire negre și subțiri, el îi lua durerea. 

- Acum ești lângă mine  ,spuse el apoi o îmbrățișează lung. ...

●●●●●●●
  ●●●●●
    ●●●
     ●●
      ●
- Nu pot să cred că acea mută iar a scăpat;  ce e atât de special la ea,  spuse hoodie în timp ce trăgea cu poftă dintro țigară .

-  Nimeni nu știe;

-LA dracu 'cu așa zisa Helena Hale , spuse hoodie

ALFA LA PUTERE ( CP & TW ) Where stories live. Discover now