Your Freaking WHAT ¡¿ ||45||

4.5K 290 113
                                    

Εγώ : Νομίζω ήρθε η ώρα να μάθεις όλη την αλήθεια Άρη γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να της την πω ο ίδιος, του είπα και από την κόφτη του ανάσα κατάλαβα πως είχε μπερδευτεί
........................................................................

Marizas pov

Το κεφάλι μου με πεθαίνει και δεν νιώθω τα πόδια μου. Βρίσκομαι ξαπλωμένη κάπου, μα δεν έχω αρκετή ενέργεια να ανοίξω τα μάτια μου.

Τι στο καλό?

Προσπαθώ να κουνήσω το σώμα μου, αλλά εκείνο δεν ανταποκρίνεται. Πεταρίζω τις βλεφαρίδες μου σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να ανοίξω τα μάτια μου αλλά το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι μαύρο.

Στιγμές από χθες το βράδυ έρχονται στο μυαλό μου και αρχίζω να πανικοβάλομαι.

Που είμαι?

Ποιοι ήταν αυτοί?

Γιατί με έπιασαν?

Με νύχια και με δόντια κατάφερα να σταθώ σχεδόν οκλαδόν. Κοίταξα γύρω μου και σιγά σιγά τα μάτια μου προσαρμόθηκαν στο σκοτάδι. Βρισκόμουν σε έναν τεράστιο χώρο σαν μια μεγάλη αποθήκη. Οι τοίχοι είχαν ένα γκρι μουντό χρώμα ενώ δεν υπήρχε κανένα παράθυρο πάνω τους. Λίγα μέτρα μπροστά μου υπήρχε μια μεγάλη μεταλλική πόρτα με τρεις κλειδαριές. Στο χώρο δεν υπήρχε τίποτα άλλο πέρα από εμένα και ένα παλιό σκονισμένο στρώμα στο οποίο βρισκόμουν. Ανακάθισα καλύτερα και πολλή σκόνη πετάχτηκε από το βρόμικο στρώμα εισχωρόντας στα ρουθούνια μου.

Άρχισα να βήχω καθώς η σκόνη μου προκαλούσε μια ενόχληση και ο λαιμός μου έκαιγε από την έλλειψη νερού.

Ξαφνικά καθώς προσπαθούσα να ηρεμήσω από το βήχα μου, βιαστικά βήματα ακούστηκαν έξω από την πόρτα. Σταμάτησα επιτόπου να βήχω προσπαθώντας να ελέγξω τις αναπνοές μου. Οι κλειδαριές άρχισαν να ανοίγουν η μία μετά την άλλη και ο φόβος μου είχε φτάσει στα ύψη.

Τότε η πόρτα μπροστά μου άνοιξε και δύο άντρες μπήκαν γρήγορα μέσα τρομάζοντας με. Ο βήχας μου που δεν έλεγε να σταματήσει έγινε εντονότερος. Ο ένας από τους δύο άντρες μόλις με είδε άρχισε να πλησιάζει βιαστικά προς το μέρος μου, ενώ ο άλλος έκλεισε την πόρτα και ήρθε μερικά βήματα μπροστά.

Ο ΤΣΙΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΕΛΒ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ!

Μόλις έφτασε μπροστά μου έσκυψε έτσι ώστε να βρίσκεται στο ύψος μου και μου έδωσε ένα μπουκάλι νερό.

? : Πιες το και θα σταματήσει, είπε και εγώ υπακουσα

Πήρα το μπουκάλι στα χέρια μου και το άδειασα όλο. Ο βήχας επιτέλους σταμάτησε μαζί με το κάψιμο.

Măð Ăbøůt Yøů #2019compΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα