Holy Crap ¡¿ ||10||

8.3K 422 188
                                    

Marizas pov

Εγώ όμως το κατάλαβα. Αυτός όμως είμαι σίγουρη πως όχι...

Alex pov

Εγώ όμως το κατάλαβα. Αυτή είμαι σίγουρος πως όχι...
........................................................................

1 μήνας μετά

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που μίλησα τελευταία φορά με τον Άλεξ. Τον βλέπω κάθε μέρα στο σχολείο βέβαια μα αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως μου λείπει.

Ναι οκ το παραδέχομαι μου λείπει.

Και τώρα θα μου πείτε πως γίνεται να σου λείπει μόνο 4 μέρες μιλάγατε. Ε λοιπόν πριτσ! Ούτε κι εγώ γνωρίζω!

Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτό που μου λείπει όμως... Είναι οι καυγάδες μας? Το βρισίδι που ρίχνουμε ο ένας στον άλλο? Είναι η παρουσία του γενικά?

Αι ντοντ φακινγκ νοου.

Πολλές φορές τον πιάνω να με παρατηρεί κρυφά, όπως κι εκείνος εμένα άλλωστε, μα ποτέ δεν έχουμε μιλήσει. Βλέπω πολλές κοπέλες να του την πέφτουν καθημερινά πράγμα που με κάνει να εκνευρίζομαι τρομερά.  Δεν έχω ιδέα τι μου συμβαίνει. Το μόνο που ξέρω είναι πως αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα το έκανα. Δεν θα του έλεγα ποτέ να με αφήσει ήσυχη. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτόν τον άνθρωπο, ούτε να μου άρεσε..!

Γκου χου γκου χου...

Εβλαμπία τα έχουμε συζητήσει χίλιες φορές αυτά! Ο Άλεξ είναι μόνο... Γνωστός μου...

*η Εβλαμπία κρατεί στα χέρια της ένα πανό που πάνω του γράφει #teamalex*

Τζιζους...

Τον τελευταίο μήνα κάνω λίγο παρέα με τον Πέτρο και έχει αποδεχτεί πολύ καλό παιδί, αλλά καμία φορά πετάει κάτι ανώμαλα σχόλια. Τον βλέπω σαν φίλο μου πλέον και δεν νομίζω πως μπορώ να τον δω ερωτικά. Ελπίζω κι αυτός να νιώθει το ίδιο.

Η Νίκη με τον Μιχάλη δεν τα έχουν φτιάξει γιατί είναι βλάκες και ακόμη δεν έχουν πει ο ένας στον άλλο για τα συναισθήματα τους, παρόλο που είναι κάτι παραπάνω από εμφανές θα έλεγα. Θέλω πολύ να τους δω μαζί πάντως.

Ο κ.Νικολάου ευτυχώς για εμένα δεν με έχει ξαναενοχλήσει αν και τον τελευταίο καιρό το βλέμμα του έχει γίνει πολύ επίμονο και μου έρχεται να του αστράψω μια να πάει στο διαολο. Αλλά μετά θυμάμαι πως πάλι σπίτι του θα ξαναγυρίσει οπότε τσάμπα κόπος.

Măð Ăbøůt Yøů #2019compΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα