WHO THE F- ||3||

9.6K 464 250
                                    

Αφού σκότωσα τρία κουνούπια κοιμήθηκα.
........................................................................

Marizas pov

ΝΤΡΙΙΙΙΙΝΝΝΝ.

Εγώ : Σκάσεεεεεεεεεε

ΝΤΡΙΙΙΙΙΝΝΝΝ

Εγώ : Θα σηκωθώ απλά σκάσεεεε

*ησυχία για 0,65 δευτερόλεπτα*

ΝΤΡΙΙΙΙΙΝΝΝΝ

Εγώ : ΓΑΜΩΩ! ΘΑ ΠΆΡΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΆ ΈΜΕΝΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΩ ΣΕ ΤΊΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΆΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΟ ΠΑΡΆΘΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΆ ΠΟΥ ΣΕ ΈΦΤΙΑΞΕ! είπα και έκλεισα το ξυπνητήρι

Ανακάθησα στο κρεβάτι και κοίταξα την ώρα.

7:30?

ΠΌΣΗ ΏΡΑ ΧΤΎΠΑΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!?

ΦΑΚ.

Έτρεξα μέχρι το μπάνιο και αφού πλύθηκα που λέει ο λόγος *βάζει τους δύο δείκτες κάτω από το νερό και πλένει την άκρη του ματιού της* έτρεξα να ντυθώ.

Άντε πάλι.. Λοιπόν ας δούμε τα στάνταρ.

Κάνει απίστευτη ζέστη σήμερα οπότε.. θέλουμε κάτι όχι έξαλλο, αλλά όχι και πολύ σεμνό. Κάτι που να με αναδεικνύει, αλλά χωρίς να φαίνομαι τσούλα.

Μμμμμ...

Τελικά, φόρεσα μια κοντή γκρι μπλούζα που είχε επάνω το λογότυπο της Adidas, ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι και τα σούπερ σταρ παπούτσια μου ειδικά φτιαγμένα για εμένα από τον παγκοσμίως γνωστό "Γύφτιους Αγιοβαρβαρίσιο".

Τώρα είσαι τσούλα μόνο από μέσα :)

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Τώρα είσαι τσούλα μόνο από μέσα :)

*άσεμνη χειρονομία*

Έβαλα λίγο μάσκαρα, γιατί δεν μου αρέσει να βάφομαι έντονα στο σχολείο και άφησα τα μαλλιά μου κάτω αφού το φυσικό τους είναι σπαστό και μου αρέσει.

Μόλις κατέβηκα στην κουζίνα, είδα τον αδελφό μου να τρώει πρωινό και να ετοιμάζεται για να πάει στην σχολή του. Σπουδάζει γιατρός σε ένα πανεπιστήμιο της Αθήνας και η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ περήφανη για αυτόν.

Măð Ăbøůt Yøů #2019compΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα