Say No To Kids, Drugs ||39||

4.9K 312 183
                                    

Μ : Η όλα ή τίποτα, είπε και χαμογέλασε πονηρά πρώτου σφραγίσει τα χείλη μας

........................................................................

(Hi bbys 💕 Απλά ήθελα να σας πω πως μου αρέσουν τα σχόλια που μου γράφετε ακόμα κι αν είναι τελείως χαζά γτ με κάνουν να γελάω και thanks σε όλους όσους γράφουν 💓 Μην είστε "ghost readers" και αφήστε μου κανένα σχόλιο βρεε 💬)

Άγνωστος pov

Άλλη μια γαμημένη ημέρα στο γραφείο, όπου έχω σχεδόν τελειώσει 2 πακέτα τσιγάρα. Καλά μην νομίζετε δεν είμαι τόσο ηλίθιος έτσι ώστε να το κάνω έτσι επειδή γουστάρω. Με σύγχυσε πάλι αυτή η πουτάνα!

Πριν από μια ώρα περίπου είχα μια πολύ επικοδομιτική συζήτηση με την πρώην γυναίκα μου. Και ναι όσο μαλακία κι αν σας ακούγεται είχα γυναίκα. Μεγάλη ιστορία.

Όταν ήμουν γύρω στα 20 τα είχα με μια κοπέλα. Κοπέλα που λέει ο λόγος δηλαδή, πουτάνα ήταν αλλά λέμε τώρα. Τέλος πάντων ήρθε μια μέρα και μου είπε πως ήταν έγκυος η βλαμμένη. Εγώ όπως καταλαβαίνετε είχα μείνει μαλάκας. Δεν ήξερα τι θα έκανα αφού δεν είχα ούτε κατά διάνοια τόσα λεφτά όσα τώρα. Οι γονείς της μόλις το έμαθαν με ανάγκασαν να την παντρευτώ έτσι ώστε να την αποκαταστήσω και μπλα μπλα μπλα... Προφανώς μετά από μερικά χρόνια χώρισα, όπως ξέραμε όλοι. Τελικά η τσούλα έκανε ένα κορίτσι και γιούπι είμαι πατέρας. Αλλά οκ δεν έχω μεγάλο θέμα με το παιδί έτσι κι αλλιώς τώρα είναι 17 δεν με έχει ανάγκη πια. Την κόρη μου τη βλέπω που και που κυρίως για της δίνω λεφτά αλλά και πάλι... Έχει ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της βλέπετε και εκτός από ξετσίπωτη μας βγήκε και φραγκοφονιάς. Δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις αλλά στα αρχίδια μου! Αυτά λοιπόν για την αποτυχημένη ερωτική και οικογενειακή κατάσταση μου.

Που είχαμε μείνει? Α ναι!

Με πήρε που λέτε αυτή η πουτάνα η πρώην μου και άρχισε να μου λέει κάτι πριξαρχίδικα πως δεν πλήρωσα τη διατροφή αυτού το μήνα και μαλακίες. Κι εγώ αφού την έστειλα στον διάολο και αυτή και τον γκόμενο της που από ότι φαίνεται δεν την γάμησε καλά χθες το βράδυ, της το έκλεισα και στράφηκα στο κάπνισμα.

Αχχχ χαλαρωτικός ο καπνός...

- 10 λεπτά αργότερα -

Τοκ τοκ τοκ!

Εγώ : Ποιος στο πούτσο?! Φώναξα ενοχλημένος

Măð Ăbøůt Yøů #2019compΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα