03

48 1 1
                                    


Ryan Finn Hood Hemmings

De volgende ochtend word ik met barstende koppijn wakker. Clary ligt niet naast me in bed en ik hoor ook geen douche dus dat betekent dat ze al naar beneden is voor het ontbijt. Ik trek een joggingbroek aan en loop zo naar beneden. Ik ben toch binnen vijf minuten klaar in de ochtend.

Zodra ik de keuken inkom zit iedereen al aan het ontbijt en ik ga naast Clary op een stoel zitten terwijl ik een kus op haar wang druk. Ze kijkt me met een kleine glimlach aan terwijl ik snel naar haar outfit kijk en erachter kom dat ze haar pyjama nog aanheeft. Oftewel een shirt van mij met een kort broekje eronder. Niet dat ze in dat broekje slaapt. Ik voel ogen me aanstaren en zie dan dat Jayden me geschokeert aankijkt. Normaal is hij al weg naar zijn werk maar vandaag dus niet. Ik kijk hem aan. ,,Is er soms iets?''

,,Nee, niet echt maar ik zou het wel op prijs stellen als je voortaan een shirt aan zou trekken bij het ontbijt.'' Ik wil een boze opmerking maken, maar Jace kijkt me aan met een blik van doe maar niet. Ik zie nu dat hij wel een shirt aanheeft, normaal heeft hij dat ook nooit. ,,Ik zal er aan proberen te denken de volgende keer.'' Jayden kijkt goedkeurend en wat zou ik hem toch graag een klap op zijn misselijke bak verkopen. Maar ik houd me in.

Na het ontbijt duikt Clary mijn kast in en kijk haar met een glimlach aan terwijl haar broekje omhoog kruipt en haar billen zichtbaar worden. Clary heeft het haar doel gemaakt om elke ochtend mijn outfit uit te zoeken zodat we min of meer matchen. Mij maakt het niet uit, ik vind het wel schattig. Nog voordat ik het doorheb vliegt er een shirt mijn kant op. ,,En dan je broek van gisteren zou ik zeggen.'' Ik trek het shirt over mijn hoofd en kijk haar aan. ,,Ow en ik zou zeggen als schoenen je docs.'' Ze drukt haar lippen op die van mij waarna ze mijn kamer uitloopt en naar haar eigen kamer loopt.

Zodra ik me een beetje heb opgefrist en mijn broek heb gevonden loop ik naar de kamer van Clary. Daar aangekomen zie ik dat ze in haar kast is en ga ik op het bed zitten terwijl ik mijn telefoon erbij pak en op mijn rug ga liggen. Na ik denk vijf minuten voel ik het bed inzakken en kijk ik op van mijn telefoon terwijl Clary op me gaat zitten. Ik vergeet mijn telefoon gelijk terwijl ik overeind kom en mijn handen net onder haar kont plaats. We hebben een make-out voordat Jace ons roept dat we op moeten schieten. Ze trekt haar docs aan voordat ze op mijn rug springt en we naar beneden gaan.

In de middag hebben we nre, wat staat voor Nederlands, Rekenen, Engels en laat me je zeggen het is een van de kutste vakken samen die ze ooit hadden kunnen bedenken. Je doet er totaal niks en bent een soort van verplicht op school te zijn dan. Niet dat wij ons daar aan houden. Clary komt terug gelopen van de wc en het kan aan mij liggen maar volgens mij heeft ze haar rokje hoger opgetrokken. Ik bijt op mijn lip terwijl ze weer naast me gaat zitten. Ze kijkt me onschuldig aan terwijl ik mijn hand op haar bovenbeen plaats. We hebben het nog niet gedaan, maar ik denk niet dat het nog lang gaat duren voordat we het wel gaan doen. Zij wou wachten, maar de laatste tijd daagt ze het gewoon uit. We brengen onze aandacht terug naar onze docent terwijl ik mijn hand steeds wat hoger op haar been leg. Ik dacht dat een netpanty aan had maar het zijn net stockings die omhoog worden gehouden door een garterbelt. Ondertussen zit mijn hand al onder haar rokje. Ik laat mijn hand even rusten terwijl ik haar vanuit mijn ooghoek aankijk. Ze bijt op haar lip, maar laat mijn hand nog steeds op haar been liggen. Nadat de docent ons de opdracht die we moeten maken heeft gegeven plaats ik mijn hand nog hoger waardoor ik het kant van haar onderbroek voel. Ik bijt zelf ook op mijn lip terwijl ik de rest van de les mijn hand daar laat liggen. Ben ik blij dat ik vanavond alleen ben met haar. 

Want You BackWhere stories live. Discover now