Eski Demi | Part 14

480 15 2
                                    

Özür dilerim ya yb yayınladım dedim ama yayınlanmadım kafam karışmış bu olaylardan sonra :D

Eve gelmiştik ve ben hala Demi'nin eskisi gibi olması aklımdaydı. Çok sevinmiştim. O an annemin "Selly aşağı gel !" "Peki anneee." Aşağı indim. Üstümde uzun siyah straplez bir tulum ve siyah parmak arası sandelet vardı. Saçlarımı düzleştirmiş ve at kuyruğu yapmıştım. Saçım uzun olduğu için çok güzel duruyordu. Makyajım ise siyah eyeliner rimel ve kırmızı ruj. Annemin "Sel." sesiyle kıyafet düşüncelerimden kurtuldum. "Noldu ?" "Narmen teyzene ve bana kahve ve kek yap." diyip gülümsedi. Yapmacık bir gülümseme atıp gülümsemeyi bıraktım ve göz devirdim. Mutfağa girip kahveyi yapmaya başlarken kekleri tabakalara tabakları da tepsiye koydum. Kahveler olunca bardaklara döktüm ve onları da tepsiye koyup elime aldım. Salona girdim. Kekleri ve kahveyi önlerindeki sehpaya koyup tepsiyi geri mutfağa bıraktım.

***

Kimden : Demiğ

Beybisi napıyon ?

Kime : Demiğ 

Öyle mal mal sandalyeyi pencerenin önüne çektim bir senle mesajlaşıyom bi de dışarı izliyom :D

Kimden : Demiğ

Evler karşılıklı olsaydı görüşürdük.

Kime : Demiğ

Aynen :D

Kimden : Demiğ

:DDDDD Benim işim var annem çağırdı bay. :*

Kime : Demiğ

BB ♡

Yazıp telefonu yatağa fırlattım ve dışarı izlemeye başladım. Yağmur yağsaydı daha zevkli olurdu ama yaz ayındayız. Yani Eylül başları. Yağmur başlar 1 aya. Canım sıkılınca aşağı indim. Napsam ? Amaaan en iyisi uyumak. Ama dur Teen Wolf izlemem gerek ! Hemen kendimi koltuğa attım. Televizyonu kumanda ile açıp sık kullanılanlardan Teen Wolf'a bastım. Kumandayı yanıma attım ve izlemeye başladım.

***

Akşam olmuş haberim yok. Yani akşam olduğunu da annemin beni yemeğe çağırmasıyla anladım. Filmi kapatıp mutfağa girdim. Masaya geçip yemeğe başladım. Bitince "ellerinize sağlık" diyip kalktım. Odama geçtim. Saat akşam 10 olmuş. Biraz daha aşağı inip Teen Wolf izledim. Bölüm bitince kalkıp odama çıktım. Pembe kısa evlik şort ve ince ip askılı beyaz bluz giyip kendimi yatağa fırlattım ve uyumaya başladım.

***

Sabah kalktım ama güneş ışığı olmadan ! Perdeyi kapatmıştım evet. Mutlu mutlu elimi yüzümü yıkayıp lacivert okul eteğimi ve beyaz gömleğimi giyindim. Ayağıma da beyaz supra. Saçlarımı tarayıp düzleştirdim ve bir at kuyruğu yaptım. Beyaz çantamı hazırlayıp sırtıma taktım ve aşağı indim. Annemler hala evdeydi. Ama hala uyuyorlardı. Evden çıkıp anahtarı çantama koydum. Kaykayımı sürerek okula doğru gittim. Gelince kaykayımı katlayıp çantama koydum. Sınıfa çıktım. Girerken herkes bana ve supralarıma bakıyordu. Ne be hiç mi görmediniz ? Demi makyaj yapmamıştı. Normal mini lacivert okul eteği ve beyaz gömleği vardı. Birde beyaz converse. Yerime ilerlerken Demi'nin yanında durdum. "Nasılsın eski Demi ?" Güldüm.

Bu bölümü yazıyordum size yayınlandı dedim kafam karışmış. Hem bu olaylardan sonra hem de dikkatim dağılmış. Üzgünüm. Vote ve yorumları bekliyorummm ♥

True LoveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin