Kolye |Part 31|

27 6 3
                                    

Selam. Geri döndüm za. Hikayeye en son 2014 yılında yb eklemiştim. Bir çok okuyucum devam etmemi söyledi. İlk önce ilham gelmediğini söyledim ama çok istediklerini duyduğumda dayanamadım. Bir iki bölüm sonra final olacak zaten. Ve 2. kitabı çıkarmak hakkında düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım ?? Yoruma yazın.

İYİ OKUMALAR...

Miley'in Ağzından ;

Bana sorarsanız hayat çok güzel. Yani sayılır. Ailem ile mutluyum. Demi'ye üzülüyordum ama eskiden artık Joe'dan boşanmış rahat ve mutluydu. Arkadaşlarımı, çocuğumu ve eşimi, hepsini çok seviyorum. Ama aklımda biri var... Alferdo Juy. Yani adam sihirli. Korkmuyorum değil. Ayrıca onun sesi durmadan kulaklarımda.

Demek hala aklındayım ha ? Beni unuttun galiba, ama ben seni hatırlıyorum. Sen doğduğunda yanındaydım.

Bak yine oldu. Tanrım çık aklımdan !! Seni hatırlamıyorum ama doğduğumda nasıl yanımdaydın ha ?? Bu. Bir. Şaka. BİLİYORUM.

Annen yanımda.

NEEEEEE ?!?!?! Ama... Ama annem hayatta değil !! Ne saçmalıyorsun sen Alferdo sus artık ! Çık aklımdan ve gel yüz yüze konuş benimle. "MILEEEEY !!!" Selena'nın sesi çok cırtlak yav. "Selena ne bağrıyorsun kulağımın dibinde ?!" "Pardon ya. Dalmıştın da." Karşıma döndüm. Birden gördüğüm kişiyle şok oldum. ALFERDO ?!?!?? Onun burda ne işi vardı ?!?!?! "A-a-Alferdo ?!?! Burda ne işim var ?!?!" "Bana gelip yüz yüze konuşalım dedin Miley." sırıttı. "Bize niye söylemedin Miley ?!?!" Zayn, Demi, Selena ve Harry hepsi aynanda bağırdı. "Onunla zihinden konuştuk." dedi Alferdo kalın sesiyle. Yutkunup başımı olumlu anlamda salladım. Hepsi şaşkındı. "Annemin yanında olduğunu söyledin ama o öldü !!!" "Hayır Miley ölmedi. O senin öz annen evet a..." "ANNEME NE YAPTIN PİSLİK HERİF ?!?!!!" "Sakin ol Miley. Bak evet o öz annen ama ölen baban öz baban değil." "Bunu da nerden çıkarıyorsun ?" Biz konuşurken diğerleri de gözleri pörtlemiş ağızları açık kalmış bizi dinliyorlardı. "Çünkü senin öz baban BENİM." Ne diyordu bu adam ?!?? Sinirden kahkaha patlattım. "Ne diyorsun sen be adam ?!?! Sana inanmamı mı bekliyorsun ?!?!?!" "Eve...." "Kanıtın var mı seni aptal ha ?!?!?!" "Evet" Taktığı kolyeyi çıkarttı. Onu dikkatle izliyordum. Her mimiğini, hareketini. Kolye kalp şeklindeydi. İçini açtı. Gördüklerimle şok oldum...

Biraz kısa oldu biliyorum ama şimdş hemen yb yazıyorum ve yayınlıyorum vote yapmayı unutmayınnnn.

True LoveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin