Jonas Kardeşler | Part 8

636 17 5
                                    

Diğer bölüme devam diye yorumlar ve güzel Voteler gelince yazayım dedim :D İyi okumalarrr. <3

Multimedya : Jonas Kardeşler

Bu bölümü en çok yorum yapan ve en sevdiğim okuyucularım için yazdım ;

defne2003

ilknzeynp

(Selena'nın Ağzından Devam)

Yüzüme vuran güneş ışığı yüzünden rüyam bölündü. Dün gece neden perdeyi kapatmadım ki ? Saat'e baktım. 9 mu ?! Fazla geç kalmışım okul 7.30'da başlıyor ! Hızla kalktım. Yani çalıştım. Battaniyeyi yere attım. Kalkayım derken de takıldım ve düştüm. Kalktım. Hemen lacivert mini okul eteğimi ve beyaz gömlemiği giyindim. Ayağıma da beyaz Vans. Lavaboya girip işlerimi hallettim. Dişlerimi fırçaladım. Saçımı hızla taradım ve at kuyruğu yaptım. Beyaz - yeşil çantamı hazırlayıp aşağı indim. İnerken de çantayı tek koluma taktım. Tahmin ettiğim gibi annemler işe bugün 5'te gitti ve Justin'e Selena'yı uyandır dediler ama o uyandırmadı. Bundan dolayı evde kimse yok. Ev anahtarını alıp çantaya attım. Kaykayım elimde dışarı çıktım ve hızla okula doğru gitmeye başladım. Geldiğimde kaykayı elime aldım. Katlanabilir kaykamı katladım (böyle kaykaylar gerçekte de çıktı) çantama koydum ve hemen 3. kata çıkıp 10/A sıınıfının kapısını çaldım. "Gir." Kapıyı açtım. "Hocam uyuya kalmışım." "Buraya gel." Hocanın yanına gittim. Bana verdiği kağıdı aldım. "Müdüre git. Geç kalma kağıdını ver ve gel." "Peki." Sınıftan çıkarken Miley ve Demi'ye baktım. Bana bakıyorlardı. Daha sonra kendime geldim ve sınıftan çıktım. Müdürün odasına giderken birine çarptım. "Yavaş olsana gerizekalı !" Kafamı yere çarpmıştım. Kaldırdığımda 3 tane erkek çocuk vardı. Bana çarpan kıvırcık saçlıydı. Tövbe Allah'ım bir Harry kıvırcık bir bu. "Önüne bak bücür." "10. sınıfa gidiyorsanız aynı yaştayız." Yapmacık bir gülüş yapıp kalktım. "Biraz daha yavaş ol birilerinin kolunu bacağını kırabilirsin öküz." "Laflarına dikkat et." Bu sefer başka bir çocuk konuştu. Ona baktım. "Boşver Joe. Gidelim." Joe ve kıvırcık ilerlerken kıvırcık sordu. "Nick geliyor musun ?" "Evet Kevin." Kevin Nick ve Joe. Hayvanlar. Kafamı sallayıp müdürün odasına gittim. Kapıyı çalınca gir sesini duydum ve kapıyı açtım. İçeri girdim "Hocam uyuya kalmışım bunu size getirmemi istediler. Bay Dancall." "Peki. Yani 10/A sınıfısın ?" "Evet." "Peki kızım gidebilirsin." Kapıyı açıp odadan çıktım. Koşarak sınıfa gittim. Kapıyı çaldım ve içeri girdim. Ne ?! Nick Kevin ve Joe onlar burda ne yapıyor ?! "Hoşgeldin kızım. Bunlar yeni okul arkadaşın Nick Jonas, Kevin Jonas ve Joe Jonas. Üçüz kardeşler." "Evet hocam onlarla tanışmıştık." "Hmm. İyi." Onlara pis bir bakış attıktan sonra Miley'nin yanına geçtim. "Nasıl yani tanışmıştık ?" "Sakin ol Miley. Müdüre giderken Kevin'a çarptım. Orda tanıştık işte." "Çok klasik." "İstersen dans edip te tanışsaydık Miley. Sonra Harry beni gebertsin." "Hahahahahha. İşte bu iyiydi Selena." Demi çak işareti yaptı ve çaktım. Bir saniye ders fen ! En sevdiğim ve en başarılı olduğum ders ! "Siz yine yaşadınız Selena." Demi ile birbirimize bakıp güldük. Kitabı açıp yapmaya başladık.

***

Ben, Demi, Miley, Zayn, Harry ve Niall çimlik bahçede ağacın altında oturuyorduk. "Yani onlarla çarpıştın ve tanıştın o kadar değil mi ?" "Evet Harry o kadar." "İyi." Biraz daha oturduk ve gülüştük, konuştuk. O sıra da  Jonas kardeşler geldi. "Sen." "Ben mi ?" Neden bana "Sen" dediler ki birden ? "Evet." "Ne var ?" "Bunlar kim ?" "Sanane Kevin. Git işine bak." "Bakmazsam ne olur ?" "Bu olur." Konuşan Harry'di. Elini yumruk yaptı ve gösterdi. "Senin gibi biri ve bana vurmak. Çok komik. İstersen dene. Ama Joe ve Nick ve Siyah saçlı bir de sarı saçlı karışmayın." Siyah ve sarı saçlı dediği Zayn ve Niall oluyordu. Harry kalktı. "Harry dur !" Ayağa kalktım. "Boşver gitsin ! Sadece bir soru sordu !" "Sormayacaktı." Harry yüzüne bir yumruk geçirince. Koşarak Harry'nin kollarını tuttum ve gerçi çektim. "Harry bırak şu işleri bir şey yapmadı !" En azından Kevin'ın yüzüne bir şey olmamıştı. Ama o da kaşınmıştı. Ama Harry hemen vurdu ! Neden o kadar fazla ama kelimesini kullandım ? Neyse.  Harry yerine oturdu. Ben de oturdum. "Selena bıraksaydın biraz kavga izlerdik 1 aydır izlemiyordum !" "Başkalarını bul Miley." Güldüm. Demi'de katıldı. Miley ise gülmemek istiyordu ama sonunda güldü. 

***

Yine ders ve bu sefer ki Coğrafya. Sevmediğim dersler arasında. Yani 40 dakika ders 10 dakika teneffüs adil mi be kardeşim ? Tam tersi yapacaktın sen onu. Mecbur Coğrafya defterini açtık. Hoca tahtaya biz deftere yaz yaz yaz yaz bitmiyor.. Kollarım kopucak lan. Yeter artık. O an Kevin'ın bana baktığını gördüm. Ben de ona bakınca kafasını çevirdi. Yine aynı şey. Yazmaya devam ederken Miley kulağıma fısıldadı. "Şu ders nedne bitmiyor ki. 40 dakika nedir yani ya ? Boşver yazma." Ben de onun kulağına fısıldadım. "Sonra hocadan azar işitelim bir de annemden." "Benim annem alışık." "Ama benim ki hiç allışık değil." Mecbur yazmaya devam ettim. Harbi bu da ne bitmez ders yaa. Sıkıldım. Oh be sonunda zil çaldı ! Koşarak kendimi çimen bahçeye attım. Çok eğlenceli oluyor.

Bence orta oldu ne uzun ne kısa :D Bu kadar zamanım vardı. Bu arada hep Selena'nın ağzından yapıyorum çünkü olaylar hep ondan oluyor. Vote ve yorumm.

True LoveWhere stories live. Discover now