Part 5

635 14 1
                                    

Moje nozdrve su upijale njegov opojni miris, čineći za mene još veći užitak. Ruke sam obesila oko njegovog vrata,a glavu naslonila na njegovo rame. Ne verujem da sam to uradila! Ja sam kreten. Naravno, ta izjava me nije sprečila da tu stojim sa njim, iako znam da moja bešika neće još dugo izdržati. Ma šta to pričam, moja bešika je najmanje bitna u ovom trenutku. Bitno je to da ja ovde stojim.. svojom voljom. Rukama je putovao po mojim leđima i nije mi jasno zašto mi to prija, kada bi trebalo da me iznervira. Odjednom je prestao da me 'miriše' a ja ne znam da li da se zbog toga radujem ili da tugujem. A onda je počeo da radi nešto zbog čega bih trebala još više da paničim, prislonio je još više svoje telo na moje, stavivši ruke u predelu mojih butina. Posmatrao je moje lice, preciznije, moje oči, možda se izgubio u njihovom plavetnilu. Okej, glupiram se. Elem, kako se odužila ova situacija, sve više želim da nešto uradim. Nisam toliko skrenula da želim da ga poljubim, ali.. čvrsto sam se privila iz njega, zagrlivši ga. Uzvratio je zagrljaj tako refleksno, da je učinio da moje srce počne lupati ogromnom brzinom. Ovo nisam bila ja, ja nisam devojka koja se tako lako strese na dodir nekog dečka, a njeno srce krene da udara tako jako. Okej, i dalje pričam normalno i bez prekida, čak i više nego što ih trebala, ali ipak nisam ja. Možda sam se previše upustila u ovo i plašim se da će tako ostati. Umesto da ga odgurnem od sebe, ja sam bukvalno počela da mu se jadam.

„Oh, ovo je tako glupo, vidi me šta radim.“ Rekla sam, naslonivši glavu na njegovo rame. Bilo je to nekako uz uzdah, pomalo između tužnog i iznerviranog. Perrie, zašto se ne skloniš?

„Potpuno.“ Odgovorio je, usput me potapšavši po ramenu. Onda, zašto se i dalje grlimo? Sumnjam da sam samo ja prolupala. Pretpostavljam da nijedno od nas nije očekivalo ovo. Ti glupi dečko, kad ja već ne mogu da se sklonim, skloni se ti! Šta ako se pojave očevi? Pa da, razlog za slavlje, samo što ga ja nikako neću slaviti.

„Zašto se onda grlimo?“ Pitala sam ga, dok sam ga gledala ravno u oči. Reklo bi se da ima 'kamen-facu' i to me izuzetno nervira. Na postavljeno pitanje ovoga puta želim odgovor koji ima smisla, ne gluposti.

„Iznenadni naleti emocija?“ Toliko o tome. Upitao me je šireći ruke, ali tako da se ne prekine kontakt među nama. Ma znala sam ja da je on previše glup i neozbiljan! Kako je ovo rekao, poželela sam ga zadavim.

„Naravno da ne! Prekini da pričaš gluposti!“ Odgovorila sam odrično na ovu njegovu izjavu, što je tako kretenski, s obrzirom na to da sam mu i dalje u zagrljaju. Na kraju krajeva, ja sam kreten!

„Mah, to je samo zagrljaj.“ Rekao je jednostavno, sležući ramenima. Pa ako je to običan zagrljaj, zašto me i dalje ne pušta? Dovoljno je bilo.

„Ne, nije Zayn. Kao prvo, ti mene opasno nerviraš, kao što sam ti već rekla. Kako onda da se ja grlim s tobom?“ Upitala sam ga iznervirano, ali i dalje se ne odvajajući od njega.

„A kao drugo, nerviraš i ti mene.“ Dovršio je ono što sam i ja sama htela da kažem.

„I zato je ovo tako kretenskii!“ Rekavši to, odgurnula sam ga od sebe. Konačno, Perrie! Setila si se. Nekako se sada osećam kao da sam se oslobodila nekog tereta. Koliko god da mi je malopre bilo lepo, sada ne želim u tolikoj meri da se ubijem. Ma ne, nije mi bilo lepo, lepo bi bilo da se ovo zaboravi. Jedino mi je krivo što Zayn ništa nije preduzeo, a opet nervirala bih se da je probao da me i dalje drži kraj sebe. Ja zaista ne znam šta hoću i to me izluđuje. Zapravo, ja hoću da se svađamo i da nikako ne padnem na njegov šarm, a opet sve činim da to izgleda suprotno. Zbunjena sam.

„Onda smo oboje najveći kreteni na planeti, a ti radiš sve da pored toga ja ispadnem i budala!“ Širi ruke dok se breca na mene. Čekaj malo? On želi da kaže da ja njega ne smem da odbijam, jer u suprotnom neće ispasti šmeker? E pa, Zayn Malik, nisi šmeker! Ti si imbecil! I plus, kako si i sam rekao, budala. Međutim, ovo bih mu sad sasula u lice da nisam zaista hitno morala u WC. Samo sad ga besno pogledala, a zatim potrčala u već pomenutu prokletu prostoriju.

'Beauty' By: Jovana S.Where stories live. Discover now