laat het plan maar beginnen deel 1

6 2 0
                                    

Nina had besloten om alleen te trouwen als de strijd was gewonnen. De duisternis zou de wereld overnemen, elk sprankeltje hoop en elke druppel goedheid zou verloren gaan in slechts een dag. Ze wou dat ze beiden zouden worden aanschouwd als goden op de grote dag.

Luke snapte de hint en nam zijn wapen in de aanslag. De groep vertrok vastberaden naar de school.

Daar barste de strijd los. In het heetste van de strijd, wanneer de grootste krijgers zwoegen, het bloed, zweet en tranen het terrein laten onderlopen. Net op dat moment stapt Nina naar voren en geeft zich over aan Ella, tot ieders verbazing. Ze laat zich gemakkelijk gevangen nemen. Haar team van superschurken stopt abrupt met vechten en staart verontwaardigt naar het gebeuren. Voor ze et beseffen zitten ze in de kerkers.

"Wat bezielde jou ineens?! We hadden het kunnen halen!"-Luke

"Oh, echt wat had je dan aan hun versterking gedaan? Alle leerlingen plus de mensen van Zweinstein stonden klaar om aan te vallen... idioot."- Nina

"Ohw, dus we gaan niet meer trouwen?"- Luke

Luke kijkt teleurgesteld naar Nina in een wanhopige poging dat ze misschien toch nog zou willen.

"Huh" –De rest in de kamer (behalve Mal dan)

Nina en Luke kijken de rest schuldbewust aan. Ze kwamen met het bekende cliché 'We kunnen het uitleggen' om het dan alleen maar erger te maken en niet meer uit hun woorden te kunnen. Gelukkig had Nina het geweldige idee om simpelweg en zéér subtiel van onderwerp te veranderen. Ze vertelde dat ze al een nieuw en beter plan had. Verder ging ze er ook niet dieper op in. Dat alles maakte het een zielige poging.

Na uren ondervraagd te worden door haar vrienden, werd Nina uit de cel gehaald voor een volgende ondervraging. Jonas was degene die haar kwamen. Nooit eerder waren er meer haatdragende blikken uitgewisseld als op dit moment. Ze werd naar Ella gebracht, om over de recente gebuertenissen te praten.

De meisjes hielden voor het eerst na een eeuwigheid een lang gesprek.Vroeger was dit een dagelijkse routine, maar er zijn hier daar wat kleine dingen veranderd. Toen was hun vriendschap nog het belangrijkste deel van hun leven, het was vertrouw. Maar dit, het was alles behalve dat. De spanning sneed de kamer bijna doormidden, alsof er elk moment een zwaargewapende ninja kon binnenvallen. Er gebeurde niks. Het was zo een zeldzame situatie dat de rust niet meer goed aanvoelde. Het duurde wel niet lang want de potten en pannen vlogen in het rond, gevolgd door messen en alle andere scherpe dingen binnen handbereik. De voorwerpen bleven in het rond vliegen tot Ella iets op haar hoofd kreeg en bewusteloos neerviel. Dit was de perfecte moment voor Ella haar plan.

Door de luide klap kwam Jonas de kamer binnen gestormd. "Ella is alles ok?"

"Ja hoor, neem haar maar mee."

"Phew, je bent ongedeerd, ik dacht al dat Nina je wat had aangedaan."- Jonas

Hij knuffelde haar onwetend en liet personeel het meisje op de grond naar de kerkers dragen.

storyplayer Goed Of KwaadTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon