trainen

13 3 0
                                    

Als Ella en Jonas eindelijk op zijn werk zijn aangekomen, probeert Ella eerst nog weg te lopen wat niet lukt. Jonas legt haar uit dat hij haar wil trainen. Volgens hem is het te gevaarlijk voor haar en daarom wil hij haar alles leren om te overleven en zal hij haar ook bij alle missies begleiden. Dit vindt Ella helemaal niet leuk, ze is geen kleine kleuter meer. Jonas en Ella zitten dan constant ruzie te maken tijdens al deze trainingen, voor zover je ze zo kunt noemen dan toch.

In tussentijd zijn Nina en Luke gevlucht naar de Ardennen, er komt een oorlog en ze moeten voorbereid zijn. Ze hadden besloten om alles waarmee iem nog maar kon bedenke waar ze waren thuis te laten, inclusief gsms dus. Nina vond het wel jammer dat ze geen mense meer kon lastig vallen en irriteren door hun de hele tijd te sturen, dat is dan even pech. Ze wou ook eerst niet naar daar gaan omdat ze Jonas in de Ardennen had ontmoet, op een camping.

Allemaal heel interessant maar het gaat nu niet over Jonas.

"Hey.. Euh Nina..."- Luke

" Heb je het tegen mij?"-Nina

"Ja, is er hier misschien nog een andere Nina?"- Luke

" Ja, deze kever, toch vriendje? Wij worden zo goede vrienden, even goed als eenhoorns zijn."-Nina

"Euhm ok?"- Luke

" over eenhoorns gesproken ik zou er graag eentje hebben, krijg ik er eentje?"- Nina

"Euhmm...."- Luke

" Dat vat ik op als een ja, dat is dan afgesproken. Jij geeft me volgende maand een eenhoorn voor mijn verjaardag. "- Nina

Niet alleen was Luke er net achter gekomem dat het over een maand haar verjaardag is, hij moest haar ook nog eens een eenhoorn geven. Dat was ook nog eens een flater en hij kon haar niet eens zijn vraag stellen. Arme jongen, gelukkig is deze verteller een grote irritante saddist.

Aangezien hij toch even helemaal niks te doen had en hem bijna letterlijk dood verveelde is hij dan maar vertrokken naar alle dierenwinkels, op zoek naar een eenhoorn.
Na 100 dierenwinkels met mythische wezens te hebben doorzocht wou hij opgeven tot hij een grote groep roze fluffy eenhoorns op een regenboog zag dansen. Hij begon spontaan het liedje 'pink fluffy unicorns dancing on rainbows' te zingen. Toen zag hij er een zwarte unicorn tussen staan, hij had iets duister en mysterieus maar toch heel veel geluk in hem.

Na enkele uren over regenbogen achter een zwarte eenhoorn aangelopen te hebben had hij hem eindelijk gevangen. Hij was enorm blij en fier. Dan ging hij maar op stap met de eenhoorn naar de stal waar hij in moest, ok onderweg is hij maar 15 keer ontsnapt maar dat maakt niet uit. Toen Luke het zwarte dier in de stal wou krijgen merkte hij dat hij veel koppiger was dan een ezel. Nah wat zal Nina daar blij mee zijn zeg. Daarover dacht Luke dat ze maar niet moet klagen ze krijgt wat ze gevraagd heeft. Nu ja opgëeisd. Het was niet echt alsof hij nog een keuze had.

storyplayer Goed Of KwaadWhere stories live. Discover now