Capitolul 16 - Primul ,, Te iubesc "

588 25 1
                                    

-Fiulee !!! Cat de mult a trecut , il imbratiseaza tata pe Ian care si el la randul lui . 

-Si mie de tine , imi cere Ian semne de ajutoare vrand sa scape din stransoarea tatei.

-Aaa tata , ce ar fi daca teai aseza jos , cred ca te dor picioarele de la atata stat in picioare , ii spun de la capul celalalt al mesei .

Eu , tata , Ian , Laura si fratele meu luam masa , o masa cat pentru 12 perosane , dar noi eram doar patru , eu si tata stateam fiecare intr-un cap al mesei . John statea la mijlor pe partea stanga . 

-Ok , trebuie sa mancam , si sa sti ca nu sunt asa batran , sa ma vezi pe scena , imi face cu ochiul asezanduse la masa .

-Ooo stim , zambesc scurt .

Ian se aseaza langa mine pe partea dreapta in fata lui Laura care era tot langa mine pe partea stanga . Ian imi arunca o privire urata , inca era suparat pe mine . Tata la chemat , habar nu am cum , dar daca John ... oh ce ipocrit . A luat numarul lui Ian de la mine din telefon , ok eram la masa deci trebuia sa fiu civilizata . Laura se uita la mine si la Ian cerand ajutoare si intrebari dure . Habar nu avea ce cauta cu un rock-er nebun si presupusul lui fiu care se mai presupunea ca e fratele celei mai bune prietene ai ei . Am tinut totul secret de Laura , nici ei nu iam spus . Era palida la fata , dar il privea pe Ian intr-un fel ciudat , nu intelegeam privirea ei . O cunosteam bine dar nu puteam citi acea privire . 

Aparu o femeie cu sort insotita de altele trei care incepu sa ne puna farfuria cu mancare in fata fiecaruia . Era ... ce dracu mancare e asta ? Tata si John pareau incantati dar eu Laura si Ian ne uitam precum la masini straine . Semana cu fructele de mare dar nu erau fructe de mare . Ian incearca primul dintre noi , bine adica drintre noi trei pentru ca tata si John nu se mai opreau din ingulecat . In timp ce Ian ia cu furculita ceva care semana cu o scoica si o trece prin sosul de pe farfurie si ... mananca acea chestie care arata scarboasa scoate un murmur de placere . 

-E bun ! i se aprinde lui Ian beculetul . Ce e asta ?

-Tortania , spune tata pe un ton mexican . 

-Ha ? fac eu neintelegand limba lui tata .

-Eu am creat asta , spune mandru .

-Mersi pentru avertisment , ii spun impingand farfuria . Eu vreau doar o salata cu ton , ii spun femei de langa mine .

Ian si Laura incepura si ei sa infulece , Laura tot se uita ciudat la Ian , nu intelegeam de ce , dar amandoi mie imi aruncau priviri fulgeratoare . Doamne clar aveam sedinta dupa .

***

Dupa masa stanjenitoare in familie , eram relaxata in camera mea . Ce spun eu ? Mor de nervi , Alexander tot suna precum un disperat , Laura bate si bubuie la usa cu Ian . Ohh aveam sa cedez . 

-Deschide odata usa Megan Slash ! era vocea Laurei , Laura cea nervoasa .

-O sparg cu toporuul ! spune Ian , sper ca era sarcastic .

-Sunteti cu capul ! tip din camera .

Telefonul tot suna , asa ca raspund :

-Ce tot dracu vrei de la mine ? Nu observi ca nu vreau sa vorbesc cu tine ? 

-Altfel nu imi raspundeai , spune el sarcastic .

M-am indragostit de o vedetaWhere stories live. Discover now