Capitolul 2 - Detentia cu Hitler

1.2K 34 12
                                    

Ma holbam la foaia mea A2 de desen si nu intelegeam ce am facut , adica m-am chinuit ora trecuta sa fac ceva dar nu mi-a iesit , eram prea nervoasa . Stiti ce s-a intamplat ? Imediat dupa ce a plecat blondul ala directorul vine , ma ia de la ore si imi da o foita pe care obisnuieste la le-o dea golanilor ce chiulesc de la ore . Pe foita mea scria ,, Doua ore de detentie in atelier cu doamna Natahsa Korolevski  , asta era grozav aveam doua ore de detentie in acelasi atelier cu GODZILA , imi venea sa ma omor . Saraca Laura nu mai stia ce sa imi faca , ca sa ma simt bine mi-a luat pana si prajitura mea preferata dar degeaba .

Deja era ora 18:00 iar eu ma indreptam spre detentie . Iar daca Godzila vedea lucrarea mea … ma termina , adica nici nu mi-am dat silinta sa desenez , pur si simplu am facuto in plictiseala si nervi . Toata ziua nu am putut lucra , adica gandul meu era la patul moale de acasa si desigur la intalnirea cu Alexander , care aproape uitasem de ea la cat de obosita eram .

Pe hol eram cu Laura  langa dulapuri, ea se pregatea sa plece acasa iar eu spre cusca de detentie . Laura era inalta zvelta si simpatica , oh era o slabanoaga cu acte in regula . Eu una … sunt … draguta , ca sa fiu mai modesta . Adica eram si eu inalta , aveam toate cele de la mama natura , parul meu era un pic mai lung de umeri negru si bine ingrijit , pe naiba intotdeauna imi faceam suvite si altele dar se pare ca de data asta l-am lasat simplu fara nimic . Oh am uitat sa spun ceva , eram plina de tatuaje din cap pana in picioare si asta era motivul pentru care ma ura Godzila . Eram mai rebela … adica eu una imi traiam viata nu ca alti .

Laura isi puse plansele de desen in tub , si il puse pe umar , eu procedez la fel . Dupa ne luam gentile si ne uitam una la alta . Laura isi pune mana prieteneste pe umarul meu :

-Sigur o sa fii bine ?

-Stai linistita , doar inca 2 ore si dupa ajung acasa .

-Si vei avea o intalnire cu cel mai hot tip , rade ea care pare mai emotionata ca mine . Iti dai seama ? Vai cand ajungi acasa o sa ne uitam in dulap si trebuie sa iti alegem ceva frumos , topai ea .

-Heey ! Stai calma , nu merg la Oprah , ii spun eu uitanduma la ea ca la o nebuna zapacita .

-Ok!Ok! Ne vedem acasa si ai grija ce faci cu siguranta o sa iti petreci 2 ore  bune cu Godzila , si isi coboara tonul cea ce face sa sune fioros .

Laura imi da un sarut pe obraz de ,, la revedere “ dupa care isi ia talpasita cu ceilalti colegi . Off viata e dura , o iau la dreapta pe hol si intru pe holul principal dupa la stanga unde in fata scrie pe usa ,, Atelierul de lucru – Prof . Natasha Korolevski “ . Ar fi trebuit sa scrie Godzila imi spun eu in gand , dar dintr-o data imi schimb gandul in rugaciuni catre barbosul Dumnezeu . Adica Doamne urma sa fie groaznic . Cand inaintez si vreau sa apuc clanta ghiciti cine apare ? Era chiar el tampitul de Ian Lennon . Deschide usa cu un zambet tamp si sta in pragul usii :

-          Doamnele mai intai , inca isi pastra zambetul tamb .

-          Domnisoara , ii replic eu si cand vreau sa intru el intra inaintea mea . Tipic tie idiotule ! tip eu si intru in clasa in urma lui .

Ian intoarce capul si scoate limba la mine cum facea inca de la gradinita . Pe bune copilul asta ma dispera simt ca mor . Omule suntem la facultate avem 23 de ani si inca nu te-ai maturizat ? Era groaznic , cum am mai spus . Si ce cauta si el la detentie ? Offf nu doar ca era Godzila , desi inca nu o vedeam in atelier dar mai era si tambul de Ian .

-          Ce cauti tu aici ? incerc sa imi pastrez calmul cand iau un cal (ca un fel de bancuta ) si mi-l pun langa masa de lucru .

M-am indragostit de o vedetaDove le storie prendono vita. Scoprilo ora