Capitolul 10 - Adevarul iese la suprafata -part. 1

723 21 5
  • इन्हें समर्पित: LaurraRawrr
                                    

Eu ,Laura si Ian il urmarim de doctor Shepherd pana in biroul lui , cand intram in birou parca McDreamy pierduse pe cineva . Noi trei eram precum niste copilasi cuminti ce asteptau bomboana , dar ce bomboana ? Ne mai holmab ceva , pana cand Shepherd isi schimba privirea si ridica mana in sus sambind dulce . Dar deodata aud o voce , pe care nu speram sa o aud prea curand :

-Oh Megan ! Scumpo ! era mama .

-Mamaaa !? ii sambesc stramb si fortandu-ma sa sambesc laaarg , dar nu iesea nimic .

-Draga esti bine ? Am auzit de tine  , mama vine la mine cu bratele intinse , lasii de Ian si Laura se dau la o parte lasand-ui loc lui Paris Hilton la batranete sa vina la mine .

-Da , sunt bine ! scot 3 cuvinte in timp ce ea ma sufoca cu imbratisarile ei .

-Am auzit ca ai probleme , cum de ai ajuns tu intr-un spital ? se uita ingrijorata la mine femeia cu parul saten, pantofi Prada roz , de asemenea si geanta iar de rochia ei chiar trebuie sa mai spun ? Era pana si rochia roz , ii mai lipsea cainele ala zapacit .

-Te rog mama , incep sa ma smiorcai , lasa-ma de ce ai venit ? Laura se uita mirata la mine , niciodata nu prea iam spus despre parintii mei , dar Ian stia tot sau doar o versiune .

-Doamna Slash , interveni McDreamy cand vazu ca incepuse sa ma irite prezenta lui bombonica roz . Va rog luati loc si haideti sa discutam .

Eu si mama ne asezam pe scaunele de la birou , Shepherd la fel iar , Ian si Laura stau pe canapeaua de langa usa .

-Dupa cum stiti Megan , fiica dumneavoastra a avut o tumoare pe creier , iar cum operatia ei a reusit cu brio va trebui sa semnati personal niste acte . Desigur Megan este majora dar conteaza si semnatura parintiilor .

Ii arunc o privire urata in timp ce el zambeste la mine cu ochii lui albastri ce iti dadeau impresia ca plutesti pe o mare albastra linistita . El scoate din sertar o serie de foi si i le pune rozaliei in fata  , mai scoate un pix pe care il inmaneaza , el isi intoarce la loc privirea blanda spre mine care… MA ENERVA !

Maicamea , daca ii pot spune asa semneaza procupata , eu ram inca nervoasa , aveam cea mai proasta zi . Dar dintr-o data melodia ,, Not On The Guest List “ suna in tot biroul , toti se uita la mine iar eu zambesc larg si fug afara raspunzand la telefon , nici nu m-am mai uitat cine era :

-Da ? raspund dregandu-mi glasul .

-Megan unde esti ? Ce dracu ai patit ? mda… era Alexander , cum mai indraznea sa ma sune ?

-Iubitule cu cine vorbesti acolo ? se auzi o foce cunoscuta , era vocea blondei presupun .

-Serios ? Serios ? Dute dracu ! tip in telefon si il inchid .

Cand m-a intorc m-a ciocnesc de un pept bine lucrat , ahh si ce bine mirosea , imi ridic privirea si il vad pe Lennon . El avea o privire serioasa care ma speria :

-Ce faci Megan ?

-La ce te referi ? m-a mir eu , danduma un pas inapoi .

-Ce cauda Stephanie aici ? continua sa ma priveasca cu privirea aia ucigatoare si … mmm sexy .

-Nu inteleg la ce te referi , doar … a venit sa isi faca datoria , ii intorc spatele vrand sa plec dar el ma trage de mana si ma lipeste de el facandu-ma sa il privesc .

-Ce mai vrea iarasi Megan ? Nu i-a ajuns cat rau ti-a facut ?parea asa ingrijorat .

-Dar de ce ma intrebi pe mine ? ma rastesc la el . Ea a venit , nu am idee ce urmareste si de data asta , pana la urma e mama mea .

-Doar legal ! Nu are nici un drept asupra ta , esti majora si in primul rand e mama vitrega dar nici asa nu iai putea spune .

-Ce iti pasa tie ? m-a smucesc din stransoarea lui .

-Imi pasa ! Pentru ca stiu cum ai suferit ultima oara , cine crezi ca a facuto sa plece din oras ?

-Ce ? il privesc socata . De ce te4 tot bagi in viata mea ? ii pocnesc una peste fata .

-Ce se intampla aici ? apare asa zisa mea mama sau mai bine spus Stephanie McMan .

Eu si Ian continuam sa ne uitam unul la altul , tensiunea se ridica din ce in ce mai mult dar in fata mea apare Stiky , cainele ei hidos .

-Trezestete Megan Slash ! si ia cainele din fata mea , saracul caine era mereu ridicat in sus si numai tinut in brate de o zgripturoaica .

-Da ? o intreb incercand sa imi revin dar observand in ce fel Ian o privea .

-Ce tot faceti ? intreba nervoasa de parca fulgere ii sareau din cap .

-Dar ce te bagi tu ? se baga Ian in fata mea luandumi apararea .

-E fiica mea !

-Nu e adevarat ! Ii vrei doar banii ! riposta Ian parca fiind o garda de corp .

-Ce stii tu ? Esti un derbedeu , needucat , gesticula ticnita . Megan treci incoa , nu mai sta langa derbedei ! tipa rozalia .

-Eu si Megan avem treaba deci pa baba cloanta , ii facu Ian copilaresc cu mana si ma trase dupa el afara .

Eu mergeam taras dupa el si nu ma mai uitam in spate , Laura se va descurca cu ea . Ce spun eu aici ? Se urau amandoua , aveau sa isi scoata ochii una celeilalte . 

___________________________________________________________________________________

Heeeey inca un capitol . Sper sa va placa desi nu e nimic interesant , oricum trebuia sa se ajunga si la asta . Multumesc celor care citesc povestea si o apreciaza ... daca exista cineva :D In fine sorry pentru greseli dar sunt obosita azi am dat examnul si credeti-ma ca nu am dormit deloc .

M-am indragostit de o vedetaजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें