"Can I have my morning kiss, Mrs. Kim?"

383 56 21
                                    

× ♡ ×

Taehyung gibi başarılı bir idolün, ayın belli bir zamanında, son derece yoğun programına dinlenmek için birkaç günlüğüne ara verdiği oluyordu. Ve o günler Taehyung'un boş zamanlarını kendi kadınının kollarında şımartılmak üzere geçirebileceği günlerdi. Onun için bu kadar özel olan kadının ismi ise Lalisa'ydı.

Partilere katılmadığı ve yaşıtı erkekler gibi bir çılgınlığa girmediği için gerçekten cansız gibi miydi?

Taehyung, 20'li yaşlarında evli bir erkeğin genellikle aradığı özgürlüğün olmadığı hayatının ne kadar sıradan olduğunun bilincindeydi. Ancak Taehyung, arkadaşlarıyla bir gece kulübünde alem yapmak yerine, evde kalmayı tercih ediyordu ve eşinin cildini okşayan şeftalili vücut sabununun kokusunu her öpüştüklerinde alıyordu. Evde olmak onu mutlu ediyordu ve en üst düzey rahatlığı karısının canlandırıcı, kayısı ve vanilya kokusunu sessizce alabileceği yerde yakaladığından emindi. Taehyung'u yeterli sevgiye maruz bırakmak birinci önceliği olan barbie eşiyle birlikte vakit geçirmeye bayılırdı; yediği her yemekte, yudumladığı her bir fincan sıcak çikolata ve süt çayında; hatta ikisinin birbiriyle aşk yaptıkları ve perdelerin arasından sızan ay ışığının, çıplak vücutlarını loş ışıkları ile okşadığı yatakta; sabah 3'te battaniye kalçasının üstünde dağınık halde dururken organı, Lisa'sının sıkı girişinde; saf zevkin zirvesine ulaştığında da. Tabii ki daha sonra "Seni seviyorum" lafı dudaklarından boğuk bir mırıldanma halinde dökülürken eşinin karışmış kahküllerini yana doğru çekiyor ve alnını öpüyordu.

Taehyung sabah çıplak ancak gülerek uyandığında, kollarını Lalisa'nın zarif vücudunun etrafına sarmak yerine bir yastığı kucaklıyordu. Bu sizlere biraz yapışkanca gelebilir ama Taehyung uyanır uyanmaz Lisa'yı özlüyordu. Ve en çok sevdiği an Lalisa'nın kahvaltıları için yiyecek hazırlamakla meşgul olduğu zamanlar oluyordu. Tavada bir şey kızartan sevgilisini yanağından öperek şaşırtmak için Taehyung, arkadan sessizce yaklaşırdı. Fakat dudakları genellikle sadece bir öpücükten daha fazlasını yapardı. Bu tatlı pembe dudaklar boynuna, baştan çıkarıcı köprücük kemiğine ve omuz uçlarının her birine giderdi. Sağ köprücük kemiğinin en büyük hassas noktası olduğunu bilir, bu yüzden Taehyung her zaman onu, o noktaya kondurduğu öpücükleriyle kışkıtırdı. Lalisa ona, kendisine bunu yaptığında nefessiz kaldığını söylese, Taehyung yüzünde kocaman bir gülüşle muhtemelen her seferinde şikayet ettiği ama gerçekte bundan ne kadar hoşlandığını kabul etmekten çekinen sevgilisiyle eğlenirdi.

"Dişlerinizi fırçaladınız mı Bay Kim? Eğer fırçalamadıysanız krep vermeyeceğim."

Bu ise yüzü kızarmış bir Lalisa'nın, söylenmelerine derin bir şekilde kıkırdayarak bir dakika geçiren Taehyung'dan sonra konuşmayı değiştirme çabasıydı. Ne kadar sevimliydi.

"Elbette yaptım," Taehyung vücudunu öne doğru eğerek aralarında neredeyse hiç boşluk bırakmazken Lalisa'nın yüzüne taze nane kokan nefesini üfledi. "Şimdi sabah öpücüğümü alabilir miyim Bayan Kim?"

Pembe renkli parlak dudakları ve hayranlıkla parlayan koyu çikolata gözleriyle Lalisa kollarını hafifçe, uzun boylu çocuğun boynuna sardı. "Nefesin tarçın-karanfil ve nane karışımı gibi kokuyor, kullandığın yeni diş macunu bu mu?" Lisa onu koklarken Taehyung, kızı kendine doğru çekerek ince belini özenle sarmaladı.

"Evet ve senin vücudun hala dün gece yaptığımız şey yüzünden çok terlemene rağmen vanilya gibi kokuyor sevgilim" Taehyung mükemmel şekilli kaşlarını aşağı yukarı oynatırken şımarık bir ifadeyle sırıtıyordu.

Lalisa, Taehyung yüzünden yanaklarının kızardığını hissedebiliyordu. "Hala senin bu favori iç mekan aktivitene alışmaya çalışıyorum, Kim Taehyung." Utanmış halde küçük yumruklarını Taehyung'ın göğsüne vuruyordu. Taehyung bir çift inanılmaz güçlü kol ile kutsandığından, güzel Lisa sarılmaktan kurtulmaya çalışsa da başarısız oluyordu.

Bayan Lalisa Kim, ne zaman aşk yapmamız hakkında konuşsak utanıyor olmanız neden bu derece sevimli?

"Sevgilim, seni bu kadar utandırdığım için üzgünüm. Ancak artık çabalamayı kes çünkü kaçmana izin vermeyeceğim" Taehyung Lalisa'nın belindeki kollarını sıkılaştırdı ve güldü. Güzelinin ciddi olmaya çalışan somurtkan ifadesi göz ardı edilemeyecek gibiydi. Paha biçilemezdi.

"Senden nefret ediyorum." Lalisa dudaklarını büzerek mırıldandı.

"Bu tam tersi anlamına geliyor, değil mi?"

"Hayır-" Lisa başını iki yana salladı. Sonra Taehyung'a kesinlikle rüya gibi olan büyük küreleriyle baktı; Taehyung sanki kızın gözlerinde bir takımyıldızının doğuşunu izliyor gibiydi. "Eh, teknik olarak, evet."

Taehyung gülümsedi ve Lalisa'yı göğsüne yaslayarak konuştu "Seni seviyorum jagi."

× ♡ ×
Umarım beğenmişsinizdir Yorumlarınız ve oylarınızla destekleyin lütfen💜💜

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 02, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Lilac Hearts ❀ Taelice | ÇeviriWhere stories live. Discover now