☆ CAPITOLUL 3 ☆

18 2 0
                                    

    Se întunecă tot mai tare, până când... În capătul holului a apărut o ușă! Era plină de pânze de paianjen...
Am decis să...
Am pus mâna pe clanța, era super rece și am deschis ușa. Era... Am rămas fără cuvinte! Nici acum nu știu sigur ce era acolo! Parcă era... O cameră de vrăjitoare ( încă sper că doar mi sa părut ). Era micuță, cu sute de afișe de groază, era o carte mare, am deschis cartea și... Erau vrăji ( deci era adevărat ) pentru tot ce îți doreai, dar... Parcă vrăjile erau doar de dragoste și de sănătate, deci începeam să cred că deși totul arată oribil, poate vrăjitoarea care a stat acolo era o persoană bună, sau încă este...
Nici nu am mai stat mult acolo și am plecat înapoi în camera mea, am apăsat din nou pe buton și tunelul s a închis! Am decis să nu mai deschid acel tunel, nu vreau să se întâmple ceva, voi așteapta o nouă scrisoare, poate voi afla cine e persoana care îmi tot trimite acele scrisori!

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

E dimineață, m am dus în sufragerie și am așteptat scrisoarea, dar.... NIMIC! Era 14:00 și nu s a întâmplat nimic, mi am pierdut speranța!
După o oră am auzit ceva din camera mea. M am speriat super tare! Era ca un țipat, era horror! Mi am luat repede geanta și telefonul și am vrut să plec, dar ușă era închisă... Și din păcate... Atunci mi am amintit că am fost cu ele în mână când am deschis acel tunel iar când am ieșit nu le am mai avut în mână!
Spun eu atunci, nervoasă: NUUUU!!! LE AM PUS LÂNGĂ CARTEA AIA MARE DE VRĂJI! Offff....
Atunci am decis să intru în camera mea, țipetele nu s au oprit, cu cât mă aropiam de camera mea, cu cât se auzea mai tare! Mi am prins curaj și am deschis ușa, NIMIC! Brusc țipetele s au oprit și nu era nimic în cameră, dar în gândul meu " HUUU! Nu e nimic, ce bine. Nu, nu, nu... Cheile! Trebuie să intru din nou în acel hol.
Am rămas blocată!!!!

Hey! Îmi cer scuze că nu am mai postat, dar am fost super ocupată cu școala! Voi încerca să postez mai mul.
Bye 😽👋 * Vă rog să "treceți" peste greșeli ( dacă sunt ), MS *

Scrisoarea MISTERIOASĂحيث تعيش القصص. اكتشف الآن