9.

244 18 2
                                    

O:Viszlát

*1 héttel később*

**Bergen,nyaraló**

Gyönyörű az egész hely,egy kis faház,két emeletes,nagyon otthonos,két szoba van,én Mac-al fogok aludni,múlt héten közelebb kerültem hozzá,elvitt Oslo-ba a vízeséshez,énekelt nekem,olyan cuki volt.Az utolsó napomon a kórházban megismerkedtem egy nagyon kedves lánnyal,Scarlett Robertson a neve,fekete haja van.Na de térjünk a jelenre.

Most jelenleg a szobában fekszek,az ágyon,(hol feküdnék?)és nézem a falat,ügye milyen jó nekem?Pár perc múlva Mac jön be a szobába.

M:Szia kicsim-ah,ezzel a becenévvel megöl,olyan cukin mondja,az őrületbe kerget

Én:Szia-mosolyodtam el

M:Mit csinálsz?-mászott be mellém

Én:Csak a falat bámultam

M:Milyen jó neked-nevetett

Én:Hát igen-nevettem én is

M:Életem-fordult felém

Én:Igen?

M:Szeretlek-csókolt meg

Én:Én is-mondtam két csók között.Nyelve bejutásért könyörgött,de nem adtam meg neki,se másodszorra,se harmadszorra,negyedjére belemarkolt a fenekembe,ami miatt belenyögtem a csókba,így könnyedén átcsúsztatta a nyelvét.Belemosolygott a csókba.Egyre szenvedélyesebben,vadabbul csókolt,hátra döntött,és fölém tornyosult.Kezemet a pólója alá csúsztattam,és a hasán kör-körös mozdulatokat tettem,amire belemorgott a csókunkba.Olyan jó hasa van.Egyik kezével megfogta a  szabad kezem,a másikkal meg a pólómat hámozta le rólam.El vált tőlem,és levette a pólóját,kibaszott jó teste van.

M:Tetszik?-hajolt közelebb

Én:Nagyon-csókoltam meg,amiből csókcsata lett.

[...]Rajtam egy bugyi van már csak,rajta meg egy boxer,ami mindjárt kiszakad neki.A nyakamtől egészen a bugyim pereméig apró puszikat adott,felnézett rám,én meg csak bólintottam,lehúzta rólam az utolsó darabot.

18+ 

Lejjebb csúszott,és elkezdett nyalni,nagy sóhajok hagyták el a számat.Mikor már unalmasnak tartottam lehúzta magáról a boxert,felültem,és a kezembe vettem az ágaskodó férfiasságát,és elkezdtem mozgatni rajt a kezem.Végignyaltam,majd a számba vettem.Viszonylag hamar beleélvezett a számba,jó kislány módjára lenyeltem.Újra hátra döntött,és fölém tornyosult,egyik kezével megfogta a kezem a fejem mellett,a másikkal meg az egyik domborulatomat markolászta,felpillantott,én csak bólintottam,megcsókolt,és belém hatolt.Először hagyta,hogy meg szokjam,majd lassan elkezdett mozogni,majd egyre gyorsított a tempón.Más fél óra múlva fáradtan feküdtünk egymás mellett.

Én:Mac...

M:Igen?

Én:Használtál?

M:Igen,nem akarom,hogy ilyen fiatalon terhes legyél-nyomott egy puszit a homlokomra,majd felállt.Felöltözött,és bement a fürdőbe.

Marcus szemszöge:

Megtörtént köztünk a nemi érintkezés,más fél óráig csináltuk,majd én felöltöztem és bementem a fürdőbe telefonálni,James-t hívtam.

*Hívás*

J:Hallo?

Én:Én vagyok,lefeküdtem vele

J:Rendben,most már csak ott kell hagynod

Én:De hogy?

J:Hát...csald meg,vagy valami

Én:De én szeretem őt

J:Kell a 600 korona,vagy nem?

Én:Kell

J:Na hát akkor?Na,hopp,hajrá-majd letette

*Vége*

Én:Barom

𝚉𝚞̋𝚛𝚘̈𝚜 𝚎́𝚕𝚎𝚝 ¤𝙼. 𝙶.¤ /𝙱𝙴𝙵𝙴𝙹𝙴𝚉𝙴𝚃𝚃\Where stories live. Discover now