♦️DUYURU♦️

53.7K 1K 49
                                    


Merhaba Arkadaşlar🙋‍♀️

Yorumlardan gördüğüm düşüncelerinize kısa birer açıklama yapmak istiyorum;

Öncelikle Baran'a sinir olanların çok olduğunu farkındayım. İnanın ben de kendisiyle çok tartışıyorum hikayeyi devam ettirirken. Ben ondan yumuşamasını istesemde o inatla sevdiğini daha yeni kaybettiğini ve yumuşaması için erken olduğunu söylüyor ve gerçekçi olmamı istiyor. Derin bir yara aldığı bu dönemde kendisinden çokta mantıklı davranmasını beklemememizi istiyor. Bu sebeple bu kötü hallerini azaltabilsem de bir anda kesip atamayacağımı bildirmek istiyorum size. Yine de ileride bunun acısını çekeceğini hepimiz biliyoruz.

İkinci bir konu ise gerçeklerin artık ortaya çıkmasının istenmesi yönünde olacak. Arkadaşlar bu hikayenin konusu bu yanlış anlaşılma üzerine kurulmuş zaten. Eğer ki ben gerçekleri şimdiden ortaya çıkarırsam inanın geriye yazabileceğim bir olay kalmaz. Fakat ben bu serüvenin uzun sürmesini istiyorum bu sebeple gerçeklerin ortaya çıkması için daha vaktin olduğunu bildirmek istiyorum sizlere.

Bu düşüncelerimi sizlerle paylaşma gereği duydum. Bu söylediklerimin uymayacağı ve belki de okumayı bırakabilecek okurlarım olabilir onlara saygı duyarım. Her zaman okumanın gönülden gelmesi gerektiğine inanırım bu yüzden kimseyi zorlayamam. Ve yine de severek okuyacak olan okurlarım için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Son olarak bölümleri üç gün arayla atıyorum farketmişsinizdir. Bir aksilik çıkmazsa bu süreyle atmaya devam edeceğim.

Hepiniz kendinize iyi bakın. Bir sonraki bölümde görüşmek üzere.❤

GÜN DOĞUMUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin