Venner eller mere

132 5 2
                                    

Efter det kram så han virkelig forvirret ud.
Det kunne jeg godt forstå, det var jeg også men jeg viste en ting.....det var at jeg var helt vild med ham.

Fortæller part

Efter 1 år senere

I var alle blivet færdige med universitetet. Duri og jungkook har været kærester i 1 helt år nu. Han har mødt dine forældre og dine søskende. Af en sjov grund skete det virkelig hurtigt. Duris familie syndes godt om ham.

Duri og hendes venner var så glade over at universitetet endelig vær færdigt, men det kunne ikke holde dem tilbage for at ses udenfor.

Duri pov

Jeg er så glad for at være færdig med universitetet og at mig og jungkook er sammen men jeg ser på jungkook har jeg det som om at han gemmer et eller andet for mig. Der er noget, noget som han ikke fortæller mig.
Hvad er det ?
Hvad er der med ham ?
Er der noget galt ?

Han har opført sig mærkelig i et langt stykke tid nu.

Vent bare jeon jungkook. Jeg finder snart ud af der!

Normal pov

Du bliver ved med at kigge på jungkook og kan ikke, få øjnene væk fra ham. Ham og hans triste ansigt. "Er der noget galt kookie" spurgte jeg ham med en bange og bekymret stemme. Han så på dig også gled hans øjne væk et sted hen eller på nogen bag mig. Jeg kigger tilbage og ser Mr and Mrs jeon. De kommer hen til jungkook og krammer ham og siger "tilykke" til ham. Jeg er maget glad for hans vejende men lige pludselig mærkede du noget bag din ryg, noget som en hånd eller en finger. Jeg vendte mig om og så min mor. Jeg var i chok min mor stod bag mig, og havde en mand og to børn med sig.

Jeg kiggede på hende og derefter børnene. "Mor!!!" "Men du er jo død, hvordan kan jeg se dig". "Lad os tage hjem så fortæller jeg dig det hele søde skat" sagde hun med en blød stemme. Jungkook gik langsomt hen til mig og spurgte "er alt i orden?" Jeg svarede "nej og det har det åbenbart heller aldrig været" jeg vente mig om for at gå væk derfra men min mor holdet min arm "jeg kan forklare" sagde hun. Jeg hev min arm fri og løb væk. Jeg kunne se at jungkook løb med men jeg løb videre. Da jeg skulle over en, vej så jeg ikke til siderne og løb bare forbi. Efter 5 sekunder kunne jeg mærke en smarte, en smarte som virkelig gjorde ondt. Jeg kunne mærke min krop falde ned på asfalten. Derefter kunne jeg hører jungkook råbe mit navn.

Mine øjenlåg bliv tunger og tungere, jeg kunne se noget vidt lys jeg gik ind i det, og kunneikke føle smerten længere...

Mine øjenlåg bliv tunger og tungere, jeg kunne se noget vidt lys jeg gik ind i det, og kunneikke føle smerten længere

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Tak for at læse min historie. Jeg ved at jeg ikke er så god men det er også min første bog. Jeg ved også at der er mange fejl, men sorry about it. Hvis i har nogen gode ideer til min næste bog kan i skrive eller kommenterer. See u later guys

Is This Real?        FF (BTS)Where stories live. Discover now