Hvor er jungkook

165 9 0
                                    

Efter at vi havde talt med mine søskende om deres rejser hele aftnen, skulle jeg endelig sove. Jeg faldt maget hurtigt i søvn der jeg lagde mig i sengen.
Næste dag startede med at min alarm vækkede mig, der jeg lige skulle til at slukke den kom min storsøster Rosé ind af døren og sagde "jeg kører dig i dag, skynd dig så vi ikke kommer forsendt". Jeg rejser mig hurtigt op, klæder mig på og sætter mit hår

Det er hvad jeg har på

Jeg spiser hurtigt et æble og går ud af døren med min søster ( Rosé )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg spiser hurtigt et æble og går ud af døren med min søster ( Rosé ). Vi sætter os ind i bilen.
Da vi er noget frem til skolen, giver jeg min søster et farvel kys på kinden. Jeg vender mig om efter hun er kørte og kigger jeg på skolen. Jeg ser Jungkook og tae der står og snakke ude foran skolen. De kommer hen mod mig og jeg begynder og panikke igen. "Hej" siger tae, jeg siger hej mens jeg kigger på Jungkook som ikke kigger op eller siger et eneste ord. Jeg siger " HEJ Jungkook, er du ok". Jungkook kigger ind i mine øjne og svare "jeg ved det ikke".
Tae siger "jeg tror at der lige var en som kaldte på mig" og går. Efter tae er gået kigger Jungkook lige ind i mine øjne, og siger " jeg kunne ikke rigtig få et svar i går".
Jeg kommer i tanke om at vi står udenfor skolen og taler, så vis der er en som kommer og forstyrre det samme sted igen så vil jeg blive virkelig sur. Jeg trækker i Jungkooks arm og går til side. " ja vi fik ikke rigtig muligheden for at tale" siger jeg, i mens Jungkook nikker trist på hovedet, da jeg lige skal til at give ham et svar på spørgsmålet som han stilede igår, kommer Mimi og siger "HEJJJJ" hvad lever i. Jeg kigger ind i Mimis øjne og giver hende et gå nu bare videre signal, hvilket hun gør.
Jeg kigger ind i Jungkooks søde øjne og skal lige til at give ham et svar, men så ringer skoleklokken og kalder os ind til time. Jeg bliver så irriteret at jeg får lyst til at grade. Men jeg vil ikke lade noget som helst forhindre mig i at give et svar til ham denne gang. Jungkook skulle lige til at gå, men så råbte jeg " vent Jungkook " jeg vil ikke til time før jeg har givet dig et svar. Han bliver glad og holder op med at gå. Han står et par meter væk fra mig og kigger ind i mine øjne. Jeg løber hen i mod ham og giver ham et stort kram.

 Jeg løber hen i mod ham og giver ham et stort kram

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Is This Real?        FF (BTS)Where stories live. Discover now