En normal skoledag

332 16 4
                                    

Dagen starter som alle andre dage , jeg står op af min seng og skifter mit tøj og gør mig klar til skolen (universitet ).

Da jeg er klar råber jeg "jeg går nu" til min søster

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg er klar råber jeg "jeg går nu" til min søster. Jeg er ikke sikker på at hun høret mig, men det er også lige maget nu. Efter jeg var ude af huset, så jeg min beste vindende,Mi Young, hun står ved siden af en lygtepæl. "hvorfor tog det så lang tid" spørger hun med en agressiv stemme. "Jeg stod sent op" svarede jeg hende, "SKYND DIG" råbte hun og løb.

Endelig er vi noget frem til skolen, jeg løb så hurtigt at jeg kom til at løbe ind i en dreng, han tabte signe bøger, vi bøjede os på samme tid for at samle bøgerne op. Jeg kigger op for at se hvem det var jeg havde løbet ind i, da jeg ser op, ser jeg verdens sødeste ansigt. Jeg føler at jeg har en knude i halsen då jeg har svært ved at sige undskyld, eller overhovedet at åbne min mund. "U...nd..sk..yld" siger jeg til personen jeg ikke kender, men som virkelig ser sød ud.

yld" siger jeg til personen jeg ikke kender, men som virkelig ser sød ud

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg får ikke et svar, men det okay. Mig og Mi Young, som jeg kalder Mimi, går ind i klasseværelset og sætter os på vores pladser, læren kommer ind og står foran alle eleverne. Han fortæller at der er en ny dreng der skal starte på skolen og at det skal værre i denne klasse, han gik ud igen og tog en dreng med ind. Jeg var i chok......

Undskyld den blev lidt kort, jeg er ny og det er min første bog ❤️😁

Is This Real?        FF (BTS)On viuen les histories. Descobreix ara