Blikket på jungkook

223 15 5
                                    

Læren står foran alle elever og præsenter den søde dreng jeg så for 5 minutter siden, " hej jeg hedder Jeon Jungkook og jeg skal gå i den her klasse, jeg håber i vil tage godt imod mig".
Jeg kan ikke få øjnene væk fra ham, han har sorte bukser og en hvid t-shirt på, han har en blå hue og sort  hår. Han ser ud som de fleste drenge, men der er et eller andet anderledes ved ham.

 Han ser ud som de fleste drenge, men der er et eller andet anderledes ved ham

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Læren siger at han skal finde en plads, han går lidt og stopper. Stopper lige ved siden af mig. På den plads som ingen ejer, men nu er hans. Pigerne bag mig begynder at viske. Læren siger at vi skal tage vores bøger frem.

Efter alle har gjordt det siger han at vi skal tage noter. Jungkook kigger på mig, "må jeg låne en blyant" spørger han om, "j..ja, selfølgelig" svarer jeg ham hurtigt, og rækker ham en blyant.

Efter nogle timer ringer klokken, alle går hen til kantinen. Mens alle er på vej til kantinen bliver mig og Mimi i 5 min mere, for åbenbart at tale om Jungkook.

Mimi: nå hvad syndes du ?

Mig: om hvad ?

Mimi: om min oldemor.
😒 om Jungkook hvem ellers.

Mig: jeg ved det ikke, det eneste jeg ved er at han ser sød ud, og at han spurgte mig om han måtte låne en blyant. Der var også det at han hedder Jeon Jungkook.

Mimi: seriøst?
Mig: ja
Mimi slog sig i hovedet med hendes håndflade, imen jeg bare så på.

Mimi: ok, jeg er sulten kan vi ikke godt gå nu?

Da Mig og Mimi var henne ved kantinen, var der prop fyldt med elever.
Vi gik hen til køen og ventede. Jeg lagde hurtig mærke til at Mimi stod bagved Jungkook. Mimi trækker mig foran så jeg står bag junkook. Jeg kigger på hende med et  "vil du måske dø blik" eller måske mere som "du er færdig efter det her" blik.
"Jeg elsker også dig" siger Mimi.
Jeg tager et fad og går hen mod maden. Jeg tager lidt af vær.

Mig og Mimi sætter os ved et bord, hvor der ikke sidder nogen.
Jungkook kommer hen mod vores bord, jeg tænker at han ville gå forbi. Men... det skete ikke. I stedet for at han gik forbi, kom han og satte sig ved sidden af os.🤨

Håber at i kunne lide siden. 😅 undskyld hvis den ikke er fantastik.

Is This Real?        FF (BTS)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum