🌈

63 4 0
                                    

Frederick

Rozrazí se dveře , až tak že když třísknou o stěnu tak se odrazí a s velkým rachotem zspadnou zpátky na místo. Původem toho všeho je teď temný bůh smrti , s očima které nesrší blesky ale rovnou meteority, Benjamin s cílem najít toho hajzlíka co zničil tak dokonalou práci.,, Který inteligent je tak slepý že nevidí čerstvě natřetou podlahu? Vždyť jsem to leštil jak šílenec jako by to bylo celé ze skla se to lesklo a nějaký hajzlik mi po tom cupka ještě na boso! Vám ty prstíčky sežeru  "Začal by klidně chrlit i nadávky, vlastně byl teď tak rudý od vzteku že by samotný vzduch kolem něj mohl být zlostí vulgární kdyby si nevšiml toho ležícího drobečka za mnou.,, P-promiň já to chtěl vytřít ale no.. Em hrozně se omluvám já...",, Spadl ze schodů a něco si udělal z nohou. " Ben si k nám přisedne, pod jeho váhou to ani nezapraská, stavím se o tchoříavím smrad že má levitační kouzlo.,, A bolí ho to moc? "Hoh ten si mi tohle štěně ale oblíbil. Jindy by nad tím jen mávl rukou nebo by ještě remcal za tu podlahu. Namísto odpovědi sem krapet neohrabaně Nikymu zmáčknul to místečko pod kolenem.

Nath

,, A-au! " Do nohy mi vystřelila prudká bolest.,, Fredeee! Vždyť vidíš jak je křehoučký! "V tom zrudnu jak rak. Já? To řekl schválně abych byl rudí tohle je podraz! Jen počkej,, N-nejsem!A už mužů jít? " Oba se uchechtli. Tch. Sou jak malí. Oba si ze mne dělají jen dobrý den,, A kam si chtěl jít?  Máš tu nohu totálně ubolenov no a pomohlo by ti eeee-" Zasekl se Fred.,, Je to injekce která ti pomůže od bolesti. " Dokončí Ben,, I-iniekce? Em mě to nebolí. Vůbec. " Jsem snad u doktora? Kdo ví co mi ti dva chtějí s ní udělat ještě mi ji píchnou do zadnice to tedy nenene.

Ben
Kouknu se na Freda významním pohledem. Pozvednu obočí a on se ušklíbne,, Ale ,ale že by se naše malinké štěňátko bálo injekci?" Přiložím mu ruku na líčko a usmívám se nad tou jeho rumovou barvou. Vraždí mě pohledem, ah jak jen mě to baví ho tak provokovat. To má za včerejšek neměl být takový protiva." Ne nenenenene!  Proč bych se jí bál???? ",, No tak jistě. Hrdino. "Poohlednu se ale nikde nevidím Freda. Kde zase zmizel? Snad nepotřebuje dračí šupiny. Heh. Zase by zasmradil celý byt. Jako vždycky,  protože to on nemůže jíst bez toho hnusného drápu medúzy pff gurmán Spomeň  čerta. Mmmm nebo spíš Mikasůa? ,,Chyť ho!" Udělám co mi řekne ale maličký začne sebou šít. Cítím  se jak bych dělal jiné nemravnosti než mu pomohl s injekcii ha...tak divný ,, N-ne prosím... Už budu hodný jen ne t-tu injekci. ",, Uklidni se ani to neucítíš. " Pokusím se ho uklidnit. Udělám to tak že ho teď držím v obětí aby se cítil bezpečneji. V tom se ale ozve to modrooký pako.,, To bych neřekl. Má to úplně nateklé a vazivo se mu zanitilo. " Zle se na něj podívám. To je idiot jeden .Niky začal po těhle slovech nehorázně kňučet a byl v naprosté panice. Začal sebou šít ještě víc jako před tím. A to sem ho měl téměř uklidněného. Frede já tě zabiju,, Niky koukej se mi do očí. "Vyklepaně se vyhýbal očnímu kontaktu. To sem mohl čekat. No tak jinak. Chytil sem ho za bradu a použil oční kouzlo. Mé oči začali fialově zářit. Pomalu se mu ty jeho kukdla zatvarali.,, Tak to by sme měli. " Řeknu si, a utřu si pot z čela. Fred mu opatrně píchne injekci.,, Asi zítra nepůjde do školy co? ",, To je jasný. Krom nohy sem viděl i jak si to natloukl do hlavy. ",, Je tak sladký. " Zapřadu a začnu si, mu hrát s vlasy.,, Něco je na něm ale divného. ",, Jako třeba? " Kouknu se na Freda.,, Jako, třeba že tvé kouzla asi moc nefungujou. ",, Heh jasně. ",, No ten jeho pohled říká to stejný. ",, Jaký zas poh-? " Na mě se koukají dva pári zelených oči a vraždí mně pohledem.,, J-je ahojky Niky-chaan "

Tvé oči jako smaragdy,
Objeví se v nich láska někdy?
Maličký a křehký též,
Tvůj strach píchá totiž jako jež.
Tancuj se mnou,
Krůček po krůčku,
Pamatuj si mojí poučku
Bát se nemusíš,
Vždyť sem tu pro tebe,
Zařídim ať tě tvé srdce nikdy nezebe.

Doufám že se vám díl líbí

▬▬▬▬▬▬►🍀
DON'T WORRY,
♥♥BE♥♥
╗╔╔╗╔╗╔╗╗╔
╠╣╠╣╠╝╠╝╚╣
╝╚╝╚╝  ╩     ╩ ❕
😞➔❌😃➔⭕
🌸◄▬▬▬▬▬▬

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 31, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Vládce Všeho A Ničeho Where stories live. Discover now