🌈

100 11 8
                                    

Nath se probudil do tichého rána  ,kde ticho přerušovalo mlaskavé zaupění jeho samého. Vydával velmi podivné zvuky. Deska na které usnul byla tvrdá vyrobená ze dřeva a při Nathanově kreativitě, pomalovaná různými obrázky. Takže ho nejen bolela hlava ,taky jí měl otisknutou ,přesně podle dřevěných ryh ,takže vypadal jak kdyby chtěl mít vytetovanou pásku přes oko ,v polovině to stočil na čelo a nakonec si to dal odstránit. Aby toho nebylo málo taky se mu tam otlačilo červené srdíčko.
S mrmláním si prokřupnul záda a podíval se na jeho pokoj plný tmavých stínů. Pokoj byl tmavě modrý, noc tu byla vlastně stále, světlo propouštělo jen velké okno, které nabíjelo neónové hvězdy svítící ve tmě. Promnul si oči a myslel na to jak moc se mu nechce vstávat. Místo sluníčka bylo ale slyšet kapky bubnujíciat o parapet a někdy byl vidět i blesk. Jen  nad tím zakňučel,když viděl tu spoušť venku a převlíkl si domácí oblečení. Což byl dlouhý karmínový svetr který mu sahal těsně nad kolena a červené kraťasi, nebyli pod svetr ani vidět.
Byl  ještě mírně ospalí když  dělal zubní hygienu , učesal se prohrabnutím vlasů a ne, nekoukal se do zrcadla...pro své vlastní dobro. Scházel dolů po schodech , když  uviděl toho pána s modrýma očima jak něco kuchtí s kytičkovou zástěrkou.

>Benjamín<

Dělal sem na snídani domácí hamburgery, můžu se pochválit.  Moje jídlo by vyhrálo určitě v celovesmírne soutěži. Krásně to vonělo, no...jako grilované maso. Chtel bych udělat i něco zdravého. Ale to by se Fredovi muselo chtít jít nakoupit. Byl horší jak dítě,  mohl ho vykopnout i z postelí ven a on by se stejně zahrabal a šel spát dál. Chystal sem příbor- až pak jsem si uvědomil že hamburger se drží a ne kráji ale   obrousky jsem položil na stůl. Do kuchyně mi přišel ospalý klučina ,,Dobré ránko piráte srdíčko" Škubl sebou a pak zakýval rukov na pozdrav. Pak se zarazil ,divně se na mě koukal jako bych zdrhl z blázince,,Nejsem dítě, na piráty si nehraju ",,A srdíčko s tou realistickou jizvou tomu vubec nic neříka"Snažil sem se s ním navázat konverzaci ale on byl jen a jen sticha. Ozvalo se jen "hmmm" asi si myslel že nám z něj dobrý den- což jsem měl ale ne tak jak si myslel. Když sem už chtěl začít téma proč nemluví a ignoruje mě do vzorného pole mi vlítl , do nitky mokrý Fred. ,,Fredericku kolik krát ti mám říkat že před odchodem do sprchy se svléká? "Začal sem se zle šklebit mě  vraždil pohledem. Zároveň po mně snad až vystřelil klíče od auta se slovy že ten pitomý krám nefunguje. Celkově byla to hodně komická situace. Obzvlášť  když do Nicka začal Fred rýpat.  Páska zmizela ale srdíčko zůstalo. Fred si vzal fixku a chystal se mu tam dokreslit amorův šíp. V půlce toho ale jeho nos ucítil vůni masa
,,Konečně nějaké pořádné jídlooo. "Sedl jsi ještě mokrý za stůl a načahoval se po hamburgeru. Praštil jsem ho  přes prsty . Naštvaně se na mě podíval, když uviděl kaluž vody pod sebou tak se šel hodně rychle převléct. Žrout. Ten kdyby mohl tak to sní vše i se mnou.Nikolasi neštrajkuj jes. " jen protočil oči ,které brzo zavřel a zamračil se. Očividně se mu nelíbilo něco...těžko říct co. Ale bez jediného slova se sebral a šel po schodech. Spratek jeden.

>Nathaniel<

Tohle dělají schválně...mají napsanou kartu že jsem na hovězí alergický a oni udělají tohle...jako jo mohl jsem jim něco zavrčet ale jaky by to mělo efekt? Žádný. Akorát bych byl vybíravý spartak. Dneska je celkově nějaký blbý den...kolikátého je dnes vlastně? Podíval jsem se na datum...30.1....pane bože...vzpomínky mnou náhle zacloumali a já byl rád že jsem se přichytil stolu...všechno jsem to měl před očima..."Nathe máma je pryč. Nevrátí se. Přestaň dávat na jevo své slabiny. Nesmíš.  Hlasy...zase...Proč se musí dny opakovat? proč nemůžou být jen jednou za život... "Silně jsem přivřel víčka k sobě a sklopil hlavu. Těžko se mi dýchalo,opřel jsem si hlavu o stůl a vzpomínal. Před očima se mi myhalo vše . Hlavně jak sem to hesky skazil. Jak jsem vše zničil...jakoby...jsem měl za to navěky pykat...

>Frederick<

Oba jsme už měli  dojezeno a tak jsme se šli podívat  na toho kluka. Byl nevychovaný . Hotový vrah. Odmítnout takovou mňamku. To by udělal jen blázen no ne? Jídlo je smysl života. Náhle mi někdo,  nebo spíš Ben střelil po hlavě.,,Nemodli se zas k jídlu."
Šeli jsem za tím faganem. Chci s ním vycházet,  ne si ho hned poštval...i když mohli by jsme pak dělat pořádný vtípky. Konečně by mi to Ben nezazléval. Se zaklepání vejdu. ,,Kámo proč jsi to nesnědl?. " Jen zavrtí hlavou a zavrta pohled do desky stolu.Sednu si k němu. ,,Proč ne?koukni se, já si myslim že to Ben navařil dokonale" Zasvitořím si a rozcuchám ho  ve vlasech. On ale jen pokrčí rameny a lehne si na postel. Jen abych mu dal pokoj . No to ne. Nakloním se nad něj.. ,,Noták pane N..." šepnu kouzelným sladkým hláskem. ,,Jsem alergický." šepne . To mě vůbec nenapadlo. Jsem já blb ,,Počkej chvilku. " zeběhnu dolů do kuchyně a vemu cestovinový salát. ,,Díky strejdo ." Praštím ho s lžičky po hlavě., ,Tak starý nejsem ". Nakonec to spokojeně snědl a my sme mohli odejít. Když se dveře pokoje zavřou, zeptám se:,,Bene kdy naposledy si mněl domesisiogu? ",,Asi před týdnem. Brzy musím jít na lov. A ty si mněl kdy na posled dračí šupiny? "Zepta se zvědavě. ,,Když sme sem přišli. "


ZLATA MOJE MÁMA

1. Naučila mně ocenit odvedenou práci
,, jestli se chcete zabít tak běžte ven! Právě sem tu uklidila! "
2.naučila mně náboženství
,,modli se aby to šlo z toho koberce dolů! "
3.Naučila mně logice
,,Proč? Protože sem řekla! "
4.Naučila mně předvídatelnosti
,,Ujisti se že máš čisté spodní prádlo, kdyby se něco stalo. "
4.Naučila mně Ironií
,,Ještě chvíli breč a já ti dám na to pádný důvod. "
5.Naučila mně že nic není nemožné
,,Zavři tu pusu a sněs tu polívku. "
6.Naučila mně Ohebnosti
,,Koukni se jak si na těch zádech zašpinění! "
7.Naučila mně že život je pomíjívý
,,Přivedla sem tě na tenhle svět a klidně tě z něj i vyprovodím. "

8.Naučila mně vytrvalosti
,,Dokud to nesníš ani se nehneš! "

9.Naučila mně i závisti
,,Na světě sou miliony dětí které nemnějí tak skvělé rodiče jako ty."

Yuki

Vládce Všeho A Ničeho Where stories live. Discover now